Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a hardrock elegge tul van epitve. szal nem az a kimondott kezdo-xc gep. jo vegulis az is, de adtak neki anno egy kis ilyen hc felhangot. nem veletlen volt tavaly meg az a brutal nagy mobius stucni rajta pl

szal azert szerintem lehet neki adni. itthon is van egy, jo nehez :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
csak viccelek ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

attól amugy, hogy a láncilla átmérõje kivül kb azonos, még nem becsülted meg körülbelül sem a vázak közötti erõsorrendet, sem ebben az esetben, sem másban, ugyanis nem látsz a festés mögé. lehet hogy az ott 0.4-es, de az is lehet, hogy 2mm-es falvastagsggal készül, lehet, hogy easton vagy deda csõbõl, de lehet, hogy valami kinai szutyokból.

mindettõl függetlenül annak a specializednek nem fog megártani 5-6 lépcsõfok, plusz mostmár ha pécsrõl visszakapok egy vázat garanciális törés miatt, tudom, hogy miért nem fogom kicserélni (nem megfelelõ felhasználás) ;) :D

gonosz vagy...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
attól amugy, hogy a láncilla átmérõje kivül kb azonos, még nem becsülted meg körülbelül sem a vázak közötti erõsorrendet, sem ebben az esetben, sem másban, ugyanis nem látsz a festés mögé. lehet hogy az ott 0.4-es, de az is lehet, hogy 2mm-es falvastagsggal készül, lehet, hogy easton vagy deda csõbõl, de lehet, hogy valami kinai szutyokból.

mindettõl függetlenül annak a specializednek nem fog megártani 5-6 lépcsõfok, plusz mostmár ha pécsrõl visszakapok egy vázat garanciális törés miatt, tudom, hogy miért nem fogom kicserélni (nem megfelelõ felhasználás) ;) :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mechanix

Mechanix

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

nem tudom mit értesz a "streetelés" alatt, mert egy hagyományos értelemben vett street váz max. 15"-os, hiszen a trükköket csak akkora vázzal lehet beadni.
a tied már csak a vázméretbõl adódóan sem való arra.

Nem én akarok lenni az új Aaron Chase, félreértés ne essék. Csak ha mondjuk lusta vagyok lecipelni a bringát egy lépcsõn, akkor egy 5-6 fokot leugorhatok-e vele. Néztem hogy a polarX nek is hasonló vatagságúak a láncvillái/támvillái...jó persze a két márkát még egy lapon sem nagyon lehet emlegetni. A másik vicc hogy még jó idõben kimentem az Újpesti dirtpályára...haha...érdekes volt. Fõleg hogy ki nem állhatom a Bmx-eseket :) Persze ez már csak egyéni szoc.probl.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem tudom mit értesz a "streetelés" alatt, mert egy hagyományos értelemben vett street váz max. 15"-os, hiszen a trükköket csak akkora vázzal lehet beadni.
a tied már csak a vázméretbõl adódóan sem való arra.

Mechanix

Mechanix

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Más: Szóval nekem van egy 21" os Rockhopperem, és az a kérdésem hogy azzal lehet-e light street-elni. Tudomtudom xc gépezet, de ha hidegebb az idõ, vagy nincs kedvem sokat tekerni, akkor ugye nem kell félnem hogy a hátsó villa megadja magát??Eléggé kezdõ vagyok, szal, ha fuckot kérdeztem lehetõleg ne hurrogjatok :P

Mechanix

Mechanix

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Helló!

Segítséget szeretnék kérni! - mtb-t szeretnék venni - konkrét elképzelésem még nincs csak az árát tekintve - az meg kb. 150000.- HUF.
Tudnátok segíteni?
Köszi
üdv, lakisoft

Specialized Hardrock Comp Disc. Ez 160.000 . Sztem maximálisan megéri az árát. Nekemis ez lett volna csak aztán akcióba találtam egy 2005 ös Rockhoppert 225 ért, és inkább azt vettem meg némi ár/érték arány számolgatás után.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Helló!

Segítséget szeretnék kérni! - mtb-t szeretnék venni - konkrét elképzelésem még nincs csak az árát tekintve - az meg kb. 150000.- HUF.
Tudnátok segíteni?
Köszi
üdv, lakisoft

Pl: www.specialized.hu
www.specialized.hu/arlistak/

lakisoft

lakisoft

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Helló!

Tudnátok segíteni?
Köszi
üdv, lakisoft

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
18-asból és 19-esbõl is nég-négy piros fog érkezni, márciusban.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Probike-ban láttam nemrég tavalyi stumpit, sõt volt egy szép epic comp is. Mindkettõ akciós volt úgy emlékszem

Igen,csak kicsik nekem.17-esek csak.Legalább 18-as kellene.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Probike-ban láttam nemrég tavalyi stumpit, sõt volt egy szép epic comp is. Mindkettõ akciós volt úgy emlékszem

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

március 15-én legkésõbb lesz idei stumpjumper

Bármilyen méretben?Ha adnák akciósan,akkor azt nem bánnám.(tavalyit)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
március 15-én legkésõbb lesz idei stumpjumper

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
egyéb info: a speedwayben levõ stumpjumper valószinüleg elkelt, amugy 2006-os fehér és 19"-es.2007-ben lesz piros belõle (ahogy nézegettem csak piros) 19"-es is, szerintem jó áron.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Ma beszéltem velük telón és azt mondták,hogy a 19-es Sj megvan még.
Nekem jó lenne a tavalyi modell is,meg nincs kedvem várni az ideire májusig.
Ha az elkelt,akkor honnan tudnék szerezni még?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
2k5 ös 17"os fekete Stumpjumper volt 300k ért az Árkádban,meg is vettem volna ha a mostani nincs....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem sajnos, csak hotrock 20-as van, 123 oldal legfelül, vagy 122 oldal bal szélsõ, a láncterelõs. jövõ évre is csak 20-ast és 24-est látok, de ez nem zár ki semmit.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Erre gondoltam: 2007-es katalógus, 123. oldal.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Lehet, hogy inkább gyerekbringa topic, de mégis csak Specialized:

16"-os Hotrock-ot nem láttam árlistában, csak megrendelésre jönne? Kb. árat esetleg tud valaki?

köszi,
kz

20" a kereke, de hogy méretben mekkora azt nem tudom.
kettõ van bizo-ban szombathelyen és egy babakék itt nálunk a bemutatóteremben.

egyéb info: a speedwayben levõ stumpjumper valószinüleg elkelt, amugy 2006-os fehér és 19"-es.2007-ben lesz piros belõle (ahogy nézegettem csak piros) 19"-es is, szerintem jó áron.