Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Kedden meg éjszakai Papp-rét tekerést mennénk, egyenlõre Trifó, Papamaci(?) és én vagyunk biztosan, de lehet csatlakozni bõven!
20:00-kor találkozunk a UVH-nál. Terv szerint aszfalton megyünk.

Nem ígérek biztosat de talán jövök, viszont nekem út közben kellene csatlakoznom. Merre jöttök? A parton a töltésen, utána át a patak fölött?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
görögdinnye: bocs,hogy sokat p.....zok :) de remek itinereket kaptam.
Ma megnéztem a távolból a cserhátot,remek lehet.....
http://picasaweb.goo...keold2/Naszaly#

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ronin, akkor szerda? és még menet közben egyeztetünk :) Holnap meg akkor én is magányosan neki vágok valamerre :)

Más: Kedden meg éjszakai Papp-rét tekerést mennénk, egyenlõre Trifó, Papamaci(?) és én vagyunk biztosan, de lehet csatlakozni bõven!
20:00-kor találkozunk a UVH-nál. Terv szerint aszfalton megyünk.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Azzal csak az a baj, hogy elõtte is recsegett. Persze, ha más lesz a zaj hangja, akkor oké. :)

A moziból írogatsz vagy éppen 2 film közt vagytok?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Romper

Romper

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Mázlista vagy tegnap szedtem ki egyet

Azzal csak az a baj, hogy elõtte is recsegett. Persze, ha más lesz a zaj hangja, akkor oké. :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Dinnye!
Bocs, de késõbb nem lesz jó... egy lendülettel körberohanom a pályát, 6 óra körül már itthon akarok lenni... füvet kell nyírnom. Szerdán estleg belefér a késõbbi idõpont, no meg akkor már rohanni sem akarok, kell az erõ a Mátrára. :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ronin! Az a helyzet, hogy f. ötig dolgozom, mint a kisangyal (ezt bárki megmondhatja, aki fórumozik :D) . Sovány malac vágtában viszont leghamarabb ötre tudok ott lenni. Késõ az már neked?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Huppsz és a végén azok a sörös képek hogy kerültek fel? Nem hogy pont az iszogatásból maradtunk ki... most a szívemhez kaptam!
Jövõ héten nem megyünk Rókahegy Egrivár vagy egy HHh-kört? (annak ellenére, hogy lefelé mint reumás csiga az enyves fazékban közlekedem...)

Ökör iszik magában, úgy tartja a mondás... én követtem el a Rómain hazafelé. :)
Hétfõn és szerdán közvetlenül a meló után megyek egy-egy gyors HHH-t, ami annyit jelent, hogy 4 órakor indulok a Szentlélek térrõl.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
nagyvagy :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Magyarul még tudok, azonban

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
zeezo: du bist genial.

balu: tuti nem nycsõ, azt már leteszteltem, meg tuti valahonnan "alulról" jön a hang, méghozzá tuti a hajtástól, mert ha csak úgy pogózok a nyergen tekerés nélkül, akkor kuss van

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

omg, tudjátok mekkorák vagytok? :) ki jár a napokban az árpádhíd fele? ha vv, akkor neked zenében fizetek ;)

p.s.: ennél már csak az lenne nagyobb, ha egy hozzávaló középcsapi is lenne, mert akkor egy füst alatt két sz.póforrást is le tudnék tesztelni.

Az is van meg rajta maradt az spd is mert nem akartam eltörni az imbiszkulcsot villás meg egyszerûen szétnyílt. Az árpád híd nálam napi menet

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Aki már tekert velem, az bizonyára ismeri a recsegõ-próféta effektust, ami ellen a mai napon hadat üzentem. A bicót többször is molekuláira szedtem már, gondosan átkentem minden apró zugát, de a ZAJ nem szûnt meg.

Nézd meg a nyerget is. Nekem az okozott régebben nyekergést.
Sokáig nem jöttem rá honnan jön, de aztán kiderült.
Mûanyag-mûbõr felület meg-meg moccant egymáson.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
omg, tudjátok mekkorák vagytok? :) ki jár a napokban az árpádhíd fele? ha vv, akkor neked zenében fizetek ;)

p.s.: ennél már csak az lenne nagyobb, ha egy hozzávaló középcsapi is lenne, mert akkor egy füst alatt két sz.póforrást is le tudnék tesztelni.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Na hát egész tegnap este, meg ma is alig vártam, hogy felkerüljenek a képek és valahogy észre se vettem Mr. Savanyú és Oldbike hozzászólásai között.
Nagyon élveztem a túrát. Rendesen elfáradtam.. de még egy kis emelkedõ bele fért volna.. csak az a baj, hogy utána mindig lejtõ jön :( Nagyon klassz volt igazán. A defekt az pech, de mindig van nálam szemöldökcsipesz :)Ezzel remélem némileg kompenzálom, hogy különben éveket kell rám várni lefelé...
Köszi Ronin a képeket.. sajnos az enyémek kevésbé lettek jók :(
Nefráz, akartam ma menni, de papmaci becsirkésedett, mert meglátott néhány bárány felhõt.. és lemondta és ez na felébresztette bennem a punnyadást.
Papamaci bölcsen tette, hogy rövidített Petivel, ha még felépülõben van felesleges túlerõltetni magát.
Huppsz és a végén azok a sörös képek hogy kerültek fel? Nem hogy pont az iszogatásból maradtunk ki... most a szívemhez kaptam!
Jövõ héten nem megyünk Rókahegy Egrivár vagy egy HHh-kört? (annak ellenére, hogy lefelé mint reumás csiga az enyves fazékban közlekedem...)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Egy 600-s Hone-t én is fel tudok ajánlani.:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mázlista vagy tegnap szedtem ki egyet

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Hali!

Döntöttem: felveszem a kesztyût. átvitt értelemben. Aki már tekert velem, az bizonyára ismeri a recsegõ-próféta effektust, ami ellen a mai napon hadat üzentem. Az álmom: egy halk próféta. A bicót többször is molekuláira szedtem már, gondosan átkentem minden apró zugát, de a ZAJ nem szûnt meg. A puha módszer tehát nem vezetett eredményre, ezért jöhet a radikál: egyesével iktatom ki a potenciális recsegõs részeket, hogy lokalizáljam a ZAJ forrását és ebben szeretném a segítségeteket kérni. Elsõ lépésben az elsõszámú potenciális bûnöst a hajtókart akarom leváltani, szóval ha van vkinek véletlenül egy elfekvõ hollowtech2-es integrált hajtókara (deore, lx, xt, hone) és nem bánná, hogy egy fél napig a prófétában szolgálna, az legyen szíves jelezze a karitatív szándékát. A sör garantált.

kéccsókom

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Pár kép a tegnapi túráról bocs a minõségért , de ez a gép még teljesen szokatlan, szokni kell az Lcd-rõl való keresést
http://budai2000.zee...ctureid/8113930

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

meg sem merem emliteni, már biztos ismeri ;-)

Tamáskuttól fel a meredek földuton, s úgy ahogy mondod, zöld /effektive török út/ s egy sunyi elágazásnál kell a sárgát jobbra figyelni /levisz az oldal völgyi horgásztóhoz, illetve tekereg az úttal párhuzamosan be trákányba a szikla forrásig

Valóban a török út vonalát már végigtekertem/a felsõ részét az útolsó túrán/ de köszönöm a S-t kipróbálom,bár valószínûleg erre csak a következõ évben kerül sor.