Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Jó volt a mai túra felfelé eléggé zavart a sár lefelé viszont kifejezetten élveztem. Ígaz volt egy két necces helyzett de végül is mindegyiket , megfelelõen kezelve nem történt semmi baj egy-két elcsúszástól eltekintve. Hideg nem zavart senkit bár a túra felétõl nem volt több 2 foknál, társaság jó volt:D!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Látom Zoli adja az ívet a Specinek. ;)
Mi gyalog voltunk a Bükkben, de ott is hasonló sár van.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Ha lehet leírnátok utólag a túravonalat olyan "követhetõsen" kíváncsi vagyok,hogy hol lehet tekerni ott mostanság?Gondolom nem a Muzsla vagy Ágasvár irányában a P-on?

De bizony! :)
P-on ágasvár felé(itt elég nagy dágvány volt, kicsit nyougtatni kellett a ridereket hogy fentebb jobb lesz:)) majd jobbra fel a Z-ön Fallóskútra(a sár miatt nagyrészt tolás), tovább a ZΔ Bagolyirtásra. Innen Z Mátraszentimrére, P majd K Galyatetõre, ahol is kávé-tea-forralt bor elfogyasztása. Ide még terveztem egy kunkort Mátraalmásra, de azt a sár és korai söétedés miatt kihagytuk, K-en visszaindultunk(végre élvezet, jó kis egynyomos ösvények! :matrix:) Szentlászló majd Szentistvánon át Bagolyirtásra. Innen a Z-ön le a Csörgõ patakhoz és a P-on vissza a parkolóba. 28km lett, nem túl sok de én élveztem.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Feldobtam gyorsan a mai képeket, és ezután megyek is levakarni a dzsuvát a bringáról. A nehéz kezdet ellenére nem volt ez a Mátra túra rossz, visszafelé a Gallyáról már kifejezetten tetszett is az út.

Képek itt:
http://picasaweb.goo...feat=directlink

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Tali Pásztó-Mátrakeresztes, Óvár sörözõ 10:00 körül.
Kb. itt.

Ha lehet leírnátok utólag a túravonalat olyan "követhetõsen" kíváncsi vagyok,hogy hol lehet tekerni ott mostanság?Gondolom nem a Muzsla vagy Ágasvár irányában a P-on?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Ha titokban fente volna valaki a fogát a holnapi Kevély-körre, változott a program, csapódok Alexékhez a Mátrába.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Tali Pásztó-Mátrakeresztes, Óvár sörözõ 10:00 körül.
Kb. itt.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Ha holnap nem esik, terveim szerint megyek egy Nagykevély-kört utána meg átruccanok a HHH-ra...ez kb. 40 km. 10 órakor indulok a csillaghegyi HÉV-megállóból.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Holnap lesz valami?
Jönne valaki egy körre teszem azt a Mátrába?

Picasa _Alex_

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Aki a HHH környékén tekerne és rámerészkedne a Guckler Károlyra, eltekerne a Virágos-nyeregig és/vagy a Határ-nyereg felé menne, jelentem, egész tûrhetõ az út. :-) Pár pocsolyán kívül semmi. Hétfõn még brutálisan összesároztam erre magam, ma reggel már nem. Igaz, most is mosni kell a bicajt és az összes ruhát, ami rajtam volt, de legalább nem áztam át. :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
:-)
maga a kedvenc kerékpáros ismerõsöm!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

szokásos tortúrára tessenek rákeresni

Megfontolandó!
Meg aztán fogytán a szesz is. Jónak ígérkezik az évjárat? :)

Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ott döglök meg, de sebaj!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nekünk muszáj hazajönni, ugyhogy nincs választásod
jesszszõrjessz

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hát nem tom, anyám beteg, utazás elhalasztva, úgy hogy tudok menni. A távot meg...meglátjuk.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
bicó, sztem
bár frenk még agyal, de ugyis bsz@rna a 65ön gyalog

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Szombaton Görögdinnyével délután-este megyünk a szokásos forralt borozásra a HHH-ra a Reketyésbe csatlakozókat várunk:)

Napközben a Pilis útjait járom majd, de talán-talán rá lehet venni, hogy estére nyeregbe pattanjak. :)

tudtok élni, pecerók

Bringával, avagy gyalogosan mennél bátyó!?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
tudtok élni, pecerók

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szombaton Görögdinnyével délután-este megyünk a szokásos forralt borozásra a HHH-ra a Reketyésbe csatlakozókat várunk:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
http://marosffy.free...venyen_kivul_3/