Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
oppá oppá
ilyet én sem küldtem vissza :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Azt az eladáskor kéne lepecsételni... ott is hagyhatod, esetleg Te küldöd vissza egy sima postai levélben(már ha megbízol a postában, már ha van aki a mai napig megbízik benne...)

És ennyi lenne az, amit érdemes egy ilyen értékü bringánál megtenni!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

de, a dealerektõl is vissza szoktam kapni, ha ugy van.
ha nálad a garanciafüzet, akkor igen, a premium garancia lapot kell visszakapnom, a bolt pecsétjével. (és a vázszámmal!) mindegy hogy te küldöd vagy a boltos adja vissza, ugyanoda kerül :)
amugy velotrade kft, 1211 budapest, központi ut 28-32, de ez a füzetben is benne van.

köszi !
A füzet nálam van és benne van a végén ez a prémium garancia lap ezekszerint a bolt nem küldte vissza.
Tehát ha visszaküldöm a bolt pecsétjével akkor amíg nálam a bringa élettartamgaris a váz?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

rob a dealer nem küldi vissza nektek a reg.lapot?
mert nekem nem mondták, most akkor töltsem kis és küldjem meg nektek?
A Prémium garancia részt ugye?

de, a dealerektõl is vissza szoktam kapni, ha ugy van.
ha nálad a garanciafüzet, akkor igen, a premium garancia lapot kell visszakapnom, a bolt pecsétjével. (és a vázszámmal!) mindegy hogy te küldöd vagy a boltos adja vissza, ugyanoda kerül :)
amugy velotrade kft, 1211 budapest, központi ut 28-32, de ez a füzetben is benne van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

ahogy a kollega leirta:
örökélet gari szigoruan elsõ tulajnak, amihez vissza kell küldeni hozzánk a használati utmutató hátulján a regisztrációs lapot.
ha baj van: amig van rendelkezésre álló olyan váz amit esetleg eltörtél volna (mondjuk '05 stumpjumper) addig azt adunk. amint az az évjárat nincs, amit eltörtél, mindig az aktuális évjáratból kapsz. persze ez az évjárat inkább szezonfüggõ, márciustól márciusig tart (az uj vázak megérkezésével tudunk csak ujra cserélni)
ha megszûnt a modell, akkor próbálunk mindenkinek megfelelõ megoldást találni. fõleg a mindenkor érvényes árkategória a mérvadó.

és az uj magnézium linkes demo8 tényleg 200 grammal könnyebb '08-ra :)

rob a dealer nem küldi vissza nektek a reg.lapot?
mert nekem nem mondták, most akkor töltsem kis és küldjem meg nektek?
A Prémium garancia részt ugye?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

...mivel az uj szabalyok szerint rugostag nelkul kell merni a vazat. Taggal amugy masfel kiloval nehezebb lesz :D

beszélsz hülyeségeket :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

...mivel az uj szabalyok szerint rugostag nelkul kell merni a vazat. Taggal amugy masfel kiloval nehezebb lesz :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ahogy a kollega leirta:
örökélet gari szigoruan elsõ tulajnak, amihez vissza kell küldeni hozzánk a használati utmutató hátulján a regisztrációs lapot.
ha baj van: amig van rendelkezésre álló olyan váz amit esetleg eltörtél volna (mondjuk '05 stumpjumper) addig azt adunk. amint az az évjárat nincs, amit eltörtél, mindig az aktuális évjáratból kapsz. persze ez az évjárat inkább szezonfüggõ, márciustól márciusig tart (az uj vázak megérkezésével tudunk csak ujra cserélni)
ha megszûnt a modell, akkor próbálunk mindenkinek megfelelõ megoldást találni. fõleg a mindenkor érvényes árkategória a mérvadó.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
Gondolom igen.

Ha a típust tovább fejlesztik, és a régi-bõl már nincs, csak az újat tudják felajánlani.

Az mtbr-n még hasonló eseterõl olvastam:
- a típus teljesen megszûnt, ekkor valamilyen elérhetõ hasonlót ajánlanak (nagyon régi enduro helyett például sj fsr-t stb.)

Persze csak örök garancia és elsõ tulaj esetében mûködik.

(Nagyon nem vágja földhöz ez a specializedet - legalábbis az USA-ban - mert ott nagyon sokan cserélnek bicajt 2-3 éven belül. Ez idõ alatt kicsi az esély, hogy eltörik, a második tulajnak meg ugye már nincs örök gari...)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
ez itthon is így mûködik?

http://forums.mtbr.c...ad.php?t=358038

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Kela: 44es comp csónakból:
fekete/piros
fekete/ezüst

Sport szintén feketepiros.

43as méretbõl fekete/piros mindkettõbõl.

köszi, felkeresem a helyi dealert...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Kela: 44es comp csónakból:
fekete/piros
fekete/ezüst

Sport szintén feketepiros.

43as méretbõl fekete/piros mindkettõbõl.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

köcce,de kérdés hogy melyikbõl van itthon:
05-06 Enduro protector (6") fender fits '05-'06 Enduro (6"), 06-07 Enduro SX / SX Trail
Enduro protector fits '02-'05 Enduro FSR (4.5" / 5.2"), '03-'04 Enduro SX models
SJ protector fits '04-'07 SJ FSR and '05-'07 FSR XC models

Úgy kérdezem:van itthon olyan ami a '04 nedurora passzol?

az utolsó van itthon.
de mivel én egy cube stereo vázon használom, igy azt kell mondjam eléggé univerzális.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

kela! ha nem mindenképpen speci kell, akkor van egy tippem. nézz be az apróba a hirdetéseimhez. ;)

megvolt.. sajna -vélhetõleg 44-es cipõ kell.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

http://www.specializ....jsp?spid=25226

köcce,de kérdés hogy melyikbõl van itthon:
05-06 Enduro protector (6") fender fits '05-'06 Enduro (6"), 06-07 Enduro SX / SX Trail
Enduro protector fits '02-'05 Enduro FSR (4.5" / 5.2"), '03-'04 Enduro SX models
SJ protector fits '04-'07 SJ FSR and '05-'07 FSR XC models

Úgy kérdezem:van itthon olyan ami a '04 nedurora passzol?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

hááát.. nemtom, narancs - fehér a bringa vmi szolidabb színt szerettem volna a cipõnek, de ha van ilyen méretben akkor benne lennék... go to msn!:)

kela! ha nem mindenképpen speci kell, akkor van egy tippem. nézz be az apróba a hirdetéseimhez. ;)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

A mudflap passzol a 2004-es enduro vázra?

http://www.specializ....jsp?spid=25226

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
A mudflap passzol a 2004-es enduro vázra?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nekem hasonló narancs-fehér kerékpárom van, a szóban forgó piros-fekete specialized-del szintén hasonlatos cipõvel :) Nem mutatnak rosszul.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
hááát.. nemtom, narancs - fehér a bringa vmi szolidabb színt szerettem volna a cipõnek, de ha van ilyen méretben akkor benne lennék... go to msn!:)