Jó kis túra volt ez a mai is. Azért tízen összejöttünk és nekivágtunk a borult idõben, reménykedve, hogy megússzuk esõ nélkül. Meg különben is, Kiskubai kijelentette, hogy nem lesz esõ és kész! Jól elb.szta, mert a végén az utolsó félórára elkapott minket. Jelentem a Hosszú-hegyen a dózert szó szerint tükör simaságúra gyalulták teljes hosszban, nem tudom mire készülhetnek. Csak 4 kisebb esés volt, semmi komoly. Elõször Kriszta dõlt oldalra egy köves mászásom, aztán banális módon én estem át a kormányon a Fagyoskatonánál. Utána Zeezo esett el egy árokátkelésnél, így sikerült neki egy centis nyolcast varázsolnia az elsõ kerekébe, és végül, már majdnem a végén, Khálesz barátunk bizonyította azt a törvényt, hogy síneket minimum 45 fokos szögben keresztezünk, pláne ha azok vizesek. Sajnos a szerpentin kimaradt, így nem tudtuk Kiskubainak megmutatni. Aki nem mellesleg tök jól ment. Részemrõl dicséret illeti Krisztát is, amiért habozás nélkül lement a Fagyoskatonától Szentkeresztre vezetõ meredek, köves-avaros lejtõn. Persze lent bevallotta, hogy félelmében legalább 300 volt a pulzusa!

Mai képek itt:
Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010-10-24 Pi...