Sziasztok,
egy epic marathon M-es váz jó egy 180as embernek?
köszi
178-asnak jó, de sztem 80-annak is.
Sziasztok,
egy epic marathon M-es váz jó egy 180as embernek?
köszi
ja, nem a merev rockhoppert akarta megvenni? :mybad:Vagy rosszat küldtél:D
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
akkor keverem valamivel sry.Nem, de itt valamit nem értek. Nekem azt mondták, hogy a disc-es változat (Hayes Sole hidrás fékkel).
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
te most tesztelsz? a váz matt szürke
ilyen mint ez, csak v-fékes
a saját kicsi kezemmel tettem bele a dobozba mielõtt a gls elvitte a kuszinak tõlünk. (velotrade)
mit gondolsz honnan tudom, hogy ez az egy volt belõle (méret/szin) meg hogy hol vetted?
te most tesztelsz? a váz matt szürkeRob:és milyen a váz színe? matt színû vagy metálfényû?
nekem is volt FSR XC-m. Fox Triad tag van benne? mert ha igen, akkor imadni fogod.
Igen, a szomszéd házból. Szép gép. neked hogy jött be a gyári tag? jól mûködik, teszi a dolgát?
RAUH-Welt
B E G R I F F
én hamarabb láttam élõben mint te sõt, én csomagoltam be.Igen Azt ne merd mondani, hogy te elõbb láttad élõben mint én!:wallbange !
Szerintem nagyon jó. Nem mondom, hogy egy karbon stumpi fsr-t nem tudnék elképzelni, de ár-érték arányban hozzám közelebb áll azért. A rugóstag meg az én 69 kilómhoz tökély.Igen, a szomszéd házból. Szép gép. neked hogy jött be a gyári tag? jól mûködik, teszi a dolgát?
Nem, de akkor neked mutatta meg az enyémet mult pénteken? Csak mert elvitte egy vizit erejéig. (narancs fsrxc lásd a képen)
Nem, de akkor neked mutatta meg az enyémet mult pénteken? Csak mert elvitte egy vizit erejéig. (narancs fsrxc lásd a képen)Igen Azt ne merd mondani, hogy te elõbb láttad élõben mint én!
Kuszitól?
Kuszitól?Igen szürke és M-es méretû. Úgytudom méretben is csak ez az egy volt itthon.-
szürke? az az egyetlen az országban abból a szinbõl.Szevasztok Specialized tulajok és/vagy kedvelõk.
Rövidesen én is belépek a Specialized bringások táborába egy FSR XC-vel. Ma készült el a gép, pénteken kerül haza hozzám. Ez lesz az elsõ komolyabb montim, ráadásul mindjárt egy fully.