Menni, ha mentek. Figyelek.
Rendben, bigbradör!
Még nincs meg a jövõheti beosztásom, de valószínû, hogy dolgozom szombaton. A péntek viszont nagy valószínûséggel jó lenne, legalább kimaradnátok a szokásos október 23.-ai harcokból
. Az idõjárás nálam sem utolsó szempont.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Még nincs meg a jövõheti beosztásom, de valószínû, hogy dolgozom szombaton. A péntek viszont nagy valószínûséggel jó lenne, legalább kimaradnátok a szokásos október 23.-ai harcokbólPassz. Ha javul az idõ, akkor szerintem lehetne róla szó megint. Mondjuk jövõ hét szombat?
A sebesség mindent megold.
off
Kata meg én már nagyon vártuk "Borsó" megjövetelét...
Ma 9:42-kor Kata mint anya én meg mint apa éljük tovább életünket ha lehet még nagyobb boldogságban.
Nóri 3140g (digit mérlegen) és 54cm
Idén is lesz szervezve Vértes túra, mint tavaly ilyenkor?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Nekem mûködik a dolog, már mint van térképem, amin rajta vannak a jelzések. De pl. rég óta mondogatom, hogy kell neked egy GPS!Kozárdon egyetlen egy túrista út sem található a cartographia kiadású térképemen!Viszont a kép
http://picasaweb.goo...641889349275922
nem ezt mutatja!
Talán van még több kiadású cserhát térkép is?
Ha a Tepkére való kapaszkodást kérdezed akkor igen.. Kozárd felõl a K-en,de nem volt semmi különös csak az elsõ 600 m-t a szántáson kellett tekerni,majd egy fenyves és egy széles köves erdészetit követtem ez a K és felértem a kilátóhoz.
De Kozárdról most az új K4 amely szintén a Tepke felé tekergõzik becsatlakozva a K-be.