Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Bakter, neeee...! :air: Azt még egyszer nem szeretném megtapasztalni! /14 km-en 5 defekt/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

és szerezz be latexet...
:D

Gondolj a 2007-s Zemplén Marcira! Ott már az se segített.:D:D:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Öööö...gumit?
:P

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Most vár rám 1500 kilcsi tekerés, aztán kis pihi a Bükkben és irány Ausztrália egy kis kikapcsolódásra, utána haza és egybõl fejest a 24 órásba. Addigra kipihenten, fitten, frissen kisimult babapofival fogok vigyorogni rátok! :D
Na jó, ebbõl a babapofi kicsit már túlzás, de azért jól hangzik! :D

és szerezz be latexet...
:D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

á........ neeeeem..... :D bár.... a CK/M/-hez hasonló :)

Húha! :scared:
Akkor most meg merjem nézni!? :chin:

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
A holnapi Bukk elotti rehabos gurulas akkor hogyan leszen? En szokas szerint otig huzom az igat, ugyhogy fel hatra szinte barhova odaerek :D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Fogadjunk, valamelyikben ott vigyorog a képed a falon! :D

á........ neeeeem..... :D bár.... a CK/M/-hez hasonló :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Irigykedem Zsizsi de egy tipp ha Sydneyben vagy ne hagyd ki Paddington-Durcy Nelly's kocsmát :) és kötelezõen a King Cross-t :icon_mrgr

Fogadjunk, valamelyikben ott vigyorog a képed a falon! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ma nem jön valaki csapatni Janihegy felé? Olyan mérsékelt tempósat?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
24h-ra keres valaki ridert?
Szigorúan fun csapatba! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Irigykedem Zsizsi de egy tipp ha Sydneyben vagy ne hagyd ki Paddington-Durcy Nelly's kocsmát :) és kötelezõen a King Cross-t :icon_mrgr

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Most vár rám 1500 kilcsi tekerés, aztán kis pihi a Bükkben és irány Ausztrália egy kis kikapcsolódásra, utána haza és egybõl fejest a 24 órásba. Addigra kipihenten, fitten, frissen kisimult babapofival fogok vigyorogni rátok! :D
Na jó, ebbõl a babapofi kicsit már túlzás, de azért jól hangzik! :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Add Uram, hogy olyan erõben legyek, mint te lábadozás közben -állóképesség fejlesztés elõtt- a -7,5 kg- csak ráadás lenne. ... de jövõre nem hagyhatsz minket Paullal egyedül :D Azért klassz volt nagyon.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Viszem, de akkor nem ismerjük egymást! ;)
A K3-ra sajnos nem jött össze, így hirtelen a péntektõl-vasárnapig nem fért bele nekem, pedig nagyon jó lett volna, bár a vasárnapi 160 kilcsis tekerésen azért kiderült, hogy a sérülés miatti jó néhány hetes kihagyás és a leadott 7,5 kiló nem hagyott engem sem nyom nélkül. Most jön az állóképesség javítás. Nyeregben!
Majd legközelebb!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Jöhet Zsizsi!(tudnám kin tesztelni- a részletek priviben :D) Kár hogy nem jöttél a K3-ra. Paulban iszonyat sok energia van- nekünk csajoknak lógott a nyelvünk :) kétszer annyi pontot találtunk meg mint amennyit akartunk és igen-hölgyeim és uraim igen- lehet a Vértesben 2000 szintet menni csak úgy pak-pak
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

El EZ A HAVEROM GÉPE ÉS NEM TUDOM LELÕNI A CAPSLOCKOT :D

Esetleg egy Nitro Expres 700-al tudok segíteni! :P

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
El tudjuk vinni-IROK PRIVIT- SZOMBATON MÁR OTT LESZÜNK-EZ A HAVEROM GÉPE ÉS NEM TUDOM LELÕNI A CAPSLOCKOT :D
JÓ LESZ!rONIN JÓL HANGZIK!!! bUKI, KIAROB GYERTEK!!

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Dinnye!

El tudjátok vinni akkor a telómat a bükk marcira?

Ha igen mikor hol adjam át?

Elõre is köszi!

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ne kíméljétek a pedált. Csütörtökön nosztalgiázunk ismét lesz vagy 36 fok :flame::slonko:

Csütörtökön egy laza Róka-hegy- Nagykevély - Hosszúhegy - Egri vár -Róka-hegy?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Ne kíméljétek a pedált. Csütörtökön nosztalgiázunk ismét lesz vagy 36 fok :flame::slonko: