Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2007. February 16. - 13:45
Posted 2007. February 16. - 12:49
Posted 2007. February 16. - 01:03
altalanos felhasznalasra mondenkeppen a stumpy, az epic versenyvaz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. February 15. - 23:55
Egy szó, mint száz, ha esetleg összejön, azt hiszem a Stumpjumper lesz.
Posted 2007. February 15. - 18:22
sztem az S-es stumpi kisebb mint 17.....(mindenesetre a 176 centimhez kb M-es kéne (sztem az a 17-es) annál az S-es meg értelemszerûen kisebb) és ha agreszivebb túra akkor inkább stumpi fsr.....elég könnyû bringa építhetõ belõle, és egy állítható utas telóval - ebbre a vázba abszólut egy fox talas rlc való - 100 milire állítva a telóutat, kb nincs olyan tekerhetõ emelkedõ ahol nem mászol fel, legalábbis nem a bringán múlik.....szvsz ha a martonokon nem az elsõ 50 ben akarsz lenni akkor abszólút ideális bringa arra is....Sziasztok, így 30 felett eljutottam arra a döntésre, hogy megveszem életem elsõ „kompromisszummentes” vázát. A dolog még elméleti szinten áll, azonban a hozzáértõk-tulajok tanácsát kérném. Fõleg „agresszívebb túrára” ill. maratonra használnám, ahogy eddig is a merevet. A 2007-es Specialized Epic Marathon és a szintén alu Stumpjumper között vacilálok. 171 cm vagyok, 62 kg körül. Az Epic valamivel „olcsóbb”, és van kisebb méretben, a Stumpi 17”-nál indul tudtommal. Elolvastam jópár rewiew-t , de döntésképtelen vagyok, bár hajlok az Epicre.
Hosszútávra tervezek, szívesen várok egy-két objektív-szubjektív tanácsot.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. February 15. - 16:21
Sziasztok, így 30 felett eljutottam arra a döntésre, hogy megveszem életem elsõ „kompromisszummentes” vázát. A dolog még elméleti szinten áll, azonban a hozzáértõk-tulajok tanácsát kérném. Fõleg „agresszívebb túrára” ill. maratonra használnám, ahogy eddig is a merevet. A 2007-es Specialized Epic Marathon és a szintén alu Stumpjumper között vacilálok. 171 cm vagyok, 62 kg körül. Az Epic valamivel „olcsóbb”, és van kisebb méretben, a Stumpi 17”-nál indul tudtommal. Elolvastam jópár rewiew-t , de döntésképtelen vagyok, bár hajlok az Epicre.
melyikre lenne szükséged?
inkább tekerésorientált vázra, vagy inkább egy többet mozgó, nagy össztelósok mozgásrendszerével felszerelt stumpjumperrre?
igaz utóbbi is van braines taggal, de sokkal inkább az AM kategóriát erõsíti, míg az epic sokkal inkább a tekerésre van kihegyezve.
Én kényelmeset akartam, ezért döntöttem az utóbbi mellett, és azt hiszem nem bántam meg. Bármilyen még lájtosan extrém hülyeségben is bennevan a bringa, 120 mm rugóút, finom mozgás, tekeréshez pedig ott a lockout - teljesen bemerevedik mind az eleje, mind a hátulja, és ekkor tud a mászásképességérõl tanubizonyságot adni...
Én a stumpjumper mellett döntöttem.
Posted 2007. February 15. - 16:13
S Elolvastam jópár rewiew-t , de döntésképtelen vagyok, bár hajlok az Epicre. Hosszútávra tervezek, szívesen várok egy-két objektív-szubjektív tanácsot.
Ha kompromisszum-mentes, akkor az ár nem szempont. Vedd azt, amelyiknek jobban tetszik a színe! 30 fölött minden nap ajándék.
Posted 2007. February 15. - 14:31
Posted 2007. February 13. - 17:04
Posted 2007. February 13. - 16:49
Rocky Mountain Blizzard, reynolds 853 csovekbol 2.1 kilo.
szerintem elkepzelheto.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. February 13. - 16:20
lehetséges hogy 3.5 kiló?valaki kitudja deríteni hánykila a p1-es cro-mo váz? 05'-ös asszem
Posted 2007. February 13. - 12:49
Posted 2007. February 13. - 12:37
Posted 2007. February 13. - 12:25
Köszi
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. February 09. - 18:12
Posted 2007. February 09. - 18:10
thez, Te pont úgy tudod hogy lehetett néhány darab nem s-works vázat kapni /még rockhoppert is/ és pont úgy tudod hogy az hogy volt, ahogy az enyém is volt (nem a bontottakra gondolok).......más kérdés hogy nem reklámozandóha neked sikerül megfûznöd a boltot hogy szétszedve ugyanannyit megkap a bringáért mintha össze van rakva, nyert ügyed van. Ehhez Robnak nincs semmi köze.Mi max annyit tudunk mondani ami szép lassan a honlapon is fentvan - hisz ez alapján töltõdik a honlap, azokat a bringákat tesszük fel, melyek vannak, és azok az árak kerülnek ki rá, amik érvényesek lesznek.
ez van ugyanúgy a kinti oldalakon is. sztem ott sem találtál ilyen vázat külön:)
speci.com német dealeri oldala - válaszd germany-t
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. February 09. - 18:04
meg tudjuk mondani hogy hol van bringa esetleg bizóban, mi érkezhet, kinél van épp, bármi ilyet
pontosan erre.. köszi
Posted 2007. February 09. - 18:02
ez van ugyanúgy a kinti oldalakon is. sztem ott sem találtál ilyen vázat külön:)
speci.com német dealeri oldala - válaszd germany-t
Posted 2007. February 09. - 18:00
miért?
SJ-bõl nincs forgalomban csak vázként nem sworks.
csak sworks. még ha üldözöd õt, akkorsem
less rá a német honlapra, ott találsz e.
ha egy bolt jófejségbõl kibont neked egyet, az az õ dolga, de külön nem kaphatóak.
na de õ kb. tud mondani egy árat.... ezenfelül hátha több kapcsolata van a boltokkal mert pl . Gyõrben találtam is egyet de nem bontják...
melyik német oldalon érdemes keresgélni???
Posted 2007. February 09. - 17:56
SJ-bõl nincs forgalomban csak vázként nem sworks.
csak sworks. még ha üldözöd õt, akkorsem
less rá a német honlapra, ott találsz e.
ha egy bolt jófejségbõl kibont neked egyet, az az õ dolga, de külön nem kaphatóak.