Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
sziasztok,
lehet hogy megmosolyogjátok a kérdést,de csak feldobom,
ha veszek egy remek bringát,akármilyen remek villával,azt ki tudom e cserélni leftyre?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a sulyt figyelembe veve tenyleg nem art vmi masszivabb canga - a stumpi fox villajanak valla pl eleg filigran, a gyari 20as tarcsa rangatta is rendesen. sokkal jobban passzol hozza a finomabban adagolhato 18as tarcsas xt fek.

a pitchben levo pike 100x masszivabb db (meg nehezebb is).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
mivel nem vagy eg spagettihuszár én a "konás" stumpit vagy fsr xc-t javasolnám. azok a legmasszívabbak.
-halkan mondom a telót is cserélteném qr15-ös foxra vagy átütõs rebára, persze ahoz az elsõ agyat is kell- de ez persze csak az én rögeszmém :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Szép jó estét,szia!
Azt hittem,hogy amilyen szerencsém van szeptemberig nem is leszel itt a fórumon.
Kínlódok a két márka között: Cannondale vagy Spec
ezzel kapcsolatban szerettelek volna megkérdezni,bár én lassan eltûnök mert én debreceni vagyok és 6körül indulok Pestre.

várd meg a 2011-es modelleket, szerintem az avex-nek elég hamar lesz belõle
ésakko' camber. 120mm e/h
gyak. az fsr xc utódja ha ugy nézzük

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
várd meg a 2011-es modelleket, szerintem az avex-nek elég hamar lesz belõle
ésakko' camber. 120mm e/h
gyak. az fsr xc utódja ha ugy nézzük

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
mi az hogy mûanyagban is? a carbonra érted?
a szereplõ árakból még lejön a 19% Áfa,én anélkül tudok vásárolni,biztos más is :-),ha esetleg nektek is vagy másnak kellene valami ez talán segítség.
nem csúnya az Epic,de már most félig rábeszéltetek a nagyobb rugóútra :-)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Már ha Speci topik és nem akarunk 120-at sem feltétlen rugózni. Akkor miért nem Epic? Nem kéne a lock karhoz sem hajolgatnod (ami a kancsón azért elég lent van).
Specialized Epic Comp Red/Wht 10 [11005130] - €2,118.20 <font id=euro> (63.813,-Sk)</font> : VELO sprint
Specialized Epic Comp Carb Carb/Wht 10 [11005132] - €2,758.42 <font id=euro> (83.100,-Sk)</font> : VELO sprint Van mûanyagban is.
Én is hasonlóval gurigázok és bizton mondhatom, hogy szuper! ;)

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Köszönöm a szándékot,átgondolom,187cm vagyok és 100kg. L size.
Nekiesek 679-edjére a honlapoknak,válogatok,egyszer csak elõrébb jutok,a jövõ héten ki akarok menni Szlovákiába egy csodáért :-)

Látásból biztos, de így nem ugrik be. Tekerem a montit egy ideje, szóval ebben a kis faluban tuti találkoztunk már. De ne ping-pongozzunk, mert még meg letolnak, hogy nem chat szobában vagyunk. Ha van valami kérdésed, nyugodtan írj privátot Röfinek vagy nekem, helyben tényleg fel tudunk hajtani pár Specit kipróbálás végett. És egy alu Rush-t is összehozhatok neked, ha nem vagy magasabb 180 cm- nél. (M-es méret)
A szerényebb kivitel és kicsit elnagyoltabb megoldások miatt.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Látásból biztos, de így nem ugrik be. Tekerem a montit egy ideje, szóval ebben a kis faluban tuti találkoztunk már. De ne ping-pongozzunk, mert még meg letolnak, hogy nem chat szobában vagyunk. Ha van valami kérdésed, nyugodtan írj privátot Röfinek vagy nekem, helyben tényleg fel tudunk hajtani pár Specit kipróbálás végett. És egy alu Rush-t is összehozhatok neked, ha nem vagy magasabb 180 cm- nél. (M-es méret)
A szerényebb kivitel és kicsit elnagyoltabb megoldások miatt.

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
miért hagyjam az Xc-t,a kis rugóút miatt?

