Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

valtotarto ful csavar az specialized cucc, vagy tobb bringan is van hasonlo? :) kellene egy. absz nem szabvanyos (8as atmeroju, de nem metrikus).
meg kellene meg par masik egyedi alkatresz. van arra remeny, hogy ilyet a diszribtol beszerezzek (kabelvezeto muanyag, kormanydugo)? ezek nelkul meg elvoltam, de a csavarral jo apropo lenne.

ide: SPECIALIZED majd ide: info@specialized.hu

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
valtotarto ful csavar az specialized cucc, vagy tobb bringan is van hasonlo? :) kellene egy. absz nem szabvanyos (8as atmeroju, de nem metrikus).
meg kellene meg par masik egyedi alkatresz. van arra remeny, hogy ilyet a diszribtol beszerezzek (kabelvezeto muanyag, kormanydugo)? ezek nelkul meg elvoltam, de a csavarral jo apropo lenne.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Az én arány érzékemnek sem jön be... Reménytelenül ódivatú lettem... Tizenöt colosban már röhögés nélkül nem is állnám meg!:)

Én is öregszem, ez van :)
Majd gyere be jövõ héten meózni, jó?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Szerintem randa, Speci ide vagy oda... tudom, csak irigy vagyok... :)

Az én arány érzékemnek sem jön be... Reménytelenül ódivatú lettem... Tizenöt colosban már röhögés nélkül nem is állnám meg!:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szerintem randa, Speci ide vagy oda... tudom, csak irigy vagyok... :)

-=B.B.B.=-

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Ez 29-es? Határozottan jól néz ki, ilyened lesz? :)

Rockhopper LTD 29er

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ez 29-es? Határozottan jól néz ki, ilyened lesz? :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ujjak keresztben!

http://s7d5.scene7.c.../6262?$Display$

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

UsDie

UsDie

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Szeretnék venni egy Specialized Bighit Sport bicikit, mi róla a véleményetek? magáról a vázról érdekelne csak.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Átzsíroztam az fsr xc forgáspontjaiban a csapágyakat. Az lenne a kérdésem, hogy ha kicsit darabosan mozog (a kezemen érzem ahogy mozgatom) a hajtómûhöz közeli forgáspontja, akkor az mennyire rossz már? Ha túl erõsen húztam meg a csavart, akkor ott lehet befeszülés, szorulás emiatt?

-=B.B.B.=-

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az amerikai (ráadásul NETTÓ) fogyárak soha nem jó alapok kiindulásnak!! felejtsétek már el ezt a hülyeséget, hogy azokhoz viszonítunk!!!
leginkább az eurós ár mérvadó, de ott is van 6% áfa különbség pluszban (ott 19 itthon 25)
szóval amig a piacunk ekkora, az árak mindenbõl kicsit magasabbak lesznek. márkafüggetlenül.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Köszönöm, nagyon rendes vagy! Küldeni ne küldesd még sehová:->, mert kábé márciusban jutok el odáig, hogy többé-kevésbé összejöhet rá a keret...
Addig meg csak tönkretenném, mert hát azon "állatfajhoz" tartozom, akik képesek hóban-fagyban terepezni. :->

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Vissza-visszaolvasgatva a hozzászólások között, látom valami változás volt itt a forgalmazó körül. Mindegy, ez annyira nem érdekel (hiszen mint lehetséges "fogyasztót", inkább a jó és gyors szállítás egy adott modellre, jó garanciális háttér stb. érdekel), de ha bemegyek egy nagyobb bp.-i boltba, vajon a boltos tud valamit mondani, hogy 2011-es modellek lesznek-e és ha igen, mikor? (Az árakat meg inkább nem kérdezem.) :-> (Igaz, a német árakat már láttam) Specialized Camber Fsr Elite nur 1.799,00

ezt a választ kaptam:

Igen ha van rá igény de van is egy M méret belõle.
...
Az ára br. Kisker: 560000.-HUF
Hova küldjem hogy megnézzétek? Veszprém,Zeg?
Üdv

tudok tenni még valamit Érted?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Lassan kezd ott is beindulni, de még szegényebbek az emberek...
Az igény már megvan, és látni arra is bringákat (egyik barátom most költözött haza, és boltot nyitnak, a nagykerek hozzáállása állítólagosan sokkal jobb mint a hazaiaké....)

off
több hazai nagykernek is vannak kinti partnerei. állítólag rengeteg bringát hordanak ki hozzájuk, elég nagy az igény... bár azt nem tudom, hogy melyik kategóriát keresik, de tény, hogy nõtt a piacuk
on

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Lassan kezd ott is beindulni, de még szegényebbek az emberek...
Az igény már megvan, és látni arra is bringákat (egyik barátom most költözött haza, és boltot nyitnak, a nagykerek hozzáállása állítólagosan sokkal jobb mint a hazaiaké....)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hidd el, a román piac jelenleg apró töredéke a magyarnak, ezért jelenleg nem nagy hatással lesz az Avex alkupozíciójára sajnos.

elhiszem.
valahogy úgy állhat, mint pl az osztrákok aránya hozzánk...

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

én sem látok mögé.
csak annyit tudok, hogy a román disztribúciót is az Avex látja el.
innen némi közgázos háttérismeret miatt gondolom, hogy a nagyobb piac miatt jobb alkupozícióba kerülhet a gyárral szemben...

Hidd el, a román piac jelenleg apró töredéke a magyarnak, ezért jelenleg nem nagy hatással lesz az Avex alkupozíciójára sajnos.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

vagy utazol kicsit cseszkóba
elérhetõ választék is nagyobb meg tán az árak is

Ezt csak alátámasztani tudom :) Bár, most nyár óta nem voltam szlovák Speci boltban, de télen tervezek menni 1-2 cuccért, akkor szétnézek, hogy mi újság árak és választék téren.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
vagy utazol kicsit cseszkóba
elérhetõ választék is nagyobb meg tán az árak is

de kb a legjobb választás meg a canyon :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én csak tényt közöltem....
ha ezek után még bizakodsz...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/