Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Sziasztok,

egy epic marathon M-es váz jó egy 180as embernek?

köszi

178-asnak jó, de sztem 80-annak is.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Sziasztok,

egy epic marathon M-es váz jó egy 180as embernek?

köszi

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 posts
Helló!

Specialized Tricross Singlecross bicót milyen módon és kb mennyiért lehet beszerezni hazánkban?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Vagy rosszat küldtél:D

ja, nem a merev rockhoppert akarta megvenni? :mybad: :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Vagy rosszat küldtél:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Nem, de itt valamit nem értek. Nekem azt mondták, hogy a disc-es változat (Hayes Sole hidrás fékkel).

akkor keverem valamivel sry.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

te most tesztelsz? :) a váz matt szürke
Feltöltött kép
ilyen mint ez, csak v-fékes
a saját kicsi kezemmel tettem bele a dobozba mielõtt a gls elvitte a kuszinak tõlünk. (velotrade)
mit gondolsz honnan tudom, hogy ez az egy volt belõle (méret/szin) meg hogy hol vetted?

Nem, de itt valamit nem értek. Nekem azt mondták, hogy a disc-es változat (Hayes Sole hidrás fékkel).

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob:és milyen a váz színe? matt színû vagy metálfényû?

te most tesztelsz? :) a váz matt szürke
Feltöltött kép
ilyen mint ez, csak v-fékes
a saját kicsi kezemmel tettem bele a dobozba mielõtt a gls elvitte a kuszinak tõlünk. (velotrade)
mit gondolsz honnan tudom, hogy ez az egy volt belõle (méret/szin) meg hogy hol vetted?

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

nekem is volt FSR XC-m. Fox Triad tag van benne? mert ha igen, akkor imadni fogod. :)

Sajnos nem, hanem egy X-Fusion.

Rob:és milyen a váz színe? matt színû vagy metálfényû?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Igen, a szomszéd házból.:) Szép gép. neked hogy jött be a gyári tag? jól mûködik, teszi a dolgát?

nekem is volt FSR XC-m. Fox Triad tag van benne? mert ha igen, akkor imadni fogod. :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Igen Azt ne merd mondani, hogy te elõbb láttad élõben mint én!:wallbange !

én hamarabb láttam élõben mint te :) sõt, én csomagoltam be.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Igen, a szomszéd házból. Szép gép. neked hogy jött be a gyári tag? jól mûködik, teszi a dolgát?

Szerintem nagyon jó. Nem mondom, hogy egy karbon stumpi fsr-t nem tudnék elképzelni, de ár-érték arányban hozzám közelebb áll azért. A rugóstag meg az én 69 kilómhoz tökély.
Ha már beavattad kellõképp, csatlakozz be hozzánk is, aztán együtt is leteszteljük.
http://forum.bikemag...31&goto=newpost
www.magicteam.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Nem, de akkor neked mutatta meg az enyémet mult pénteken? Csak mert elvitte egy vizit erejéig. (narancs fsrxc lásd a képen)

Igen, a szomszéd házból.:) Szép gép. neked hogy jött be a gyári tag? jól mûködik, teszi a dolgát?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Igen Azt ne merd mondani, hogy te elõbb láttad élõben mint én!

Nem, de akkor neked mutatta meg az enyémet mult pénteken? Csak mert elvitte egy vizit erejéig. (narancs fsrxc lásd a képen)
www.magicteam.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Kuszitól?

Igen Azt ne merd mondani, hogy te elõbb láttad élõben mint én!:wallbange !

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Igen szürke és M-es méretû. Úgytudom méretben is csak ez az egy volt itthon.-

Kuszitól?
www.magicteam.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Igen szürke és M-es méretû. Úgytudom méretben is csak ez az egy volt itthon.-

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Szevasztok Specialized tulajok és/vagy kedvelõk.

Rövidesen én is belépek a Specialized bringások táborába egy FSR XC-vel. Ma készült el a gép, pénteken kerül haza hozzám. Ez lesz az elsõ komolyabb montim, ráadásul mindjárt egy fully. :)

szürke? :) az az egyetlen az országban abból a szinbõl.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Szevasztok Specialized tulajok és/vagy kedvelõk.

Rövidesen én is belépek a Specialized bringások táborába egy FSR XC-vel. Ma készült el a gép, pénteken kerül haza hozzám. Ez lesz az elsõ komolyabb montim, ráadásul mindjárt egy fully. :)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Elsõsorban velósoknak: Hotrock 16-os gyerekbringához létezik más elsõ/hátsó fogaskerék?

köszi,
kz