Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
2,85 a súlya. Lehet neked nem nehéz, de szerintem van hasonló paraméterû váz jobb súlyban is. (Ez amúgy is egy Specialized topic)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Árpi! Nehéz eset, gondolom láttad ezt: http://piacter.bikem...=101519&cat=all Iszonyatosan pang a piac, nekem se kelt el a Klein, részletre 80-ért vinné egy srác, de ez is olyan siralmas. Szerintem olyan 90-et írjál rá, aztán meglátod. Az ETSX nem nehéz egy icci-piccit?
Ui:Jók a kerekek, köszi!!!

off

mért lenne nehéz, 3 kiló alatt van taggal, az ebben a kategóriban bõven jó

on

tavaly vagy tavalyelõtt majdnem vettem egy zsírújat de a brainest 140-ért , szal sztem max ilyen 100-120 de tartok tõle nem fognak érte kapkoni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Nem akartam a mi mennyit ér topikba tenni,itt mégis több az illetékes..van egy Enduro S-Works vázam,de még a 2004-es modell karcmentesen,Fox levegõs gyári lockoutos taggal.Most építem össze,de ha találok egy ETSX vázat,akkor valszeg lecserélem.Amiben segítséget kérnék az pedig hogy mennyiért áruljam hogy el is vigyék :confused: köcce

Árpi! Nehéz eset, gondolom láttad ezt: http://piacter.bikem...=101519&cat=all Iszonyatosan pang a piac, nekem se kelt el a Klein, részletre 80-ért vinné egy srác, de ez is olyan siralmas. Szerintem olyan 90-et írjál rá, aztán meglátod. Az ETSX nem nehéz egy icci-piccit?
Ui:Jók a kerekek, köszi!!!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Rob v. thez meg tudnátok mondani, hogy van-e készleten Speci MTB Sport cipõ? szürke-43-44

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Nem akartam a mi mennyit ér topikba tenni,itt mégis több az illetékes..van egy Enduro S-Works vázam,de még a 2004-es modell karcmentesen,Fox levegõs gyári lockoutos taggal.Most építem össze,de ha találok egy ETSX vázat,akkor valszeg lecserélem.Amiben segítséget kérnék az pedig hogy mennyiért áruljam hogy el is vigyék :confused: köcce

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Grande: tavasz. március talán.

Köszi Rob! Addig Giroval:) nyomom...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Grande: tavasz. március talán.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hát az idei évet még nem én csináltam, de bevallom férfiasan, jövõre sem lesz instict. nem érjük el a minimum szintet igényben. kis ország kis foci.
ettõl függetlenül azt hiszem az összes többi sisak lesz (még a fullface is) olyan mennyiségben, hogy nem lehet rá panasz.

Tudom én, beszéltünk is róla korábban. Ezért raktam a smile-t.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Rob! Skillet bukó még mindig érdekel. Szóval lecsapok, ha lesz fekete és fehér "M" méret. A "sisak lesz" milyen idõpontot jelent, nehogy lekéssek...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

:P Így jár, aki nem hoz elegendõ speci cuccot.

hát az idei évet még nem én csináltam, de bevallom férfiasan, jövõre sem lesz instict. nem érjük el a minimum szintet igényben. kis ország kis foci.
ettõl függetlenül azt hiszem az összes többi sisak lesz (még a fullface is) olyan mennyiségben, hogy nem lehet rá panasz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nade srácok.... mégiscsak specialized topic ;)

:P Így jár, aki nem hoz elegendõ speci cuccot.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ofcourse. kicsit idõigényes, ha olyan alkatrész kell bele, ami épp nincs. amugy nem bonyolult szerkezet, a varesz szétszedett már epic-be való sbc braint.

+nyugodtam :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

tényleg Rob, a braines tagot ha szükséges, itthon tudja vki szervizelni/javítani ?

ofcourse. kicsit idõigényes, ha olyan alkatrész kell bele, ami épp nincs. amugy nem bonyolult szerkezet, a varesz szétszedett már epic-be való sbc braint.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
tényleg Rob, a braines tagot ha szükséges, itthon tudja vki szervizelni/javítani ?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nade srácok.... mégiscsak specialized topic ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Giro-t és Met-et szinte mindegyik, nagyobb külföldi online boltból is lehet rendelni.
http://www.actionspo...php?language=gb
http://www2.hibike.com/
http://bike-componen...a4bdce57e586a6e
http://www.chainreactioncycles.com/

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
http://giro-sisak.hu...t.php?type=bike
nademostmar reszemrol ON :)

xc-biker

xc-biker

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Ki forgalmazza most a giro-t?
A legjobb sisakok :)

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Giro Hex/Xen?
Met Kaos?

Giro xen nagyon bejon, azt irta emilben a nagyker, hogy februarra tud hozni, nekem meg mostansag kene
met kaost pedig nem tudom ki forgalmazza. Tipp? bar asszem offolunk elegge :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Giro Hex/Xen?
Met Kaos?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F