Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2007. January 16. - 14:25
Posted 2007. January 16. - 14:18
Telefonba 550-et mondtak,annyi a listaára is.Akkor nix akció!ha tavalyi akkor valszeg akciós, ha akciós alku nincs erre a nyakamat merem tenni. Amugy üdvözlöm Janit
Posted 2007. January 16. - 13:28
http://www.specializ...jumper_ht_comp/
Na ezt találtam pesten a Speed-way-ben.Van nekik egy eladó tavalyi darab.A képen látható felszereltég,az ár is listaár.Nem ismeri öket valaki,lehet velük alkudozni?A kerekeket kicserélném crossmax xl-re,meg a hátsó váltót Sramra.
ha tavalyi akkor valszeg akciós, ha akciós alku nincs erre a nyakamat merem tenni. Amugy üdvözlöm Janit
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. January 16. - 13:28
16"-os Hotrock-ot nem láttam árlistában, csak megrendelésre jönne? Kb. árat esetleg tud valaki?
köszi,
kz
Posted 2007. January 16. - 13:09
Az XTR-t SRAMRA? Ha nem X.0-ra, akkor inkább a váltókart cseréld SLM952-re.http://www.specializ...jumper_ht_comp/
Na ezt találtam pesten a Speed-way-ben.Van nekik egy eladó tavalyi darab.A képen látható felszereltég,az ár is listaár.Nem ismeri öket valaki,lehet velük alkudozni?A kerekeket kicserélném crossmax xl-re,meg a hátsó váltót Sramra.
Posted 2007. January 16. - 12:56
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2007. January 15. - 23:49
Posted 2007. January 15. - 13:26
Posted 2007. January 15. - 12:55
http://www.bilder-ho...1h9u-7-jpg.html
http://www.bilder-ho...1h9u-6-jpg.html
Posted 2007. January 13. - 15:34
Posted 2007. January 13. - 01:43
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. January 12. - 23:21
specialized ajánlott sag brain tagokhoz 7-12mm ami 18 és 25% közötti értékeket jelent.
és igen, épp ez a lényege a brain tagnak, hogy csak bizonyos erõhatások után kezd el mozogni. kifejezetten versenyzõknek jön ez jól, hobbistáknak én személy szerint nem is ajánlanám, amig ezzel nincsenek tisztában. van benne egy szelep, ami meghatározott erejû ütésre nyit. amig nem éred el azt az erõt, addig a tag lockout-ként funkcionál.
Eleg nehez dolog a SAG-ot pontosan bealitani. Amikor raülsz akor kemeny es nem mozog. Hogy bekapcsoljon a Brain mozognog kell es ugy samli. Tekergetni/fujogatni adig mig nem ugy mozok hasznalat közben (terepen) mit kell.
Holnap.....
Posted 2007. January 12. - 21:39
van ár a magyar oldalon is.
nem úgy müködik h 'mennyit tesznek rá', az árképzés ennél egy picit összetettebb móka.
Posted 2007. January 12. - 21:21
200huF 1 dollcsi,nem is olyan vészesek.Itthon mennyit raknak még rá?
Posted 2007. January 12. - 15:27
és igen, épp ez a lényege a brain tagnak, hogy csak bizonyos erõhatások után kezd el mozogni. kifejezetten versenyzõknek jön ez jól, hobbistáknak én személy szerint nem is ajánlanám, amig ezzel nincsenek tisztában. van benne egy szelep, ami meghatározott erejû ütésre nyit. amig nem éred el azt az erõt, addig a tag lockout-ként funkcionál.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. January 12. - 14:38
A "Brain" hatso tag 2 cm SAG bealitasban (70kg vagyok) hegyneke felfele merev mint az allat, de sajnos egyenes kavicsos uton is minden követ meglehet erezni. Probaltam teljesen a softra tekerni akkor egy picivel job lett.
a brain tagnak pedig pont ez a lényege!
2cm sag mint? a tag mozdult be a ~4-5 cm-bõl? az 50%
írj egy mailt a varga.robert@velotrade.hués majd ad sok sok ötletet;)
Posted 2007. January 12. - 14:07
TEST Bike kent kaptam, mert az en Trancem a sevicebe van.
Jo megy mondhatom.
Hegynek felfele jol kapaszkodig csak a speci gumik hamar a hataron vannak es csuszkalni kezdenek, föleg ma reggel a nedves talajon egal, hogy kavicsos,saros vagy gyökeres terep.
A "Brain" hatso tag 2 cm SAG bealitasban (70kg vagyok) hegyneke felfele merev mint az allat, de sajnos egyenes kavicsos uton is minden követ meglehet erezni. Probaltam teljesen a softra tekerni akkor egy picivel job lett.
Elöl a Fox szinten jol es kemenyen müxik. Lefele az ösz cajgli kemeny, de az ember mindig ura a helyzetnek, adig mig a gumik nem kezdenek el csuszkalni.
Annak elenere, hogy az elsö villat kb. 85cm kihasznaltam, maradt hatul meg kb. 4cm kihasznalatlan feder ut, it meg allitani kell majd honap valamit, bisztosan azert volt az egesz "Braun" dolog olyan kemeny es hihanyzott belöle a "lelek".
Trailen jol mozog csak a gumi......, de eszt mar mondtam.
Negativan feltünt az, hogy a lanc allandoan csapodik valamihez, amikor lefele men az ember es nem teker, de ez nem veszes.
Valto:
Sram, egy alom. Kitünö kidolgozas es funkcio.
Fekek:
Avid 7. Annak elenere, hogy nemvolt bekopva (4km) amikor hazahosztam meglepöen jol fog. Azert egy 180 tarcsa elöl nem artana neki/nekem.
Hatul megint a gumi szarja el a dolgot. Tehnikas reszeken amikor majdnem a hatso gumin ülök, anyira fekezek, hogy leblokol a kerek es az EPIC csak csuszik tovab,tovab adig meg elöl nemhuzod be es akkor is csak csuszik utana. (Gumi speci pro 2,0)
Vonal alatt egy jol kidolgozott, jol felszerelt + KÖNYÜ masina!
Holnap a "Brain" dologgal kel egy kicsit foglalkoznom, levegöt ki meg ilyesmi.
Ha sima/kavicsos uton ugysem mozdul a hatullya, akkor bar lefele kellene kihasznali az ösz 100mm-t.
Posted 2007. January 12. - 12:14
a velotrade nagykeré, ki másé lenneKié?Nyomj már egy képet plíz Rob!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. January 11. - 19:16
most raktam össze, szép piros színben tündököl.
amúgy a www.specialized.com -on pihen, egyelõre csak comp került elõ belõle.