Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

off:
rob te nem voltál kinnt a Bükk marcin a Shimano sátornál?

http://www.x-iont.hu...s/CRW_2513.html
de igen :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ott volt:)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
off:
rob te nem voltál kinnt a Bükk marcin a Shimano sátornál?

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 posts

Feltöltött kép Feltöltött kép

Phenom SL a nyereg típusa, ahogy orby is írja és csak külföldrõl tudod beszerezni. Itthon a cr-mo pálcás Phenom-ot kapod meg fekete és elvileg fehér verzióban is. Nekem Enté segítségével sikerült külfödrõl hozatni.

Nem vált be a nyereg? Bár Én csak pár napja használom, így a hosszútávú tapasztalat még várat magára, de eddig jónak tûnik.

Még nem próbáltam, de ami késik nem múlik. Azért írtam, hogy eladó, mert most a pénzmag jobban jönne a szeptemberi sulikezdéshez.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

és a cube?
ja, az a team kid. nem szóltam.

hétfõn rákérdek, hogy kinn a németeknél van-e 20-as team kid. nekünk nincs készleten, az elõbb néztem a rendszerben. ilyen specibõl mindkét szin van, illetve további 2 szin lányka modellbõl is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
és a cube?
ja, az a team kid. nem szóltam.

akkor elvileg ez telós-váltós 20as speckó van?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem csak 24-es team kid van (az tuti, mert benn van a bemutatóban)
cimem amugy rob kukac bikemag.hu, de a profilomon van "email küldése" gomb is ;)

a specik meg:
Feltöltött kép

Feltöltött kép

amit te mondasz a "coaster" az nincsen, és nem is volt, sokaknak a teleszkóp nélküli gép ennyiért lehúzás - "még az sincs rajta?"

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
rob

érdekel, de nem tom a címedet. priviládád meg tele van. ha tudsz mutatni róla képet, azt megköszönöm. prozsavolgyi@lapcom.hu

ha jól tudom, cube ügyben is illetékes vagy.
érdekelne ez is:

http://www.cube-bike...0_id_20867_.htm

könnyû, de strapabíró gyerekbicaj kéne 20as kerekekkel. jó fékek legyenek rajta, teló és váltó nem szükséges.
bár amennyire látom, nem nagyon lehet ezek nélkül komoly 20as bringát kapni.

elõre is köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Az állítható szögû stucniról van vkinek képe? Úgy mûködik, mint a Scott/Mongoose fejcsõbetétek? Külön lehet kapni?

igen, kehet itthon kapni külön, 75/90/105/120 hosszban. és igen, béléscsöves.
kép róla:
Feltöltött kép

http://www.specializ....jsp?spid=32277

ilyet lehet kapni nálunk? lehet rá elsõ féket is tenni?

meg ilyet:

http://www.specializ....jsp?spid=32273

nem pont ilyet, de van 20-as hotrock. kék-fekete és narancs fekete szinben, 6 vagy 7 sebességes (nem emléxem) láncterelõs. dobj meg egy méllel ha érdekel.

phenom témában: az SL ugyanugy 30k lenne mint a Toupe. Ha ekkora az igény, akkor jövõre lesz belõle fehér meg fekete ;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Amíg nem esik le addig hagyom fent. Ezt találtam még S fehérben.
Nem nagyon akarnék sok-sok pénzt kiadni érte, ha az is ilyen....

Ilyet haverom használ nagy megelégedettséggel.
Kintrõl hoztam neki egy szürkét.
Szerinte kényelmes. Mindenesetre az biztos hogy rendkívül könnyû.

Igen, ezek szerint valószínû h a drágább cuccai minõségibbek. Még marad ez amíg le nem esik...
Sei, soku Si.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Fehér nyergem van, bár nem speci., hanem selle italia. Meglepõen nem koszosodik látványosan, néha le kell törölni vizes szivaccsal.

