Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azért az a "legkésõbb reggel 8kor" kissé ütõs. :D Nem jössz velünk inkább? Ha 11-re az UVH-hoz tolod magad, akkor, ha Fót felõl jössz (Megyeri híd felõl), meglesz az a 6 órás kör...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ha valakinek van kedve vasárnap a dombságban nyomni 5-6órát oúton, az jelezze, tempó 25-30km/h között, én örülök ha alapozó pulzussal megvan a 25-26os átlagsebesség, mert még fasírt vagyok. :)

Indulás érdeklõdéstõl függõen legkésõbb reggel 8kor. :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Az a baj, hogy már lassan edzegetni kellene, hogy jövõre is jókat montizhassunk. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

...HHH nekem nem vonzó, futottam rajta 2szer a héten, s elegem van az agyagban csúszkálástól. Ha mentek, csak ésszel, ez nem szárad fel.

Helyzetjelentés. Ma reggel jártam arra bringával, Glück Frigyes út, Hûvösvölgy, majd Határnyereg felõl érkeztem Virágos-nyereghez, onnan pedig Guckler Károly út és le a Szépvölgyin. 2-3 pocsolyától eltekintve (Virágos-nyereg elõtt közvetlenül) szerintem nem olyan vészes. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha esetleg valakit érdekel, mi már megyünk egy laza alapozósat, 11-tõl, Szentendre felé, majd a szigeten végig, cirka 100 km, montival, semmi keménykedés, 32-34-es tempó, na de síkon. Viszont nem állunk meg, szóval dzsembori, beülés, stb, csak a végén lehetséges.

HHH nekem nem vonzó, futottam rajta 2szer a héten, s elegem van az agyagban csúszkálástól. Ha mentek, csak ésszel, ez nem szárad fel.

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

Hideg élelemre nem lesz szükség:)
Induljunk délután, és sötétben majd lejövünk? De nekem jó Délelõtt is- én csak rövidet szeretettem volna menni, de tudok alkalmazkodni - csak forralt bor legyen a programban :szampan::matahara:

Dobsz nekem egy tel.számot p.ü.-ben? Megbeszélünk szóban mindent. Forralt bor tuti lesz!
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Nem lehetne mindezt biciklivel?

Nem, mert Orsi nem bringázik.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Hideg élelemre nem lesz szükség:)
Induljunk délután, és sötétben majd lejövünk? De nekem jó Délelõtt is- én csak rövidet szeretettem volna menni, de tudok alkalmazkodni - csak forralt bor legyen a programban :szampan::matahara:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

Akkor szombat HHH borozás lezsírozva? :jupi:

Részemrõl le.
Találka mikor és hol? Mennyit tekerünk? Csak hogy vigyek-e hideg élelmet :).
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Akkor szombat HHH borozás lezsírozva? :jupi:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

Úgy gondoltam, hogy kb. pont a kellõs közepén- hogy onnan lehetõleg csak gurlulni kelljen :) lefelé a hhh-ról, vagy János-hegyrõl, Visegrádról még van egy kis mászás... szóval utána síkon még elég hideg szél tud lenni....tehát arra se árt felkészülni :)

Felõlem mehetünk. Én a HHH tövében lakom a Duna felé. Szombatra még szép idõt is mondanak.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Gondoltam megnézem milyen a talaj a sok esõ után és tekertem egyet a Nagykevély környékén. Talán nem mérvadó a tapasztalat mondjuk az egész Pilis viszonylatában, és tudtam is, hogy merre nem szabad menni, de szó ami szó, meglepõen jól tudtam haladni. Ha nem széttúrt erdõgazdasági utat választ az ember, akkor a lehullott lombok jótékonyan fedik az ázott talajt, és ha csúszik is, de legalább nem tapad a sár. Szóval, tök jót bringáztam ma. :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

A Rekettyés jó ötlet. Bringázás elõtt vagy után gondoltad? :)

Úgy gondoltam, hogy kb. pont a kellõs közepén- hogy onnan lehetõleg csak gurlulni kelljen :) lefelé a hhh-ról, vagy János-hegyrõl, Visegrádról még van egy kis mászás... szóval utána síkon még elég hideg szél tud lenni....tehát arra se árt felkészülni :)

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

dehogynem...csak a zöldruhások elkérik a 10 ropi beugrót

Nem is tudtam, hogy novemberben is ilyen nagy a szigor ...

Szombaton nem jönnne valaki a Rekettyésbe forralt bort inni? Vagy S-etleg a Jani hegyre-ugyanez- vagy Visegrádra (a forraltbor mindegyikbe bele értendõ).

A Rekettyés jó ötlet. Bringázás elõtt vagy után gondoltad? :)
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Szombaton nem jönnne valaki a Rekettyésbe forralt bort inni? Vagy S-etleg a Jani hegyre-ugyanez- vagy Visegrádra (a forraltbor mindegyikbe bele értendõ).

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

dehogynem...csak a zöldruhások elkérik a 10 ropi beugrót

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tueskeesvanek

tueskeesvanek

vendég

• fórumtag
  • 40 posts

Súlyosan, de az attól is függ, hogy hova és milyen útvonalon szeretnél eljutni. Már "relatíve" kevés csapadék után is meg tud viccelni, a mostani viszont többszörösen is rátesz a dologra.

igen, pont ezért kérdeztem, hátha csak Pest környékén esik. Nem sok kedvem volt szívatni magamat, úgyhogy sajnos nem is mentünk... köszi!

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

Szombati gyalogos túraterv:
Kitaláltunk egy olyat, hogy megnézzük a Nagy-Szénást. Virágszagolgató tempóban, a tájban gyönyörködés céljából nem átallunk megállni.
Indulás 8-kor a Fenyõgyöngye parkolóból, érkezés Nagykovácsiba délután, még világosban.
Esõnap vasárnap.
Jön:
-henger
-Orsi
Ki még?

Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Szombati gyalogos túraterv:
Kitaláltunk egy olyat, hogy megnézzük a Nagy-Szénást. Virágszagolgató tempóban, a tájban gyönyörködés céljából nem átallunk megállni.
Indulás 8-kor a Fenyõgyöngye parkolóból, érkezés Nagykovácsiba délután, még világosban.
Esõnap vasárnap.
Jön:
-henger
-Orsi
Ki még?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Boldog Nevnapot egyetlen, draga Dinnyecske! :)