Muszáj pár szót írnom egy nyilvánvalóan természetfeletti jelenségrõl. :-> Mostanában, ugye, aktívak a vaddisznók, sok helyen mozgatják meg a talajt, túrják szét a földet pár finom falatért. De mintha valami emberi, kreatív éra fészkelte volna be magát ma beléjük, mert érdekes dolgokat mûveltek. Reggel mentem egy edzõkört Hûvösvölgy felõl a sárga jelzés mentén Határ-nyeregig. Mivel több helyen az útra "túrták" a természet "vadjai" az ágakat, rönköket, párnál leszálltam a bicajról és arrébb tettem. Na, hazafelé, késõ délutánra ugyanitt, viccelõdõs kedvükben ezek a vaddisznók és egyéb állatfélék:-> mit tettek!? Mind szépen visszatették az útra, amit reggel félrehuzigáltam! Mi ez, hát ha nem csoda, a nagy Természetfeletti bizonyítható manifesztációja? ;-> Többek közt visszahúzták tökéletesen ugyanoda azt a jó 2-3 mázsás kidõlt fatörzset sárga út legmagasabb pontja körül, ahonnan reggel elhúztam, és egy disznófej nagyságú 30 kilós követ "túrtak" vissza az út kellõs közepére, és még sok más kisebb-nagyobb ágat, fatörzset. Mindegy, ismét félrehúztam õket az útról...
(Bár az éritettek nagyon valószínû, hogy nem olvassák (sajnos), de itt jelezném, hogy ha egy gombafélét nem ismernek, illetve tudják, hogy nem ehetõ, akkor lehetõleg ne tiporják ki a földbõl, mert esetleg a táplálkozási láncban ezeknek szintén fontos szerepük lenne...)
turistautak.hu
Itt a Gödöllõi-dombságban fõleg a Margita környékén találkoztam hasonlóval.Az egyik út kidobott hûtõszekrénnyel és szeméttel,egy másik munkagép által emelt homokkupaccal van lezárva,persze az ágas barikádok is elõfordulnak.De engem a legkevésbé sem zavar mert nem sietek sehova ,nyugodtan kikerülöm a fák között ahol általában már ki van járva.Ügyességfejlesztésnek sem rossz a terepakadályok kihelyezése,gyakran megpróbálok átmenni rajtuk.