Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Tudom, h már felmerült párszor a kérdés, de per pill hol lehet braint javíttatni?

faktor pl

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Tudom, h már felmerült párszor a kérdés, de per pill hol lehet braint javíttatni?
stumpjumpa

waster

waster

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Köszönöm a jókívánságokat!

Hát igen nem kicsi a vas :D olyan mintha egy ló állna a szobámban :) Lehet,h valóban nagy egy kicsit, de alkalmi vétel volt nem lehetett otthagyni!!! Ja a nyereg a képen csak úgy bele volt dugva, nem volt még hozzám állítva.

Megõõrülök, de a teszt úgy néz ki elmarad. Annyi munkám van,h besz@rok :( még 1 cm-ert se volt idõm menni vele.

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
pár háttérkép azoknak akik szeretik a demót
Heti háttérkép #7 - Ride4Life

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
en inkabb arra a holgyre lennek kivancsi a kepen. tehetsegesnek tunik :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én is azt néztem, hogy jó nagy "kamion". :D
Grat hozzá!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Jó nagy ember lehetsz, ha jó neked az XL-es váz:-) Vagy ezzel a nyeregmagassággal tekersz? Mert akkor nagy vázat vettél.
Sok jó km-t vele. Kíváncsi leszek, hogy muzsikálnak majd a rugózó elemek.

waster

waster

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Legújabb szerzeményem! Enduro Comp 2008

Ha minden jól megy 7végén teszt! Remélem megmarad a hó addig!

Wwááájjjjjjj :D
Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Egyes országokban duplája a befizetendõ teher a vállalkozóknak,ez nehézkes lenne.

hat igy meg onnan rendelem, ahol olcsobb. ha nem vehetek specit, veszek helyette mast. nagyon jo uzletpolitika... azt a ket dbot sem fogjak eladni, ordogi kor.

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Sziasztok.

Ma egy boltban a nagyfaluban.

Érdekelne a speci stumpi 2 cipõ.

Hurrá volt nekik.

Ez a szép fényes lakkozott bõr a használat során nem repedezik be? Vett már valaki ilyet, tudtok róla valamit?

Nem, de van rá hat hónap garancia. Amúgy ez inkább arra való, hogy felállj vele a dobogóra.

Ekkor köszöntem meg, az információt s 29 jó magyar ezresért nem vettem meg.

Valakinek esetleg van tapasztalata, hogy bírja a cipõ?
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Írj privit elküldöm.
Az íveknek nincs jelentõségük.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Mennyi idõ a CNC?
Nekem van (Debrecen) de nem akarom sokáig nélkülözni.
Ha leméretezem nem jó?

Pár nap,gyakorlatilag postafordulta.Aki csinálja az jobban szereti minta után gyártani a dolgokat,meg ugye vannak benne ívek amit nemigen lehet mérni

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Mennyi idõ a CNC?
Nekem van (Debrecen) de nem akarom sokáig nélkülözni.
Ha leméretezem nem jó?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Specialized saga vol-sokadik.Forgalmazó,ma:
-A nagyonrég megrendelt váltótartó konzolt ígértétek immáron sokadjára februárra.Megérkezett?
-Mirõl van szó pontosan?
-2008 Stupy FSR elsõváltó tartókonzol.
-Ahhhhaaaa,hát itt nincs semmi róla mert tudom hogy macerás,de felírom és megrendelem.....
Nem tudok mit mondani erre...

Keresek fenti konzolt kölcsön CNC idejére

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Ha a kereskedoket akarjak vedeni, legalabb biztositananak egyseges arakat, akciokat.

Egyes országokban duplája a befizetendõ teher a vállalkozóknak,ez nehézkes lenne.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

[OFF]
Kizárólagos forgalmazói szerzõdésekkel és az állami/uniós felügyelet felõli szemhunyással.
[/OFF]

Ha a kereskedoket akarjak vedeni, legalabb biztositananak egyseges arakat, akciokat.

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Nekem 2008-as az epic-em, s nem a forgáspont csapágyaival volt a gond, hanem a tag önbeálló csapágyával. Miután egyszer kiszedtem javítás céljából utána egy kicsit kotyogott. Most rendbeteszem, a csapágyak meg jók lesznek tartaléknak.

Az az önbeálló csapágy a nehezen beszerezhetõ darab, Röfike jól írta.

Sziasztok.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

inzsi

inzsi

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Nekem 2003-as sx supercrossom van, most kellett a csapágyház mögötti fõ forgáspont csapágyát cserélni, és simán beszereztem. (Angliából...) De legalább kicserélni könnyû volt. :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
volt itt sokkal fiatalabbhoz is anno . mellesleg a 2007-08-as stumpi fsr-eket kb dobozból kiszedve szét kellett szedni és rendesen összerakni (enyémet is anno)
mindattól független az egyetlen stumpi ami kéne az a 08-09-es szériából van. de csak ha kurva sok pénzem lenne egyébként felesleges dolgokra költeni :) (akkor lenne kb 50 bringa a garázsban, amibõl kb 2-t használnék :))
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

ilyenkor azért örülök hogy vannak még gyártók akik bár nem ilyen kibaszott innovatívak de olyan vázakat gyártanak , a felhasználónak még 5-6 év után sem kell tudnia a forgáspontcsapágyak tipusát :)

na on

Ha jól láttam, kétezer körüli vázakhoz kellett a csapágy. Az messze nem 5-6 éves. :)