Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2013. június 06. - 18:21
Helyzetjelentést kérnék a helyiektõl...
Hétvégén( vasárnap) a Mecsekbe vagy a Soproni-hegységbe mennénk túrázni, érdekelne, hogy az elmúlt napok esõs idõjárása után milyen a túrautak minõsége?
Dagonyázni annyira nem szeretnénk...
Írta 2013. május 27. - 22:04
A Börzsönyben jártunk.
Persze Oldbike is volt, mert õ mindig ott(az erdõben) van.
Nagy szerencsénkre! Mert az eredetileg tervezett táborhelyen nem volt víz, és esõvédelem sem, pedig éjszakára vihart jósoltak.
Meg is jött a vihar!
Viszont a muslinca háznál menedéket és vizet leltünk.
Köszi szépen még egyszer az infót! (Ha esetleg még azt is tudod kinél van a ház kulcsa... :confused: )
Kúúúl túra volt!Lájkolom!
Írta 2013. május 26. - 10:52
Egy jól sikerült kedvcsináló videót készítettem múlt hétvégén csodás idõben a Pilisben. Nagyon ütõs volt a természet - és ez át is jön a videón !!
Útvonal: Bkalász - Szentendre - Dömörkapu - Király kúti nyereg - Ördög küllõje - Mexikó - Dobogókõ - Budakalász
Jó szórakozást!
gyorgyigabor.hu
Írta 2013. május 22. - 16:04
Bocs h nem álltam meg, olyan jó volt a lejtõ
majd legközelebb
ugye lesz legközelebb?!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2013. május 22. - 15:43
Sala érzékelte hogy ott hagyta, de lusta volt visszamenni érte...
Mikor odaértünk elõszedett valami amcsi katonai ûrkaját, ahhoz volt.
Öntötte is bõven a beefre, nem sajnálta. Utána alig bírta megenni! Tüzes anyag!
Melyik az a suta-berki? A K4 a turistaházhoz menet? Nagyrészt szerencsére tekerhetõ volt, de nem siettünk...
A muslinca meg jobban hangzik, ráadásul megjegyezhetõ!
Tudtam hogy te vagy az emberünk! :cool2:priviben pár tippet még írok az éjszakaira....... :)a "kulcs" a kezemben van !!!!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2013. május 22. - 00:37
Természetesen másnap is érintettem a musli házat ,,, Alex nem muslinca!!!!!... és találtam egy kis "szemetet".....ez többet ne forduljon elõ !!!!!
https://picasaweb.go...556621290473090
priviben pár tippet még írok az éjszakaira....... :)a "kulcs" a kezemben van !!!!
Sala elszáguldott mellettem..nem is ismertem meg,pedig találkozhatott volna a "szakács úrral" ..
Para a sárral volt elfoglalva.....hát a másnapi túrámon volt belõle a börzsönyben.
Írta 2013. május 21. - 22:27
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2013. május 21. - 14:31
Persze Oldbike is volt, mert õ mindig ott(az erdõben) van.
Nagy szerencsénkre! Mert az eredetileg tervezett táborhelyen nem volt víz, és esõvédelem sem, pedig éjszakára vihart jósoltak.
Meg is jött a vihar!
Viszont a muslinca háznál menedéket és vizet leltünk.
Köszi szépen még egyszer az infót! (Ha esetleg még azt is tudod kinél van a ház kulcsa... :confused: )
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2013. május 21. - 12:36
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni valakihez vagy akár egy társasághoz, hogy együtt hódítsuk meg az országot!
Kezdõ bringás vagyok, és nem igazán van az ismerõs körömben senki aki tekerne.
Mindenre vevõ vagyok.
Negyed ország? Június közepén körbetekerjük a fél dunántúlt. 610 km, természetesen egy ülésben, érdemi pihenõk nélkül.
Vagy az egész dunántúl, az már majdnem a fél ország? 1200 km, július közepén. Ebbe akár 2 alvás is belefér.
Írta 2013. május 20. - 15:26
Szeretnék csatlakozni valakihez vagy akár egy társasághoz, hogy együtt hódítsuk meg az országot!
Kezdõ bringás vagyok, és nem igazán van az ismerõs körömben senki aki tekerne.
Mindenre vevõ vagyok.
Írta 2013. május 19. - 10:37
Ma Szentendre körül valaki?
705720808
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2013. május 18. - 06:02
Köszönöm, a sár nem jó hír, arra nem is gondoltam. Annyit még kérdeznék, hogy a Lambot házat ilyen körülmények között érdemes megpróbálni megközelíteni, vagy van oda is valami jól járható út? Oda mindenféleképpen szeretnék elmenniJavaslom hogy inkább aszfaltos utat keress mert elég nagy a sár az erdõben a tegnapi tapasztalatok alapján, ma meg még + megint esett.
1. Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt-Hollóstetõ-Répáshuta-Felsõtárkány-Eger.
2. Lillafüred-Jávorkút-Nagymezõ-(esetleg Bánkút)-Olaszkapu-Szilvásvárad.
3. Lillafüred-Szentlélek-(esetleg Bánkút)-Mályinka-Lázbérci víztározó.
4. Lyukóbánya-Varbói tó-Fónagyság-Csókási túrista park-Szentlélek-Bánkút-Nagymezõ-Lendeczky út, Lusta völgy-Lillafüred.
5. Lillafüred-Hollóstetõ-Hór völgy-Cserépfalu-Bogács.
Bükkös videós tippek, utak itt: Biciklitrk
Írta 2013. május 17. - 20:48
Írta 2013. május 17. - 19:10
1. Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt-Hollóstetõ-Répáshuta-Felsõtárkány-Eger.
2. Lillafüred-Jávorkút-Nagymezõ-(esetleg Bánkút)-Olaszkapu-Szilvásvárad.
3. Lillafüred-Szentlélek-(esetleg Bánkút)-Mályinka-Lázbérci víztározó.
4. Lyukóbánya-Varbói tó-Fónagyság-Csókási túrista park-Szentlélek-Bánkút-Nagymezõ-Lendeczky út, Lusta völgy-Lillafüred.
5. Lillafüred-Hollóstetõ-Hór völgy-Cserépfalu-Bogács.
Bükkös videós tippek, utak itt: Biciklitrk
Írta 2013. május 17. - 10:12
Köszi
Írta 2013. május 16. - 23:09
Sziasztok!
Legyetek szívesek adjatok nekem infót.Nagyorosziból szeretnék földúton átmenni Diósjenõre.Valaki esetleg volt arra mostanában?
Nagyoroszi vasútállomástól erdészeti "aszfalton" Z bringaút! Pénzásásig.... itt balra!sorompó is van itt! K,Z ...a sotteres útra!Szondy kulcsosházat érintve....majd ezen utat követve! kb. 7 km és Diósjenõn vagy..az elsõ része lejt majd szintben tekeregsz....
Írta 2013. május 16. - 21:35
Legyetek szívesek adjatok nekem infót.Nagyorosziból szeretnék földúton átmenni Diósjenõre.Valaki esetleg volt arra mostanában?
Írta 2013. május 15. - 09:30
Egy kis Alpokalja, egy kis Fertõ...
Ha tetszik, egyszer próbáljátok ki élõben is!
Üdv!
Írta 2013. május 08. - 13:18
Köszönöm, megnézemVérteskozma, Sárga négyzet/Malom-út, Várgesztes (itt esetleg kitérõ a várhoz), Vértessomló, Környebánya, a horgásztónál jobbra, Szarvaskút, Mátyás-kút, Ördög-szószék, Vérteskozma