ide: SPECIALIZED majd ide: info@specialized.huvaltotarto ful csavar az specialized cucc, vagy tobb bringan is van hasonlo? kellene egy. absz nem szabvanyos (8as atmeroju, de nem metrikus).
meg kellene meg par masik egyedi alkatresz. van arra remeny, hogy ilyet a diszribtol beszerezzek (kabelvezeto muanyag, kormanydugo)? ezek nelkul meg elvoltam, de a csavarral jo apropo lenne.
Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2010. November 13. - 18:00
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. November 13. - 17:11
meg kellene meg par masik egyedi alkatresz. van arra remeny, hogy ilyet a diszribtol beszerezzek (kabelvezeto muanyag, kormanydugo)? ezek nelkul meg elvoltam, de a csavarral jo apropo lenne.
Posted 2010. November 06. - 15:06
Én is öregszem, ez vanAz én arány érzékemnek sem jön be... Reménytelenül ódivatú lettem... Tizenöt colosban már röhögés nélkül nem is állnám meg!
Majd gyere be jövõ héten meózni, jó?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. November 06. - 13:22
Szerintem randa, Speci ide vagy oda... tudom, csak irigy vagyok...
Az én arány érzékemnek sem jön be... Reménytelenül ódivatú lettem... Tizenöt colosban már röhögés nélkül nem is állnám meg!
Posted 2010. November 06. - 11:01
-=B.B.B.=-
Posted 2010. November 06. - 10:27
Posted 2010. November 05. - 21:26
Posted 2010. November 05. - 20:02
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. November 05. - 11:10
Posted 2010. November 03. - 15:38
-=B.B.B.=-
Posted 2010. October 28. - 09:19
leginkább az eurós ár mérvadó, de ott is van 6% áfa különbség pluszban (ott 19 itthon 25)
szóval amig a piacunk ekkora, az árak mindenbõl kicsit magasabbak lesznek. márkafüggetlenül.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. October 27. - 21:39
Addig meg csak tönkretenném, mert hát azon "állatfajhoz" tartozom, akik képesek hóban-fagyban terepezni. :->
Posted 2010. October 27. - 21:24
Vissza-visszaolvasgatva a hozzászólások között, látom valami változás volt itt a forgalmazó körül. Mindegy, ez annyira nem érdekel (hiszen mint lehetséges "fogyasztót", inkább a jó és gyors szállítás egy adott modellre, jó garanciális háttér stb. érdekel), de ha bemegyek egy nagyobb bp.-i boltba, vajon a boltos tud valamit mondani, hogy 2011-es modellek lesznek-e és ha igen, mikor? (Az árakat meg inkább nem kérdezem.) :-> (Igaz, a német árakat már láttam) Specialized Camber Fsr Elite nur 1.799,00
ezt a választ kaptam:
Igen ha van rá igény de van is egy M méret belõle.
...
Az ára br. Kisker: 560000.-HUF
Hova küldjem hogy megnézzétek? Veszprém,Zeg?
Üdv
tudok tenni még valamit Érted?
Posted 2010. October 27. - 17:56
offLassan kezd ott is beindulni, de még szegényebbek az emberek...
Az igény már megvan, és látni arra is bringákat (egyik barátom most költözött haza, és boltot nyitnak, a nagykerek hozzáállása állítólagosan sokkal jobb mint a hazaiaké....)
több hazai nagykernek is vannak kinti partnerei. állítólag rengeteg bringát hordanak ki hozzájuk, elég nagy az igény... bár azt nem tudom, hogy melyik kategóriát keresik, de tény, hogy nõtt a piacuk
on
Posted 2010. October 27. - 16:37
Az igény már megvan, és látni arra is bringákat (egyik barátom most költözött haza, és boltot nyitnak, a nagykerek hozzáállása állítólagosan sokkal jobb mint a hazaiaké....)
Posted 2010. October 27. - 14:51
elhiszem.Hidd el, a román piac jelenleg apró töredéke a magyarnak, ezért jelenleg nem nagy hatással lesz az Avex alkupozíciójára sajnos.
valahogy úgy állhat, mint pl az osztrákok aránya hozzánk...
Posted 2010. October 27. - 14:39
én sem látok mögé.
csak annyit tudok, hogy a román disztribúciót is az Avex látja el.
innen némi közgázos háttérismeret miatt gondolom, hogy a nagyobb piac miatt jobb alkupozícióba kerülhet a gyárral szemben...
Hidd el, a román piac jelenleg apró töredéke a magyarnak, ezért jelenleg nem nagy hatással lesz az Avex alkupozíciójára sajnos.
Posted 2010. October 27. - 14:03
vagy utazol kicsit cseszkóba
elérhetõ választék is nagyobb meg tán az árak is
Ezt csak alátámasztani tudom Bár, most nyár óta nem voltam szlovák Speci boltban, de télen tervezek menni 1-2 cuccért, akkor szétnézek, hogy mi újság árak és választék téren.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. October 27. - 13:53
elérhetõ választék is nagyobb meg tán az árak is
de kb a legjobb választás meg a canyon
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. October 27. - 13:37
ha ezek után még bizakodsz...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->