Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2010. January 06. - 09:28
Igyekszünk, köszi szépen!
Káhlesz nem jött. Azt mondta benne most a fajfenntartás ösztöne dominál.
Káhlesz nem jött. Azt mondta benne most a fajfenntartás ösztöne dominál.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. January 05. - 23:55
Csatlakozom! Szép szilveszteretek volt!
ps.: Khalesz a Tordai hasadékban mit játszott? Tarzant!?
ps.: Khalesz a Tordai hasadékban mit játszott? Tarzant!?
Posted 2010. January 05. - 15:50
Még a végén eljön velünk bringázni is egyszer-kétszer.
Csak nem. Mégiscsak Maszek váza van. Lejáratja a csapatot.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. January 05. - 12:12
Torockón szilvesztereztünk, képeket lehet nézegetni itt.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. January 04. - 23:31
Csak nem visszatért a régi Hozé?
Még a végén eljön velünk bringázni is egyszer-kétszer. Olyan régen találkoztunk már.
Még a végén eljön velünk bringázni is egyszer-kétszer. Olyan régen találkoztunk már.
Posted 2010. January 04. - 22:09
Posted 2010. January 04. - 14:23
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. January 04. - 11:33
Ezzel a kimész jeges útra dologgal ésszel - lesérülsz 6 hétre, többet vesztesz, mint ha ki se mentél volna. Szerinted a profik miért nem mennek ki ilyen idõben? Nem szabad nekik, kockázatos. Azért fizetik õket, hogy egyben maradjanak. Tavaly én is 'kemény' voltam, s lett is egy 3tenyérnyi fekete folt a fenekemen.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2010. January 03. - 22:12
A tegnapi idõ tiszta jó volt itt az Alföld közepén... megint lehetett gyakorolni a "jobbra dõlsz-balra kanyarodsz" mutatványt a hihetetlen nagy szél miatt.
Ma kimentem... 2 óra edzés volt elõírva. Gondoltam, ideje lesz kipróbálni magam a CX bringával országúti gumikkal(elõl 20-as, hátul 23-as külsõ) a hóátfúvásos, jeges, csúszós, latyakos utakon. Az elsõ résztáv csúszkálósan ugyan, de ment. A másodikat elkezdtem, hopp... jól elcsúsztam. Fáj a s*ggem rendesen... kicsit káromkodok a kietlen úton, aztán visszafordultam, és elnéztem egy másik lehetséges útvonalra... ott egész járható volt az út, de átnéztem az út másik oldalára... ott ugyanolyan latyakos, havas cucc volt. Így hazajöttem, és itthon görgõztem az idei Tour de France elsõ idõfutamának társaságában 2 órát.
Ja... a bringázás elõtt elmentem fél órára futni... az is kellemes volt, mert az 5. percben beleléptem egy hóval teli árokba.
Jó volt ez a nap.
Ma kimentem... 2 óra edzés volt elõírva. Gondoltam, ideje lesz kipróbálni magam a CX bringával országúti gumikkal(elõl 20-as, hátul 23-as külsõ) a hóátfúvásos, jeges, csúszós, latyakos utakon. Az elsõ résztáv csúszkálósan ugyan, de ment. A másodikat elkezdtem, hopp... jól elcsúsztam. Fáj a s*ggem rendesen... kicsit káromkodok a kietlen úton, aztán visszafordultam, és elnéztem egy másik lehetséges útvonalra... ott egész járható volt az út, de átnéztem az út másik oldalára... ott ugyanolyan latyakos, havas cucc volt. Így hazajöttem, és itthon görgõztem az idei Tour de France elsõ idõfutamának társaságában 2 órát.
Ja... a bringázás elõtt elmentem fél órára futni... az is kellemes volt, mert az 5. percben beleléptem egy hóval teli árokba.
Jó volt ez a nap.
Posted 2010. January 03. - 16:29
BUÉK Mindenkinek! Nyomtam ma egy Nagy-Kevélyt. Az elmúlt idõszak viszontagságos idõjárása után végre egész jól tekerhetõ terep fogadott.
A talaj kellemesen fagyott, hó mennyisége nem túl sok, szóval igazi öröm volt a bringázás. Aki esetleg otthon töltötte az ünnepi idõszak utolsó napját, a képek láttán kicsit nosztalgiázhat az ismerõs tájakon: http://picasaweb.goo...feat=directlink
A talaj kellemesen fagyott, hó mennyisége nem túl sok, szóval igazi öröm volt a bringázás. Aki esetleg otthon töltötte az ünnepi idõszak utolsó napját, a képek láttán kicsit nosztalgiázhat az ismerõs tájakon: http://picasaweb.goo...feat=directlink
Posted 2010. January 03. - 13:02
Posted 2010. January 03. - 11:42
Zsizsikém pedig ígérted hogy feljössz azért ez minõségi lengyel vodku http://www.jeanmiche...jpg&w=630&aoe=1 olyan simulékony, de erõs fajta:cheers:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. January 03. - 10:06
Posted 2010. January 03. - 01:13
Posted 2010. January 03. - 00:06
Jajajjjj! Csak nem Kriszta nap van? Vagy volt?
Én bunkó, észre sem vettem!
Zoli! Most fordulj el!
Kriszta! Puszi neked!
És ne érjen a füled bokáig, az olyan hülyén néz ki.
Viszont biciklizz még sokáig!
Én bunkó, észre sem vettem!
Zoli! Most fordulj el!
Kriszta! Puszi neked!
És ne érjen a füled bokáig, az olyan hülyén néz ki.
Viszont biciklizz még sokáig!
Posted 2010. January 02. - 23:29
Posted 2010. January 02. - 23:06
Posted 2010. January 02. - 20:17
Nem, nem kerültük el egymást - vagyis, de -csak én másfelé róttam a kilométereket.Zsizsi!
nem tom, hogy de elkerültük egymást tegnap a vodka még megvan
Vodkát meg, hát, szóval én nem olyan családból származom, - mondaná a kis Bendegúz - olyat kérem én nem iszom. Marad nektek!
Posted 2010. January 02. - 11:43
Zézó meg én dél körül terveztük, hogy felmegyünk a HHH-ra egyet forralt borozni. Ha esetleg kedvet kapna valaki, hátha addig nem esik.
Zsizsi!
Zsizsi!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.