Volt Specializedem, Rockhopper még 2005-ben, akkor még azért jóval kevesebbet lehetett itthon látni a szóban forgó márkából, de sajna kicsi volt a váz. Ahogy a jelenlegi anyagi állapotom kinéz max. s-works ht lesz belõle, de még jövõre sem biztos.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Nekem most is fehér van egész pontosan Enduro mint ezen.
Koszolódni nem koszolódik, ezen meglepõdtem, de nem túl tartós, már most szétrepedt a hátulja, meg alulról is elengedett, pedig nem sokat használtam, akkor se nagyon ülök rajta. :D

Ilyenem volt nekem is barnában.
Szegényke kettétört.
Nem erõssége a tartósság, ellenben könnyû.

Ilyet haverom használ nagy megelégedettséggel.
Kintrõl hoztam neki egy szürkét.
Szerinte kényelmes. Mindenesetre az biztos hogy rendkívül könnyû.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,027 posts

mit kéne félteniük ? hasonló forma ismert (merida scott canyon etc, ráadásul ezek a canyonon kivûl nem is horst linkesek, ha azt akarnak úgyis a specinek kell fizetniük :)). brainjük meg úgysem lesz, anélkül meg tök átlag fulli váz lesz csak mind. az epic lényege úgyis az, ha 2010-ben talicskaformába építik be akkor is az lesz a mûfajban a legjobb.

ehehe... :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Alias 130 és és Rival SL van itthon fehérben.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Amit linkeltél, nem olcsó. Toupe országúti... 30ezer az ára.

Alias-t és Avatar-t találsz még fehérben, de itthon nem hiszem - de majd kijavítanak, ha igen - hogy fehérben kaphatóak. Áruk szintén 20ezerhez van közelebb...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
http://www.specializ....jsp?spid=32277

ilyet lehet kapni nálunk? lehet rá elsõ féket is tenni?

meg ilyet:

http://www.specializ....jsp?spid=32273

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Nekem most is fehér van egész pontosan Enduro mint ezen.
Koszolódni nem koszolódik, ezen meglepõdtem, de nem túl tartós, már most szétrepedt a hátulja, meg alulról is elengedett, pedig nem sokat használtam, akkor se nagyon ülök rajta. :D
Sei, soku Si.

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Phenom SL a nyereg típusa, ahogy orby is írja és csak külföldrõl tudod beszerezni. Itthon a cr-mo pálcás Phenom-ot kapod meg fekete és elvileg fehér verzióban is. Nekem Enté segítségével sikerült külfödrõl hozatni.

De jól néz ki... Kíváncsi vagyok, mennyire marad fehér huzamosabb használat után, mert ha elszínezõdik/sárgul/koszolódik, akkor nem olyan szerencsés választás. Pár cuccot én is kicserélnék fehérre, többek között a nyerget is, már ha van értelme és fehér is marad.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Ilyen ülést lehet kapni külön vagy kell venni hozzá karbon kerékpárt?

idehaza nem forgalmaznak és éppen most gondolkodom rajta, hogy eladom 22e ft-ért

Nem vált be a nyereg? Bár Én csak pár napja használom, így a hosszútávú tapasztalat még várat magára, de eddig jónak tûnik.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

azért vicces: kitalálják, fejlesztik, párat gyártanak is belõle, aztán közlik a néppel hogy ne is álmodjon róla, nem lesz alu epic. 2010-ben lesz?
nem félnek a naaagy sp-nél, hogy egy év alatt a konkurancia is fejleszt azért vmit, fõleg hogy már láttták az alu verziót?

mit kéne félteniük ? hasonló forma ismert (merida scott canyon etc, ráadásul ezek a canyonon kivûl nem is horst linkesek, ha azt akarnak úgyis a specinek kell fizetniük :)). brainjük meg úgysem lesz, anélkül meg tök átlag fulli váz lesz csak mind. az epic lényege úgyis az, ha 2010-ben talicskaformába építik be akkor is az lesz a mûfajban a legjobb.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való