Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2010. August 18. - 22:20
Posted 2010. August 18. - 22:19
Ismerjük egymást Szilivel, régebben tekertünk is együtt.
Én a helyedben ezt venném, ha a lé nem annyira számít: Specialized Bicycle Components : Stumpjumper FSR Elite Én sem vennék Kancsót.
Azért mert lesz egy jó bringád, még nem gondolom azt, amit leírtál. Tekerni kell azt is.
Posted 2010. August 18. - 22:17
Posted 2010. August 18. - 22:15
Gyõrben van lehetõséged kettõ ilyet is próbálni, ha erre jársz :D
Posted 2010. August 18. - 22:12
Én azt venném amelyik jobban tetszik.
Posted 2010. August 18. - 21:53
Ismerjük egymást Szilivel, régebben tekertünk is együtt.
Én a helyedben ezt venném, ha a lé nem annyira számít: Specialized Bicycle Components : Stumpjumper FSR Elite Én sem vennék Kancsót.
Azért mert lesz egy jó bringád, még nem gondolom azt, amit leírtál. Tekerni kell azt is.
Gyõrben van lehetõséged kettõ ilyet is próbálni, ha erre jársz :D
Posted 2010. August 18. - 21:51
Posted 2010. August 18. - 21:47
Posted 2010. August 18. - 21:34
Én maximum 120,nagyon maximum 130 mm mozgó-ban gondolkodok,igen,örömbringázás a célom.
Az anyagi része másodlagos,az elõbb megírtam a Röfike kérdéseire válaszolva hogy egy Szlovák üzlettel levelezek,hihetetlen árakat kaptam,Cannondale Rush Carbon 3 09 2050euro,Rush Carbon HiMod 2 2010-es 2050euro, Specialized Fsr Xc Pro Wht 2010-es 1290euro
Valóban jó árak, és speci-szerelmes vagyok, így ezt tudom ajánlani, a másikat nem ismerem, így azt nem merem/tudom/akarom...
Posted 2010. August 18. - 21:24
Posted 2010. August 18. - 21:21
Az anyagi része másodlagos,az elõbb megírtam a Röfike kérdéseire válaszolva hogy egy Szlovák üzlettel levelezek,hihetetlen árakat kaptam,Cannondale Rush Carbon 3 09 2050euro,Rush Carbon HiMod 2 2010-es 2050euro, Specialized Fsr Xc Pro Wht 2010-es 1290euro
Pénzügyileg mi az amit rászánnál?
100-120-140mm mozgó xc-trail-am fully-k amiket hasonló területre lehetne ajánlani(mármint ha örömbringázás a cél)
FSR XC jó választás lehet, ezzel tulajdonképp jó ideig nem lehet majd bajod....
Posted 2010. August 18. - 21:18
Posted 2010. August 18. - 21:16
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. August 18. - 21:11
van egy barátom a "falunkban",Kegyes Szilárd (ismered?),õ is mondta hogy majd összehoz egy találkozót valakivel akinek Spec-je van azért hogy kipróbáljam,de egyrészt azzal hogy a hülye városban megyek egy kört azzal nem leszek boldog és döntõképes,másrészt pedig már esz a penész hogy mikor lesz már bringám :-).Pénz?Ha most azt írom hogy nem az fog dönteni akkor megkapom hogy rohadjak meg :-))))!!!
Egy szlovák üzlettel vagyok levélváltásban,az itthoni árakhoz képest brutális jó árakat kaptam,pláne hogy a cégemre Áfa mentesen tudok vásárolni.Ráadásul mindkét márkát árulják.
Folytatom....
1. Nem kell több topikban is megkérdezned. + jó lenne eldönteni mégis mennyit költenél rá, mert azért nem gyenge külömbség van köztük árban így igazán összehasonlítani sincs értelme...
2. Cannondale (szerintem): Én csípem a carbont, ez nem gond, de az egy forgáspontos rendszer szerintem már nem igazán perspektíva. Itthon baromi nehéz lesz beszerezni, garanciáról ne is álmodj.
Specialized FSR Xc: Kicsit nehezebb, de az FSR rendszer miatt nagyon kifogástalan rugózás, fékezés. Talán itthon is kapsz és én meg voltam eddig elégedve a garival is (elõzõ forgalmazó).
3. Látom falumbéli vagy. Itt van Speci bõven, tudsz próbálni, és remélem nem akarsz kilógni a sorból.
Posted 2010. August 18. - 21:01
Szia,
én szó szerint az elõzõ évezredben bringáztam utoljára,(ha a spinninget nem számítom),úgyhogy eléggé lemaradtam a technika terén.
Elég elfoglalt vagyok,úgyhogy amikor csak rá fogok érni mindenképpen ki szeretnék szabadulni a városból,hegyi túrázásra,vegyes terepre,de nem dh-re.
Pénzügyileg mi az amit rászánnál?
100-120-140mm mozgó xc-trail-am fully-k amiket hasonló területre lehetne ajánlani(mármint ha örömbringázás a cél)
FSR XC jó választás lehet, ezzel tulajdonképp jó ideig nem lehet majd bajod....
Posted 2010. August 18. - 21:00
Posted 2010. August 18. - 20:57
én szó szerint az elõzõ évezredben bringáztam utoljára,(ha a spinninget nem számítom),úgyhogy eléggé lemaradtam a technika terén.
Elég elfoglalt vagyok,úgyhogy amikor csak rá fogok érni mindenképpen ki szeretnék szabadulni a városból,hegyi túrázásra,vegyes terepre,de nem dh-re.
Mire szeretnéd használni, csak hogy pontosan behatároljuk mire is lenne szükséged....!?
Posted 2010. August 18. - 19:15
Sziasztok,
véleményt illetve tanácsot kérek,bringát szeretnék venni,nem tudok dönteni,Spec vagy Cannondale?
Persze hasonló paraméterben gondolkodok,össztelós, FSR Xc vagy Rush.bár a Cannondalebõl carbon vázasat néztem ki,tudom,nem mindegy.
1. Nem kell több topikban is megkérdezned. + jó lenne eldönteni mégis mennyit költenél rá, mert azért nem gyenge külömbség van köztük árban így igazán összehasonlítani sincs értelme...
2. Cannondale (szerintem): Én csípem a carbont, ez nem gond, de az egy forgáspontos rendszer szerintem már nem igazán perspektíva. Itthon baromi nehéz lesz beszerezni, garanciáról ne is álmodj.
Specialized FSR Xc: Kicsit nehezebb, de az FSR rendszer miatt nagyon kifogástalan rugózás, fékezés. Talán itthon is kapsz és én meg voltam eddig elégedve a garival is (elõzõ forgalmazó).
3. Látom falumbéli vagy. Itt van Speci bõven, tudsz próbálni, és remélem nem akarsz kilógni a sorból.
Posted 2010. August 18. - 16:35
Sziasztok,
véleményt illetve tanácsot kérek,bringát szeretnék venni,nem tudok dönteni,Spec vagy Cannondale?
Persze hasonló paraméterben gondolkodok,össztelós, FSR Xc vagy Rush.bár a Cannondalebõl carbon vázasat néztem ki,tudom,nem mindegy.
Mire szeretnéd használni, csak hogy pontosan behatároljuk mire is lenne szükséged....!?