Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Reaper146

Reaper146

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Sziasztok!
Helyzetjelentést kérnék a helyiektõl...
Hétvégén( vasárnap) a Mecsekbe vagy a Soproni-hegységbe mennénk túrázni, érdekelne, hogy az elmúlt napok esõs idõjárása után milyen a túrautak minõsége?
Dagonyázni annyira nem szeretnénk...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts

A Börzsönyben jártunk.
Persze Oldbike is volt, mert õ mindig ott(az erdõben) van. :)
Nagy szerencsénkre! Mert az eredetileg tervezett táborhelyen nem volt víz, és esõvédelem sem, pedig éjszakára vihart jósoltak.
Meg is jött a vihar! :)
Viszont a muslinca háznál menedéket és vizet leltünk.
Köszi szépen még egyszer az infót! (Ha esetleg még azt is tudod kinél van a ház kulcsa... :confused: ;) )

Kúúúl túra volt!Lájkolom!
Magellan-os

gabriel1976

gabriel1976

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Sziasztok !
Egy jól sikerült kedvcsináló videót készítettem múlt hétvégén csodás idõben a Pilisben. Nagyon ütõs volt a természet - és ez át is jön a videón !!
Útvonal: Bkalász - Szentendre - Dömörkapu - Király kúti nyereg - Ördög küllõje - Mexikó - Dobogókõ - Budakalász

Jó szórakozást!
gyorgyigabor.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
A jó kis tobasco :)

Bocs h nem álltam meg, olyan jó volt a lejtõ :)
majd legközelebb

ugye lesz legközelebb?!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a tabasco! :D
Sala érzékelte hogy ott hagyta, de lusta volt visszamenni érte...
Mikor odaértünk elõszedett valami amcsi katonai ûrkaját, ahhoz volt.
Öntötte is bõven a beefre, nem sajnálta. Utána alig bírta megenni! Tüzes anyag! :D

Melyik az a suta-berki? A K4 a turistaházhoz menet? Nagyrészt szerencsére tekerhetõ volt, de nem siettünk...
A muslinca meg jobban hangzik, ráadásul megjegyezhetõ! :)

priviben pár tippet még írok az éjszakaira....... :)a "kulcs" a kezemben van !!!! :)

Tudtam hogy te vagy az emberünk! :cool2:

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A képeket nézve.... csak a "puhányok" tolják a bringát a sutaberki-nyiladékon :D
Természetesen másnap is érintettem a musli házat ,,, Alex nem muslinca!!!!!... és találtam egy kis "szemetet".....ez többet ne forduljon elõ !!!!! :D
https://picasaweb.go...556621290473090
priviben pár tippet még írok az éjszakaira....... :)a "kulcs" a kezemben van !!!! :)
Sala elszáguldott mellettem..nem is ismertem meg,pedig találkozhatott volna a "szakács úrral" .. :)
Para a sárral volt elfoglalva.....hát a másnapi túrámon volt belõle a börzsönyben.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
20 év montizásom legjobb élménye volt

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
A Börzsönyben jártunk.
Persze Oldbike is volt, mert õ mindig ott(az erdõben) van. :)
Nagy szerencsénkre! Mert az eredetileg tervezett táborhelyen nem volt víz, és esõvédelem sem, pedig éjszakára vihart jósoltak.
Meg is jött a vihar! :)
Viszont a muslinca háznál menedéket és vizet leltünk.
Köszi szépen még egyszer az infót! (Ha esetleg még azt is tudod kinél van a ház kulcsa... :confused: ;) )

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni valakihez vagy akár egy társasághoz, hogy együtt hódítsuk meg az országot! :)
Kezdõ bringás vagyok, és nem igazán van az ismerõs körömben senki aki tekerne.
Mindenre vevõ vagyok.

Negyed ország? Június közepén körbetekerjük a fél dunántúlt. 610 km, természetesen egy ülésben, érdemi pihenõk nélkül.
Vagy az egész dunántúl, az már majdnem a fél ország? 1200 km, július közepén. Ebbe akár 2 alvás is belefér.
:)

HunDeus

HunDeus

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni valakihez vagy akár egy társasághoz, hogy együtt hódítsuk meg az országot! :)
Kezdõ bringás vagyok, és nem igazán van az ismerõs körömben senki aki tekerne.
Mindenre vevõ vagyok.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hej!

