akkor gyenge ember meg mit gizdázik SS-el? ha nem bírja a hegyet vegyen vátósat.
32/16 az tök elég bármire amúgy.
Erõsödni kell.
:ok:
akkor gyenge ember meg mit gizdázik SS-el? ha nem bírja a hegyet vegyen vátósat.
32/16 az tök elég bármire amúgy.
Erõsödni kell.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Mester! jártál -futottál mostanság a HHH környékén? sár, dagonya vaddisznó? Mit láttál arra felé?32/16 az tök elég bármire amúgy.
Erõsödni kell.
akkor gyenge ember meg mit gizdázik SS-el? ha nem bírja a hegyet vegyen vátósat.2db van
mindkettõ SS
esküszöm
Támogatom!
A szombat úgy tûnik mindenkinek jó.
Sala bakker, nehogy el akard hitetni velem hogy csak 1 bringád van, ráadásul SS! :rofl:
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Támogatom!Azért egy pár 10 km-t tekerjünk is.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
fuck me, i'm famous!
Picasa _Alex_
fuck me, i'm famous!
Az a forraltboros iszogatos mikor esedekes? Ha szombat d.u. akkor lehet, hogy mennekLesz biztos, de én csak forral boros iszogatósra tudok menni a szokásos hétvégi meló miatt:cry:
Picasa _Alex_
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Állat-e vagy?