http://www.x-iont.hu...s/CRW_2513.htmloff:
rob te nem voltál kinnt a Bükk marcin a Shimano sátornál?
de igen
http://www.x-iont.hu...s/CRW_2513.htmloff:
rob te nem voltál kinnt a Bükk marcin a Shimano sátornál?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Phenom SL a nyereg típusa, ahogy orby is írja és csak külföldrõl tudod beszerezni. Itthon a cr-mo pálcás Phenom-ot kapod meg fekete és elvileg fehér verzióban is. Nekem Enté segítségével sikerült külfödrõl hozatni.
Nem vált be a nyereg? Bár Én csak pár napja használom, így a hosszútávú tapasztalat még várat magára, de eddig jónak tûnik.
hétfõn rákérdek, hogy kinn a németeknél van-e 20-as team kid. nekünk nincs készleten, az elõbb néztem a rendszerben. ilyen specibõl mindkét szin van, illetve további 2 szin lányka modellbõl is.és a cube?
ja, az a team kid. nem szóltam.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
igen, kehet itthon kapni külön, 75/90/105/120 hosszban. és igen, béléscsöves.Az állítható szögû stucniról van vkinek képe? Úgy mûködik, mint a Scott/Mongoose fejcsõbetétek? Külön lehet kapni?
nem pont ilyet, de van 20-as hotrock. kék-fekete és narancs fekete szinben, 6 vagy 7 sebességes (nem emléxem) láncterelõs. dobj meg egy méllel ha érdekel.http://www.specializ....jsp?spid=32277
ilyet lehet kapni nálunk? lehet rá elsõ féket is tenni?
meg ilyet:
http://www.specializ....jsp?spid=32273
Amíg nem esik le addig hagyom fent. Ezt találtam még S fehérben.
Nem nagyon akarnék sok-sok pénzt kiadni érte, ha az is ilyen....
Ilyet haverom használ nagy megelégedettséggel.
Kintrõl hoztam neki egy szürkét.
Szerinte kényelmes. Mindenesetre az biztos hogy rendkívül könnyû.
Nekem most is fehér van egész pontosan Enduro mint ezen.
Koszolódni nem koszolódik, ezen meglepõdtem, de nem túl tartós, már most szétrepedt a hátulja, meg alulról is elengedett, pedig nem sokat használtam, akkor se nagyon ülök rajta.
mit kéne félteniük ? hasonló forma ismert (merida scott canyon etc, ráadásul ezek a canyonon kivûl nem is horst linkesek, ha azt akarnak úgyis a specinek kell fizetniük ). brainjük meg úgysem lesz, anélkül meg tök átlag fulli váz lesz csak mind. az epic lényege úgyis az, ha 2010-ben talicskaformába építik be akkor is az lesz a mûfajban a legjobb.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Phenom SL a nyereg típusa, ahogy orby is írja és csak külföldrõl tudod beszerezni. Itthon a cr-mo pálcás Phenom-ot kapod meg fekete és elvileg fehér verzióban is. Nekem Enté segítségével sikerült külfödrõl hozatni.
Ilyen ülést lehet kapni külön vagy kell venni hozzá karbon kerékpárt?
idehaza nem forgalmaznak és éppen most gondolkodom rajta, hogy eladom 22e ft-ért
mit kéne félteniük ? hasonló forma ismert (merida scott canyon etc, ráadásul ezek a canyonon kivûl nem is horst linkesek, ha azt akarnak úgyis a specinek kell fizetniük ). brainjük meg úgysem lesz, anélkül meg tök átlag fulli váz lesz csak mind. az epic lényege úgyis az, ha 2010-ben talicskaformába építik be akkor is az lesz a mûfajban a legjobb.azért vicces: kitalálják, fejlesztik, párat gyártanak is belõle, aztán közlik a néppel hogy ne is álmodjon róla, nem lesz alu epic. 2010-ben lesz?
nem félnek a naaagy sp-nél, hogy egy év alatt a konkurancia is fejleszt azért vmit, fõleg hogy már láttták az alu verziót?