Ma Szentendre körül valaki?

705720808

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Javaslom hogy inkább aszfaltos utat keress mert elég nagy a sár az erdõben a tegnapi tapasztalatok alapján, ma meg még + megint esett.
1. Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt-Hollóstetõ-Répáshuta-Felsõtárkány-Eger.
2. Lillafüred-Jávorkút-Nagymezõ-(esetleg Bánkút)-Olaszkapu-Szilvásvárad.
3. Lillafüred-Szentlélek-(esetleg Bánkút)-Mályinka-Lázbérci víztározó.
4. Lyukóbánya-Varbói tó-Fónagyság-Csókási túrista park-Szentlélek-Bánkút-Nagymezõ-Lendeczky út, Lusta völgy-Lillafüred.
5. Lillafüred-Hollóstetõ-Hór völgy-Cserépfalu-Bogács.
Bükkös videós tippek, utak itt: Biciklitrk

Köszönöm, a sár nem jó hír, arra nem is gondoltam. Annyit még kérdeznék, hogy a Lambot házat ilyen körülmények között érdemes megpróbálni megközelíteni, vagy van oda is valami jól járható út? Oda mindenféleképpen szeretnék elmenni

rookie1

rookie1

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Köszönöm a tájékoztatást.

banany

banany

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Javaslom hogy inkább aszfaltos utat keress mert elég nagy a sár az erdõben a tegnapi tapasztalatok alapján, ma meg még + megint esett.
1. Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt-Hollóstetõ-Répáshuta-Felsõtárkány-Eger.
2. Lillafüred-Jávorkút-Nagymezõ-(esetleg Bánkút)-Olaszkapu-Szilvásvárad.
3. Lillafüred-Szentlélek-(esetleg Bánkút)-Mályinka-Lázbérci víztározó.
4. Lyukóbánya-Varbói tó-Fónagyság-Csókási túrista park-Szentlélek-Bánkút-Nagymezõ-Lendeczky út, Lusta völgy-Lillafüred.
5. Lillafüred-Hollóstetõ-Hór völgy-Cserépfalu-Bogács.
Bükkös videós tippek, utak itt: Biciklitrk

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Vasárnap a Bükkben esetleg v.ki? Miskolcról mennék ki, szóval valami onnan környéki indulás lenne jó. Illetve ha senki, akkor tudnátok mondani útvonalat, sajnos a Bükkben egyáltalán nem vagyok járatos. Lehet egy egész napos terv (~100km)

Köszi

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Sziasztok!
Legyetek szívesek adjatok nekem infót.Nagyorosziból szeretnék földúton átmenni Diósjenõre.Valaki esetleg volt arra mostanában?

Nagyoroszi vasútállomástól erdészeti "aszfalton" Z bringaút! Pénzásásig.... itt balra!sorompó is van itt! K,Z ...a sotteres útra!Szondy kulcsosházat érintve....majd ezen utat követve! kb. 7 km és Diósjenõn vagy..az elsõ része lejt majd szintben tekeregsz....

rookie1

rookie1

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Sziasztok!
Legyetek szívesek adjatok nekem infót.Nagyorosziból szeretnék földúton átmenni Diósjenõre.Valaki esetleg volt arra mostanában?

Passo

Passo

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Sziasztok!

Egy kis Alpokalja, egy kis Fertõ...
Ha tetszik, egyszer próbáljátok ki élõben is!
Üdv!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Vérteskozma, Sárga négyzet/Malom-út, Várgesztes (itt esetleg kitérõ a várhoz), Vértessomló, Környebánya, a horgásztónál jobbra, Szarvaskút, Mátyás-kút, Ördög-szószék, Vérteskozma

Köszönöm, megnézem

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Vérteskozma, Sárga négyzet/Malom-út, Várgesztes (itt esetleg kitérõ a várhoz), Vértessomló, Környebánya, a horgásztónál jobbra, Szarvaskút, Mátyás-kút, Ördög-szószék, Vérteskozma