Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18582 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én aszfaltbetyárkodtam, s mentem is egy jó Zsámbéki-medence kört. A végén, a Jánoshegy tetején sikerült telibe vernem egy gyalogos túrázót, az Erzsébet kilátó elõtti meredek útszakaszon, fölfelé, mivel ide-oda ugrált az úton, s én meg ide-oda rángattam a kormányt - erre a legvégén pont beugrott elém. Mivel a sebességem kb. gyök-kettõ volt, nagy baj nem történt. Gáz volt az az embertömeg, lehet rosszkor jártam arra?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tegnap mi is túráztunk egyet 70km lett a vége 1 esésem volt jelentem 30 körüli tempónál sodrós avaros kanyarban kicsúsztam.
Az õszi erdõ még mindig gyönyörû.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szép nap volt ez a mai! 70 kilcsi a Mátrában, terepen, némi dagonyával, rengeteg sziklával és a mély avarnak köszönhetõen, vicces-tréfás pillanatokkal. :P Jól esett!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Bocsi, a mai kimarad, pihennem KELL :S

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ööö, opcionálisan nem mutathatnék 1-2-3 jóféle lejtõt? Nem kötelezõ egyiken sem lemenni, nagy kitérõ sem kell hozzá (pár100m), csakhogy montizzunk is, ne csak biciklizzünk. Mind kerülhetõ. Az elsõ pl. igencsak útba esik és remek a kilátás.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Vasárnapi túránk 10 órakor indul a Szentlélek térrõl szint 1200-1700m táv 55-73 km menet közben kiderül:) hozzatok lámpát is a biztonság kedvéért akit érdekelnek a részletek Priviben megkapja. Kaját hozzatok mert indulás után csak egy cuki lesz a táv 60-70%-nál.

Igyekszem felkelni :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
ja XT integrált

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
az tutker!
apropó, ha már onlány vagy:
milyen csapágy volt is a gépben? Integrált vmi, ugye?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Na azt hiszem ilyen MSM SS se lesz más az országban:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaja, fõleg paul pató...
most gyurok vmit zezo vázából SS, késõbb vmi sh!mano agyváltóssat

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
össze kéne rakni, míg tekerhetõ idõ van, nem?
vagy pató pál úr:? :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
zsír.
szádelõ megvolt már nekem, keleti irányból cserkelve, meg délrõl terepen Szádvár/Derenk kék jelzés
de ezérdekelne így komplettosba.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Vasárnapi túránk 10 órakor indul a Szentlélek térrõl szint 1200-1700m táv 55-73 km menet közben kiderül:) hozzatok lámpát is a biztonság kedvéért akit érdekelnek a részletek Priviben megkapja. Kaját hozzatok mert indulás után csak egy cuki lesz a táv 60-70%-nál.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

A szombat sajna nemjó, úgyhogy inkább Zeezoliékkal megyek vasárnap.

Okés. Jó túrázást!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
A szombat sajna nemjó, úgyhogy inkább Zeezoliékkal megyek vasárnap.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Szombat 9:00 indulással. Eddig velem együtt 3 ember biztos+van egy fõ aki holnap mondja meg. Idõ spórolás érdekében Dobogó-kõre felvezetõ utat aszfalton gondoltam. Ha esetleg jó Neked, hol csatlakoznál?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Sziasztok!

Úgy néz ki hétvégén sikerül összehozni a túrát. Leírás dióhéjban: Dorog-Dobogókõ-Dömös-PsztLászló-Csobánka-Solymár-Pcsaba-Pcsév-Kesztölc-Dorog megközelítõleg 90-95km+2600m szintre (turistautak szerint) kell számítani. Szinte csak terep lesz, kivéve ahol elkerülhetetlen az aszfalt, ha valakinek/kiknek kedvet csináltam, írjon privát üzenetet. Üdv!

Szombat/vasárnap ?

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Sziasztok!

Úgy néz ki hétvégén sikerül összehozni a túrát. Leírás dióhéjban: Dorog-Dobogókõ-Dömös-PsztLászló-Csobánka-Solymár-Pcsaba-Pcsév-Kesztölc-Dorog megközelítõleg 90-95km+2600m szintre (turistautak szerint) kell számítani. Szinte csak terep lesz, kivéve ahol elkerülhetetlen az aszfalt, ha valakinek/kiknek kedvet csináltam, írjon privát üzenetet. Üdv!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Szombaton jönne valaki a Gödöllõi-dombságba terepezni? A tempó alapozós lenne, nincs erõm szétszakadni. Idõtartamban min. 4óra, max. 7-8óra.

blero

blero

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
  • LocationAngyalföld
Te vagy az Jocó??:)