Én megyek, de vonattal még nem voltam. Gondolom ti is akkor veszitek a jegyet, szóval találkozzunk a nyugatiban. Hol? És mikor?Amennyiben nem szól bele az idõjárás, jövõ vasárnap mennék egy klasszikus Börzsöny-kört, de visszafelé. Aki kedvet érez hozzá, csatlakozhat.
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2010. augusztus 19. - 21:25
Írta 2010. augusztus 18. - 09:57
Egy kis ízelítõ a Karancs-Medves vidékérõl..
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - medves-zagyva...
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - "a nagy vonat...
..és a Káli medence szépségei,nehézségei,de az esõ elõl nyugatra menekültem-sikerrel
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - káli medence
A Medves-fensíkot Salgótarjánnal összekötõ kerékpárutat én is kipróbáltam júliusban. Igaz csak két etapban, ugyanis Somoskõújfalu után elvétettem a jelzést és a sárgán haladtam a Karancs-felé, ami szinte járhatatlan volt, majd megint elvétettem a jelzést és sikerült 2 órás tekergés után szlovákiából visszagurulnom:) Az eresztvénynél lévõ alagútban meg semmit nem láttam, de a tócsákat sikerült megtalálnom
Idén még visszamegyek egy körre;)
Írta 2010. augusztus 18. - 09:30
A kijelölt kerékpáros útvonalakon egészen jól járható...
Komolyan veszik - saját tapasztalat - simán megbüntetnek, illetve ez akkor éles, ha ún. magánutakra tévedsz, amelyek nem kijelölt kerékpár utak, (pl. ilyen a legtöbb erdészeti út is) vagy rámész gyalogtúra útvonalakra, melyeken nem engedélyezett a kerékpározás. Ennek ellenére az Alpokban vannak kifejezetten terepkerékpározásra alkalmas nagy távolságokat átfogó túra útvonalak, de ezek - amiket ismerek is - nem a Magyar határ közelében vannak.
Jobb térkép, Garmin.
Koszi a tanacsokat, ennek tukreben, akkor atgondolom, hogy merre is legyen a tura, a terkepet meg beszerzem
Írta 2010. augusztus 18. - 09:01
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - medves-zagyva...
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - "a nagy vonat...
..és a Káli medence szépségei,nehézségei,de az esõ elõl nyugatra menekültem-sikerrel
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - káli medence
Írta 2010. augusztus 17. - 16:09
Írta 2010. augusztus 17. - 14:53
A kijelölt kerékpáros útvonalakon egészen jól járható...Kis segítség kellene a nalam tapasztaltabb turazo uraktol. Jovo hetvegen kimegyunk Rax-ra, konkretan a kaiserbrunni szabadkempingben fogunk csovezni, onnan szeretnenk 1 napos turat. A Schneeberg mennyire jarhato bringaval? Azt tudom, hogy kivalo hegymaszohely...
Illetve osztrakeknal mennyire veszik komolyan, a kijelolt kerekparutakrol valo leterest a gyalogesvenyekre? Ugy tudom, hogy a kornyek kijelolt kerekparos utai mind dozerutak, amiket annyira nem kedvelek. Ill. ennel jobb Osztrakia terkepet nem tud valaki http://www.austrianmap.at/ ?
koszi a segitseget
Komolyan veszik - saját tapasztalat - simán megbüntetnek, illetve ez akkor éles, ha ún. magánutakra tévedsz, amelyek nem kijelölt kerékpár utak, (pl. ilyen a legtöbb erdészeti út is) vagy rámész gyalogtúra útvonalakra, melyeken nem engedélyezett a kerékpározás. Ennek ellenére az Alpokban vannak kifejezetten terepkerékpározásra alkalmas nagy távolságokat átfogó túra útvonalak, de ezek - amiket ismerek is - nem a Magyar határ közelében vannak.
Jobb térkép, Garmin.
Írta 2010. augusztus 17. - 11:44
koszi a segitseget
Írta 2010. augusztus 16. - 21:22
Írta 2010. augusztus 16. - 21:20
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. augusztus 16. - 07:24
Írta 2010. augusztus 15. - 22:48
Aszfalt végig, Váctól Vácig 120km, oda- és visszautazás vonattal.
és milyen aszfalt?outival lehet közlekedni?
Írta 2010. augusztus 15. - 20:58
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. augusztus 15. - 20:13
Írta 2010. augusztus 15. - 20:06
Amennyiben nem szól bele az idõjárás, jövõ vasárnap mennék egy klasszikus Börzsöny-kört, de visszafelé. Aki kedvet érez hozzá, csatlakozhat.
ez aszfalt móka?
hány kili?háztól házig?
Írta 2010. augusztus 15. - 09:10
Írta 2010. augusztus 15. - 09:06
A tegnapi nap folyamán részt vettem az Ipolymente 95, aszfaltos teljesítménytúrán, mely az alábbi útvonalon zajlott:
Szob - Ipolydamásd - Letkés (ellenõrzõ pont) - Ipolytölgyes - Vámosmikola - Tésa (ellenõrzõ- és frissítõ pont) - Bernecebaráti - Parassapuszta határátkelõ - Ipolyság (Sahy - ellenõrzõ pont) - Százd (Sazdice) - Ipolyszakállos (Ipelsky Sokolec) - Ipolybél (Bielovce - ellenõrzõ- és frissítõ pont) - Ipolypásztó (Pastovce) - Ipolykeszi (Malé Kosihy) - Ipolyszalka (Salka) - Letkés határátkelõ (ellenõrzõ pont) - Ipolydamásd - Szob
... jövõ évben is elmegyek erre a kiváló TT-re.
Én is! Én is!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2010. augusztus 15. - 07:41
Írta 2010. augusztus 14. - 23:52
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. augusztus 13. - 22:15
Sajnos nekem kozbejott valami, nem tudok veletek tartani vasarnap.
Írta 2010. augusztus 13. - 16:29

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére