Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

a héten már nem biztos hogy bemegy a mobil szervizes...

csak ha ezt mondjak akkor, akkor elviszem mashova. de az igergetest baromira ruhellem. foleg ha jo ido van :) kereshetne a fox egy porgosebb szervizt.

jut eszembe a tagokró , 3 embert is ismerek akik cserélték a speci fox triad/septune tagot rp23-ra, és mind azt mondja sokkal jobb. én már csak a cserélteket próbáltam, szal nem tudok nyilatkoz, de érdekes.

sok valasztasi lehetosegem nekem nincs, mivel mas tagot nem lehet belerakni. majd egy masik bringan.

Nekem szintén 3 hete lesz, hogy ott egy villám + 1 rugóstag; de hát ez mindig így van, ha megérkezik a tavaszi elsõ fuvallat és nem viszi az ember idõben szervízbe a cuccait. :->

meg ha csak a fuvallat lenne - a csillapitas folyt el. meg jo, hogy a teleszkopot nem adtam be.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

a tagot... meg mindig. ma beszeltem a faktorral, jo ha a heten kesz lesz (ket hete kuldtuk el). ez mar garba sem lenne keves...

Nekem szintén 3 hete lesz, hogy ott egy villám + 1 rugóstag; de hát ez mindig így van, ha megérkezik a tavaszi elsõ fuvallat és nem viszi az ember idõben szervízbe a cuccait. :->

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

veszel egyet? :) nem hiszem, hogy annyival jobb lenne a yeti, nagy csodak azert nincsenek. az itthoni terepekre nem is biztos, hogy jo valasztas lenne.

amikor visszaulok a varosi kecskere, az tudatositja bennem mindig, hogy mennyire nem a bringa szamit. tavaly is volt egy honap, meg most is lassan harom hete csak nezegetem a specit, mert a szervizre varok. a kecske turelmesen var a bringataroloban :)

persze bármivel el lehet tekergetni. lecserélem a klikk pedált a krossz bicón, rápattintom a 42-es smart sam-et és kb bárhol elközlekedek vele. de mégis mióta megvan a dawg (tavaly õsz) azóta most használtam elõször a kellizt. de végülis elvoltam a vascsõ kotvány craterrel is, mikor nem volt más. csak az élmény nem ugyanaz. de ha lehetne pl speci crosstrail vázat kapni - értelmes áron, cca 50K- holnap eladnám a kellizt, és vennék egyet. :)

yeti sztem pont jó lenne. megvan az a masszívsága amit szeretek (plusz a 12-es tengely bár annak spec nem éreztem hiányát) és pont azzal a 1,5 centivel rövidebb mint amivel a dawg hoszabb az ideálisnál. de azért most nem veszek :)

jut eszembe a tagokró , 3 embert is ismerek akik cserélték a speci fox triad/septune tagot rp23-ra, és mind azt mondja sokkal jobb. én már csak a cserélteket próbáltam, szal nem tudok nyilatkoz, de érdekes.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

jo ha a heten kesz lesz

a héten már nem biztos hogy bemegy a mobil szervizes...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Keresnék(bár találni nem fogok..) 2007 Epic taghoz a láncvillán lévõ kis karbon tartót.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Mit szervizeltetsz?

a tagot... meg mindig. ma beszeltem a faktorral, jo ha a heten kesz lesz (ket hete kuldtuk el). ez mar garba sem lenne keves...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Mit szervizeltetsz?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
veszel egyet? :) nem hiszem, hogy annyival jobb lenne a yeti, nagy csodak azert nincsenek. az itthoni terepekre nem is biztos, hogy jo valasztas lenne.

amikor visszaulok a varosi kecskere, az tudatositja bennem mindig, hogy mennyire nem a bringa szamit. tavaly is volt egy honap, meg most is lassan harom hete csak nezegetem a specit, mert a szervizre varok. a kecske turelmesen var a bringataroloban :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

az szamit, hogy tomegtermelt? :) a tervezes es a kivitelezes a lenyeg. efelett tenyleg ugy latom ertelmet, ha testre szabjak, es nem "konfekciobol" valasztok. jobb ossztelosnal melyik gyarto csinal ilyet?

