Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
azért ez szarabb helyzet mint itt nálunk

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Az a vizibiciklis kép engem is szemen ütött. Hogy került víz alá a bringa? És nem tett-e oda az csapágyaknak, bowdeneknek, váltóknak a patakviz?

Ugyanilyen vázam volt régen, úgyhogy erõs nosztalgiával nézegettem a képeket.

--Trifo

A sziklapárkányról le kellett engednem bringát,így a vizet választottam a szikla helyett :)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Köszi! Szántótól zöld megy pilistetõre és pilis-nyeregre. Amit írtál az jó lesz:)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Szeva Kimy!

Dobogókõrõl tekerjetek át a sárgán Tölgyikrek érintésével Lajos forráshoz, onnan piros és zöld+ le Csobánka irányába, majd a Csobánkai nyeregtõl azt hiszem zöldön a Szántói nyereghez, onnan meg nem tudom milyen jelzésen a Pilis-hegy oldalában a Két-Bükkfához, a Pilis nyereg meg már ott van valahol a közelében, ha nem tévedek. Szerintem ez 30 km körül van. Bocs, a Szántói nyeregtõl pontos turista jelzésekre nem emlékszem, de ha ránézel a térképre, ott már be tudod tájolni magad és kinéztek valami jelzést, valami sárga rémlik nekem.
Amit én javasoltam az végig tekerhetõ, mászás nem nagyon van benne, aszfalt meg csak Csobánkán át.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Sziasztok!

Segítségeteket kérném. Kb. 60-70km-es túrát szeretnék összehozni. A következõ helyeket szeretném érinteni indulás Dorog, Dobogó-kõ, Pilis-nyereg onnan sárgán le klastromhoz, érkezés Dorog. Ez így önmagában amit leírtam 45km, Dobogó-kõ és Pilis-nyereg közé szeretnék beszúrni egy max. 30km-es útvonalat. Természetesen minél kevesebb aszfalttal:), de ha már kerékpárral megyünk járható legyen:D.

Kicsit bonyolultra sikerült.
Köszönöm elõre is!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Az a vizibiciklis kép engem is szemen ütött. Hogy került víz alá a bringa? És nem tett-e oda az csapágyaknak, bowdeneknek, váltóknak a patakviz?

Ugyanilyen vázam volt régen, úgyhogy erõs nosztalgiával nézegettem a képeket.

--Trifo

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Nagyon jó képek és szépek a helyek is!
A különlegessége miatt talán az volt a legérdekesebb
amikor a bringa mint vízipók úszott a patakban. :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A mátra kevésbé ismert szurdoka-tarjánka.Nem bringás :) terep,de járható.
http://picasaweb.goo...kaSzurdokMatra#

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

http://www.termeszet....php?pg=sub_741

vót má
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
http://www.termeszet....php?pg=sub_741

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

De akar, de nem ér rá. Basszus. Pedig van új stucnim meg kormányom is. Igaz, hogy lámpám meg nincs :)

--Trifo

Csak mi ketten a TE lámpáddal (ami most nálam van- és használni is fogom :) ) egyenlõre sajnos inkompatibilisek vagyunk- DE szerzek másik kölcsön lámpát :) legközelebbre, nehogy túl sokat porosodjon az a stucni :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
De akar, de nem ér rá. Basszus. Pedig van új stucnim meg kormányom is. Igaz, hogy lámpám meg nincs :)

--Trifo

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Nem akar ma valaki 5-6 felé itt János-hegy HHH környékén lazát tekerni? Lámpa már szükséges- nagyon hamar sötétedik :(
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A hétvége termése-bakony :)
http://picasaweb.goo...nyatosanNagyFa#

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Gyere. Gyertek.

--Trifo

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Csekdiszáut... Aki sütött, süthet még.
http://forum.bikemag...postcount=18774

--Trifo

DE KIRÁLY ott a helyem!!! Jövök Trifó jövök!!!! Peti? Alex? KIRÁLYSÁG!!!!!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Csekdiszáut... Aki sütött, süthet még.
http://forum.bikemag...postcount=18774

--Trifo

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Én is nagyon élveztem a túrát, 73 km-t és 1515 m szintet mentünk. VV belerakott néhány mászást, majd közölte, hogy guruljunk ott vissza, de biztos vagyok benne, hogy ez csak azért történt mert ellenkezõ esetben nem lett volna meg az 1500 szint. Pontosan tudtuk mindíg hol vagyunk :D

Köszi, hogy megvártatok, most én voltam a szûk keresztmetszet :)

Basszus Geoff, ha tudom, hogy mész akkor jöttem volna... a múltkori lemaradás égés miatt... most nem mertem menni.
Ronin! A múltkor mi is rengeteget toltuk a bicajt a Mátrában, mi is benéztük az utakat... Eleinte biztatóan indultak, aztán elõbb utóbb beleszaladtunk mi is ilyen köves- tekerhetetlen és hosszú szakaszokba :)
Balu! Csak késõn olvastam, hogy lett volna éjszakai tekerés.... Azért köszi, hogy szóltál- pedig most pöpec kölcsön lámpám is van.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Csak összejött azért egy kinti sütögetés, örülök hogy összejöttünk páran!
Valóban hideg volt már egy kicsit fent, de a tûz mellett még pont kellemes volt. Mákunk volt hogy égett a tûz mire odaértünk! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Mátráztam ma én is, "bár ne tettem volna". A fene tudja, eddig csak egyszer jártam arra a Mátra marcin, de emlékeim szerint akkor még nem volt ennyire köves-sziklás mint ma. :)
Toltuk egy csomót a bicajt.
http://picasaweb.goo...feat=directlink

Nekem nem volt idõm tolni! :D
Kár, hogy nem találkoztunk.
Azért látom, jól besz@ptátok, tologattatok rendesen.

elsõ kép
mi az az autó amibõl kipakoltok épp ?
köszi

Tán egy Galaxy.