Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Megcsirkültem. :D

Basszus, te mindenre figyelsz?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Igen arra. A taknyot kifújta az orromból. :D Az a vicc a pofaszélben, hogy többet lassít, mint amit a hátszél gyorsít...

Most akkor hogy is van ez? Lassít vagy nem? Vagy megcsirkültél?
Márciusban még jobban bírtad.

Ja. Nem lassít le, maximum káromkodom. De azért engem is lepakolt néha a sóderre. :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Heh, ha arra a pofaszélre gondolsz, ami a fogaim között maradt ételmaradékot is kifújta a számból, akkor nyertél! ;)

Igen arra. A taknyot kifújta az orromból. :D Az a vicc a pofaszélben, hogy többet lassít, mint amit a hátszél gyorsít...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Buki!
Kedden mejó után félhattól megyek hegyre én is. Most terepen fõképp... :chomik:

Nekem is jó a f. hat. hOl tali? Lehet papamacival elõtte megyünk egy kis kört és f. hatra oda megyünk. Csütörtökön még egy kör?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Sziasztok!
Oldbike: szép kört mentél, a fotókon fellelkesedve kedvet kapnék, hogy tekerjek arra. De mi az elõzõ nap keresztül-kasul körbejártuk a Kerékpáros kalandtúrán azt a vidéket. :)
Vicces volt, amikor vasárnap egyszercsak feltüntél a birkák között és felismertelek, megállapítottam, milyen kicsi a világ. Réka azt mondja, az országban bárhol össze lehet veled futni. :)

Zsizsi, látom így is jó nagyot tekertél. Ha tudnád mennyire sajnáltuk Rékával, hogy nem tudtál végül eljönni velünk. Paul így a mehetnékjét a mi nógatásunkkal élte ki. 13 órát tekertünk egyhuzamban, hosszabb pihenõ nélkül.

De ez a kalandtúra nagyon aranyos rendezvény.

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Buki!
Kedden mejó után félhattól megyek hegyre én is. Most terepen fõképp... :chomik:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Heh, ha arra a pofaszélre gondolsz, ami a fogaim között maradt ételmaradékot is kifújta a számból, akkor nyertél! ;)

225 km lett neked? Akkor Te nem pöcsöltél vonatozással, hogy a Börzsöny-kör "starthelyére" juss. Az átlag sem semmi, fõleg ilyen huzatos idõben! Grat!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

No, nekünkis sikerült beérni - na nem most, csak...:).
A dolog úgy indult, hogy VV-tõl startoltunk, Budaörs irányába, s láss csodát! Egészen "véletlenül" összefutunk egy oldbike-al! :D Viszont õ, faképnél hagyott minket AUTÓVAL!!! :scared:
Nos, tettünk egy kitérõt Budakeszi, Zsámbék, Bajna, Nyergesújfalu, Esztergom, Visegrád, Papp-rét, Szentendre, Budapest körben. Így lett 160 km, a szintet meg a t*köm tudja, de nem is érdekel. :D

H.Zoli, bánhatod, hogy nem jöttél!

Oldbike!
Köszönöm a linket! ;)

Jó kis kört nyomtatok, nekem 225 lett a vége, s eléggé csapatós lett a menet. (átlag 34.1) Remélem titeket is megtréfált szél, eléggé brutkó volt. :D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Nem sok kellett hozzá,de akkor nem láttam volna annyi õzet :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Oldbike!
Szép kört mentél! Azért egy valamire kíváncsi lennék, Várgesztes után tényleg nadrág nélkül tekertél tovább? :scared:

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Kedden 15órakor dinnyével indulunk egy kényelmesebb túrára a Fogaskerekû végállomásától aki kedvet érezz az jöjjön!

Milyen hosszut mennetek? Ugy ertem melo utan csatlakoznek, ha akkor meg tekeregtek. Ez kb. fel hatot jelent.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
No, nekünkis sikerült beérni - na nem most, csak...:).
A dolog úgy indult, hogy VV-tõl startoltunk, Budaörs irányába, s láss csodát! Egészen "véletlenül" összefutunk egy oldbike-al! :D Viszont õ, faképnél hagyott minket AUTÓVAL!!! :scared:
Nos, tettünk egy kitérõt Budakeszi, Zsámbék, Bajna, Nyergesújfalu, Esztergom, Visegrád, Papp-rét, Szentendre, Budapest körben. Így lett 160 km, a szintet meg a t*köm tudja, de nem is érdekel. :D

H.Zoli, bánhatod, hogy nem jöttél!

Oldbike!
Köszönöm a linket! ;)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A vértes "mostoha gyemek" volt hát... pótoltam.
http://picasaweb.goo...VertesiRemetek#
Több helyen lehet látni a "gyöngyút" felfestését.
A magyarországi zarándok út: http://www.viamargar...taxonomy/term/8
Talán valaki végére is ér!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

off

azért legalább egyszer legyen olyan csajotok akivel együtt tudtok csajozni.
higgyétek el sokkal jobban tud esni ha az asszony hazahozza a melóhelyérõl a recepciós kiscsajt, mint ha hozna 2 üveg sört :)

on

De jó neked tigger ha ezt tapasztalatból mondod!!!!!

Ma Roninnal túráztunk egyet mely elõször rövidnek indult aztán valami furmányos módon megnyúlt.
Szentlélek tér HHH-Nagykopasz tovább a a crosskovácsi útvonalán a sárgán le a Nagyszénás mellett majd vissza fel a crosskovácsi útvonalán telkibe majd ismét a nagykopasz onnét le kovácsiba ösvényen majd murván zsíros hegy rozsikaforrás hhh szentlélek tér 73 km 2050m szint és kellemesen elfáradtunk.
Kedden 15órakor dinnyével indulunk egy kényelmesebb túrára a Fogaskerekû végállomásától aki kedvet érezz az jöjjön!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

off

higgyétek el sokkal jobban tud esni ha az asszony hazahozza a melóhelyérõl a recepciós kiscsajt, mint ha hozna 2 üveg sört :)

on

elhiszem :)

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

A párod gondolom nem szívesen néz veled szép lányokat. :D

off

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Jóóól elaludtam. Így a mai tekergõzésbõl egy rövid Dunapart lesz :)
De cserébe megnézem a TDF-t ma )))))

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Én azért odanézek a Csillaghegyhez 8:30-ra, mert végül csak egy viszonylag rövid túrára megyek. Egyre már belvárosban kell lennem... De terepezni fogok. Aszfalt most nem kívánós. Csütörtökön elég volt :D
:chomik:

Hetesbusz, változott a program, zee-vel 10 órakor találkozom a Szentlélek téren és megyünk egy HHH-Hûvösvölgy-Nagykopasz-Zsíros-hegy-Rózsika forrás-HHH utat. Aki még kedvet érez csapódhat hozzánk!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Valóban nem nézi szívese... Már nekem kellemetlen :D

Nekem annó az exem szólt, hogy nézzd, ott egy jó segg... Mondom tényleg, köszi :D

.::SupraFighter::.

.::SupraFighter::.

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

A párod gondolom nem szívesen néz veled szép lányokat. :D

Valóban nem nézi szívese... Már nekem kellemetlen :D
Ða|\|i