nos 2000 dezsõért igen. amúgy nem szoktam értékelni az amerische kézimunkát, meg a májerfaktort sem de -bár szeretem amúgy a márkát- egy meridáért sem adnék majd fél misit. viszont az az epiphany azért tényleg közelíti az ipari mûremek kategóriát. bár amúgy egyébként nem kéne :).
viszont a spec meg tóbbé kevésbé q. jó de pont nem tud ,és nem jobb 2x mint az említett merida vagy egy giantkonatrek etc

egy 575-ért viszont kifizetném azt az árat. :) és nem sznobizmisbó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
az szamit, hogy tomegtermelt? :) a tervezes es a kivitelezes a lenyeg. efelett tenyleg ugy latom ertelmet, ha testre szabjak, es nem "konfekciobol" valasztok. jobb ossztelosnal melyik gyarto csinal ilyet?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
de irreálisan drága volt

tavaly is 2000 dezsõ volt egy stumpi fsr, vagy egy enduro váz . és az egy tömegtermelt alu vázért irreális. az már tényleg egy epyihany árát karcolgassa. 575, vagy blur lt- bõl meg még villamosjegyre is marad :)

a ht stumpiért meg 170 - akciósan- na. én alu merev vázért max kilót adnék, de annyit is csak ha szkandium. :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ez gyanitom csak azert van, mert korabban nem volt ilyen draga :) 550 ar eleg vicc... annyiert kapsz egy ilyet
Canyon | MTB | Nerve MR 8.0

lehet a bringa sem rosszabb mint az epic (geo ilyesmi).

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Én legutóbb egy már újabb rugóstag elhelyezési rendszerû Epic szuper akciós 299ezres árán (az alap talán 550ezer) akadtam fenn... Azért ennyiért (az új ár) már szinte bármilyen össztelós vázat megkap az ember, a legtöbb márkától már karbont is. Ennyiért már keresnék egy akció Ibis Mojo-t vagy Ellsworth Epiphany-t az biztos :)

2000$*190ft/$ = 380000 Ft

299 nagyon jó ár itthon, de még USA-ban is, hol láttad?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én legutóbb egy már újabb rugóstag elhelyezési rendszerû Epic szuper akciós 299ezres árán (az alap talán 550ezer) akadtam fenn... Azért ennyiért (az új ár) már szinte bármilyen össztelós vázat megkap az ember, a legtöbb márkától már karbont is. Ennyiért már keresnék egy akció Ibis Mojo-t vagy Ellsworth Epiphany-t az biztos :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
mongy, ez elmondható az új darabok listaáráról is :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Anno 2007-ben vettem meg majdnem 110ezer forintért...Szóval "enyhén" túlárazott.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

110-et mondott nekem is. annyiért nem veszem meg. pedig a méretem.

egy 60-70et talán még érne, mert speci, de többet nem nagyon...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a dt fele x420al, amit a speci eloszeretettel hasznal - azzal mi a hosszabb tavu tapasztalat?

tegnap mericskeltem a kerekeket, hogy legalabb kepben legyek, hogy mi mennyi... gyorsszar nelkul, 823+1084g (a felniszalag es a magnes maradt). a hatso deore (449g) azert megtette a hatasat, pedig nem is lenne olyan rossz egy "gyari" szettol.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld

az
ott van tábla (7. oldal) benne az összes. bár inkább a giant topikba kéne :)

http://www.cicloleir...aestro_2010.pdf

amúgy az a 185x44 méret ha nem is szabvány elég elterjedt (RM, néha kona, specinel is soxor elõfordul) és a faktorban a 190x50-es tagokat elég könnyen tudták "átméretezni". tehát gondolom az ugyanaz a gyártásban, csak vmi minimál átalakítás igénye van.

Köszönöm a linket (is).