Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ah, mene tekeregni az Vértesbe!? Lenni jó! Menni, ha mentek. Figyelek.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Még nincs meg a jövõheti beosztásom, de valószínû, hogy dolgozom szombaton. A péntek viszont nagy valószínûséggel jó lenne, legalább kimaradnátok a szokásos október 23.-ai harcokból :) . Az idõjárás nálam sem utolsó szempont. :)

Igen, a péntek még jobbnak tûnik. Ha lesz, akkor szerintem megint Virágos csajos, sokat állós, nézelõdõsre számíts ismét, olyanra mint tavaly.
A szomorú évforduló miatt jó lenne megint bejárni a tavalyi útvonalat, persze a zõd háromszöget berakjuk csemegének a végére.
Kedd felé már látjuk majd, hogy mit hazudnak idõjárásügyileg.
A harcok meg nem izgatnak, aki nem ott lakik a környéken annak nem kell odamenni, oszt kész.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Ott kb. merre jártál? Ha nem esik, ki tudja...

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Sziasztok!

Ha valaki holnap a János-hegy és környékén jár, kérem járjon nyitott szemmel, elhagytam egy belépõkártyámat (a kártya már érvénytelenítve lett, de ha nem lesz meg, akkor fizetem...). :S

Kincskeresésre fel!

b

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
Köszönöm Srácok!

Majd ha kiderítem, hogy lehet képeket feltenni akkor megteszem.
Aki profi ebben nyomhatna egy privátot ahol leírja ezeket a dolgokat...plíz!

ja és Borsó jófej! pont a pihi szezonban jött, hogy apa erõs legyen továbbra is... :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Jól van Richey ügyes vagy még vagy hat ilyen eredménnyel végzõdõ projektet kívánok! Gratula!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Passz. Ha javul az idõ, akkor szerintem lehetne róla szó megint. Mondjuk jövõ hét szombat?

Még nincs meg a jövõheti beosztásom, de valószínû, hogy dolgozom szombaton. A péntek viszont nagy valószínûséggel jó lenne, legalább kimaradnátok a szokásos október 23.-ai harcokból :) . Az idõjárás nálam sem utolsó szempont. :)

A sebesség mindent megold.

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Gratulálok a Babához! :clap:
Sok boldogságot és egészséget kívánok az egész családnak!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ars poetica a'la görögdinnye. :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Richie, Kata és picilány! Gratulálok! Klassz lehet! :rubik:
Akkor MÉRLEG (09.24-10.23)
A mérlegek segítõkész, határozatlan, békeszeretõ emberek:

• eltéved a ruhásszekrényében.
  • a pontos idõt hívja, és kis türelmet kérnek tõle.
  • földre borul a postás elõtt, valahányszor az meghozza a tévéelõfizetési csekket.
  • vacsorára invitálja az õt éppen megkéselõ gengsztert.
  • feljelenti saját magát, mert elõzõ este a zebra mellett kelt át az úttesten.
  • habzó szájjal vicsorgó veszett kutyákba szájvizet diktál.
Gratulálok!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Richie, Kati és a pici Borsó, sok-sok boldogságban eltöltött évet kívánok és tengernyi egészséget mindnyájatoknak! Örül pici szívem a jó hír hallatán! Gratula! ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

off

Kata meg én már nagyon vártuk "Borsó" megjövetelét...
Ma 9:42-kor Kata mint anya én meg mint apa éljük tovább életünket ha lehet még nagyobb boldogságban.
Nóri 3140g (digit mérlegen :) ) és 54cm

Sok boldogságot a Babának, a Mamának és Neked is!:clap:

Idén is lesz szervezve Vértes túra, mint tavaly ilyenkor?

Passz. Ha javul az idõ, akkor szerintem lehetne róla szó megint. Mondjuk jövõ hét szombat?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Idén is lesz szervezve Vértes túra, mint tavaly ilyenkor?

A sebesség mindent megold.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Gratulálok! :clap:

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
off

Kata meg én már nagyon vártuk "Borsó" megjövetelét...
Ma 9:42-kor Kata mint anya én meg mint apa éljük tovább életünket ha lehet még nagyobb boldogságban.
Nóri 3140g (digit mérlegen :) ) és 54cm
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Holnap nem jönne valaki egy klasszikus Hosszúhegy- Dobogókõt?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Konkréten egy GPS-re gondoltam. Arra töltöm le a legfrissebb térképeket. :) A papír térképek között is van jó néhány, ami nem a Cartographia kiadásában készült. Érdemes bekukkantani a Térképkirály üzletébe. Ott lehet felkutatni a legújabb kiadásokat.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A cserhát térképem..
http://www.cartograp....vm?prodid=1184
itt egyetlen túrista út nincs jelölve Kozáron és találtam 4-et is a faluban!
http://picasaweb.goo...844072288480306
A Te térképed ?Akkor valószínûleg van egy másik kiadás is,de én ezt nem "lelem"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Kozárdon egyetlen egy túrista út sem található a cartographia kiadású térképemen!Viszont a kép
http://picasaweb.goo...641889349275922
nem ezt mutatja!
Talán van még több kiadású cserhát térkép is?
Ha a Tepkére való kapaszkodást kérdezed akkor igen.. Kozárd felõl a K-en,de nem volt semmi különös csak az elsõ 600 m-t a szántáson kellett tekerni,majd egy fenyves és egy széles köves erdészetit követtem ez a K és felértem a kilátóhoz.
De Kozárdról most az új K4 amely szintén a Tepke felé tekergõzik becsatlakozva a K-be.

Nekem mûködik a dolog, már mint van térképem, amin rajta vannak a jelzések. De pl. rég óta mondogatom, hogy kell neked egy GPS! ;) A turistautak.hu-ról le tudnád tölteni a frissített Cserhát térképet, és azon is rajta vannak! :)
A Tepkére jó az út? Jó hallani, kb 3-4 éve felfelé egy crosszmotorért imádkoztam, lefelé meg egy DH gépért!. :P

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Újabb jó kis úton vagy túl! Nagyon szép képek, klassz helyek! Grat!
Bableves csárdát sosem hagyom ki, ha a környéken járok!Tényleg, Kozárd felõl kapaszkodtál fel oda? Mert kíváncsi lennék az út minõségére, legutóbb igen szahara volt.

ps.: a turista utak rajta vannak a térképen, de sztem te megint egy "antik" darabot vittél magaddal. :)

Kozárdon egyetlen egy túrista út sem található a cartographia kiadású térképemen!Viszont a kép
http://picasaweb.goo...641889349275922
nem ezt mutatja!
Talán van még több kiadású cserhát térkép is?
Ha a Tepkére való kapaszkodást kérdezed akkor igen.. Kozárd felõl a K-en,de nem volt semmi különös csak az elsõ 600 m-t a szántáson kellett tekerni,majd egy fenyves és egy széles köves erdészetit követtem ez a K és felértem a kilátóhoz.
De Kozárdról most az új K4 amely szintén a Tepke felé tekergõzik becsatlakozva a K-be.