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Halihó,falubelim :-)
Röfi fogalmazott így.Te is ismered Szilit(Kegyes Szilárd)?

Ha pénz nem számít akkor én is a Röfi által ajánlott Stumpit javallanám. De a carbon Rush is egy remek keró. Sok embernek nem tetszik, de akinek bejön annak nagyon. Például nekem is. Nagyon sok Specim volt (most is áll kettõ az istállóban), szeretem az fsr-t. De ebben az úttatrományban nem lesz gondod az egyforgáspontos rendszerrel. Kevesebb csapágy karbanartás, nagy sárférõhely. Gyönyörû, könnyû, (szerintem) kuriózum.
A sok okoskodáson túl egy legyen a lényeg: Szerelembõl vásárolj!:-) Bármelyiket veszed jól jársz. De az FSR Xc-t inkább hagyd. Ha már rászánsz ennyi pénzt igazán jót vegyél. Remélem még jobban össze kavartalak:-)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Ha pénz nem számít akkor én is a Röfi által ajánlott Stumpit javallanám. De a carbon Rush is egy remek keró. Sok embernek nem tetszik, de akinek bejön annak nagyon. Például nekem is. Nagyon sok Specim volt (most is áll kettõ az istállóban), szeretem az fsr-t. De ebben az úttatrományban nem lesz gondod az egyforgáspontos rendszerrel. Kevesebb csapágy karbanartás, nagy sárférõhely. Gyönyörû, könnyû, (szerintem) kuriózum.
A sok okoskodáson túl egy legyen a lényeg: Szerelembõl vásárolj!:-) Bármelyiket veszed jól jársz. De az FSR Xc-t inkább hagyd. Ha már rászánsz ennyi pénzt igazán jót vegyél. Remélem még jobban össze kavartalak:-)

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Köszönöm,igen,lapozgattam már,
a Cannondale Rush Carbon 3-ról kevés hideget olvastam :-) Ugye a hideget értjük negatívnak :-))))

Ha már véleményrõl van szó: XC Full Suspension Reviews
Itt találsz hideget és meleget is. :)

Az egyforgáspontos váz szerintem sohasem lesz olyan stabil hátul, mint egy FSR, vagy más Horstlink-es rendzser.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ha már véleményrõl van szó: XC Full Suspension Reviews
Itt találsz hideget és meleget is. :)

Az egyforgáspontos váz szerintem sohasem lesz olyan stabil hátul, mint egy FSR, vagy más Horstlink-es rendzser.

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Ez a szívednek jól fog esni :-) :
egy kicsit gondolkoztam egy Kona Hei Hei 29er bringán is,a 2010-es modellen

És...?

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Neked Meridád van,vagy az is,?
Mondjam el,májusban vettem egy Merida One-Twenty TFS 400-D 2010 -t ,megérkezett a nagykerbõl,az egyik megbízóm szólt hogy kell neki egy remek bringa,segítsek neki a beszerzésben,gyorsan eladtam neki még többért mint amennyiért vettem.A házam elõtt mentem vele 50métert,ennyit volt az enyém :-))))!!!!

Ha csak a kinézetet nézzük nekem nem bejövõs de ez csak az én véleményem.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ha az ar nem szamit, akkor en tuti azt neznem meg eloszor :) aztan lehet a stumpi utan csalodas lenne.

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Na nekem most erre áll!!!Kibaszott gyönyörû,és ráadásul még nem is rossz!Ugye :-)?

ja :-))))))))))))))

Ha csak a kinézetet nézzük nekem nem bejövõs de ez csak az én véleményem.

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
már többen ezt hozták fel az egyik fõ problémának(hiányosságnak)

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Na nekem most erre áll!!!Kibaszott gyönyörû,és ráadásul még nem is rossz!Ugye :-)?

hat ez azert vaz es villaugyileg nem az fsrxc kategoriaja :) a leftyset megneznem magamnak.

Feltöltött kép

ja :-))))))))))))))

Sztem is tipikusan az, hogy melyik tettszett meg elsõre. Ahogy észreveszem senki nem tud meggyõzni. Vedd a specit mert te azt akarod:D