Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

gurg

gurg

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
úúú
Buki meghívott, én is veletek tartok :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ma Zsizsivel kutyagoltunk egy ilyet: http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=2394

Volt dagonya rendesen, néha kötél segítségével, vagy négykézláb lehetett csak közlekedni. Megismertem több olyan, mûködõ forrást, melyek mellett ezidáig mindig elsuhantam. Most megjegyeztem, mint opcionális vízvételi lehetõségeket. Szép oklevelet és kitûzõt kaptunk. Jövõre is érdemes kipróbálni, mert lesz börzsönyi fordulója is.:)

Ha valakinek van két eladó, jó állapotú, keveset használt lába, arra vevõ lennék.:D

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts

Halihó!
És mikorra terveznétek az indulást?

Olyan 5 körül. Hogy a dolgozó népeknek is jó legyen. Vagy legyen késõbb??

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

na de sebaj idén tutira nem lesz :no:neki már egy se:)

megint rádsóztak valami szart az egyik boltban mi:))
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Kedves Mindenki!
A tavalyihoz hasonlóan - de reméljük mégse annyira hasonlóan - Dinnyével szervezünk egy karácsonyi, forralt borozós, rekettyés HHH-re tekerést jövõ péntekre (dec. 18.)!! Gyertek, mert jó lesz - tavaly is jó volt.... :P

Halihó!
És mikorra terveznétek az indulást?
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Buki: én szeretném h gyere - jó móka lesz :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Kdves én ! Naná hogy megyek, tavaly is jó volt!
pl;Dinnye sorozat defektje:D na de sebaj idén tutira nem lesz :no:neki már egy se:)

Miert, mit csinaltal szegenykevel??? :)

Ugy tunik en is raerek majd egy par oracskara. Persze csak ha szivesen lattok. :) A multkor sem jottetek mikor megtudtatok, hogy ott leszek en is... :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Kdves én ! Naná hogy megyek, tavaly is jó volt!
pl;Dinnye sorozat defektje:D na de sebaj idén tutira nem lesz :no:neki már egy se:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Kedves Mindenki!
A tavalyihoz hasonlóan - de reméljük mégse annyira hasonlóan - Dinnyével szervezünk egy karácsonyi, forralt borozós, rekettyés HHH-re tekerést jövõ péntekre (dec. 18.)!! Gyertek, mert jó lesz - tavaly is jó volt.... :P

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Szerintem autó, viszont nem tudom Pestrõl jön-e valaki.
Zsizsi elvileg arrafelé lakik de nem ugrik be hol.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Akik mennek a vasárnapi túrára, azok autóval vagy vonattal mennek?
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Ezt nem úszod meg Zee, be is lövünk ha csak az kell! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Ne drogozz, gyere tekerni! :D
Merev villáról nem hallottál még!? ;)

Zeezoo! Ha gondolod, tudok adni egy merev Kona P2-t kolcson. Megmozgatta a fantaziam az ossztelos Giantban. :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ne drogozz, gyere tekerni! :D
Merev villáról nem hallottál még!? ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Mennék szívesen, de már megyek löni ill lövetni magam + a telóm is szervízben van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Na, itt is a következõ túraajánlat vasárnapra. Ezúttal Paraferee kollégától. Most jó elõre szólok. :)

Tisztelt Hölgyek s Urak!

Keresem a hozzám hasonlóan kellõen elvetemült és õrült kerékpáros elvtársat vagy elvtársakat, urambocsánatelvtársnõket, aki(k) csatlakozna(nak) hozzám ehétvégén vasárnap egy kellemes fagyos-sarazós tekerésre a Mátrában.

PICT0549j.jpg (image/jpeg) 114 KB

Útvonalterv: Mátrafüred - Mátraháza aszfalton majd Mátraháza - Kékes-tetõ - KÉK - ZÖLD KERESZT - HUROK ÚT egy nyomtávos ösvényen, innen HUROK-ÚT - PISZTRÁNGOS-TÓ dózerúton, majd PIROS KERESZT - VÖRÖSMARTY - ZÖLD - LAJOSHÁZA ismét ösvény, onnan pedig dózeren és aszfalton vissza Mátrafüredre...

A kör nagyjából 35-40km, de van benne szint, sok kõ, gyökér, patak átkelés, és még sok finomság...
Ezen útvonalon készült fotóalbumot itt tudod megnézni.

Forraltbor lelõhelyek útközben: Mátraházán, Kékes-tetõn, Vörösmartynál, és Lajosházán...
Víz lelõhelyek útközben: Mátraházán, Kékes-tetõn, Pisztrángos-tónál, Vörösmartynál, és Lajosházán...

Lámpa, esõkabát, fagyban-hidegben-sem-lankadó-mosoly kötelezõ tartozék...

Start: reggel 9:00-9:15kor Mátrafüredrõl...

Ha jönnél, dobj egy mailt, vagy smst, vagy skype üzit, vagy vagy...

Jó szerencsét.
Paraferee

Ferenc Benecz <paraferee@gmail.com>

Picasa _Alex_

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Alex köszönöm az infót-hát ..... holnap akkor egy börzsönyi gyalogos hasonló km-el a vulkántúrára való felkészülés jegyében/reménykedem az indulásban :chin: /
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1977
Ronin segítettek a képek a döntésben :) bringa-gyalogos?
A szurdokot láttátok?
http://picasaweb.goo...292193622660786

Hát szívesen! Látom ismerõs vagy arra. :)
A szurdoknak csak egy részét, felülrõl. Lent igen sáros volt.

Picasa _Alex_

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Alex köszönöm az infót-hát ..... holnap akkor egy börzsönyi gyalogos hasonló km-el a vulkántúrára való felkészülés jegyében/reménykedem az indulásban :chin: /
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1977
Ronin segítettek a képek a döntésben :) bringa-gyalogos?
A szurdokot láttátok?
http://picasaweb.goo...292193622660786

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Nem nagyon terveztünk elõre. Tegnap este gondoltam el kéne menni tekerni, felírtam ide hátha összejön pár ember. Nemsokkal utána hívott is Zee hogy jönne. Hétvége felé figyelni kell a topicot, szervezõdnek itt jó kis túrák! :)

Picasa _Alex_

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Feldobtam gyorsan a mai képeket, és ezután megyek is levakarni a dzsuvát a bringáról. A nehéz kezdet ellenére nem volt ez a Mátra túra rossz, visszafelé a Gallyáról már kifejezetten tetszett is az út.

Képek itt:
http://picasaweb.goo...feat=directlink

Ha tudtam volna hogy a Mátrába mentek én is beválaltam volna.Egy jó kis tolást :) Imádom Falloskutat és környékét
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."