gábor áron
nem csinálnék konkurrenciát kiskereknek, szóval tessék felkeresni egyet, és érdeklõdni! pesten probike, vár, wilker, speedway, allez (volt speedmetal) és ridebike récsei.
köszi, így lesz!
gábor áron
nem csinálnék konkurrenciát kiskereknek, szóval tessék felkeresni egyet, és érdeklõdni! pesten probike, vár, wilker, speedway, allez (volt speedmetal) és ridebike récsei.
gábor áronhogy lehetne megtudni, hogy pontosan mik vannak? és persze milyen áron...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
van még pár benn nálunk, de méret és/vagy szinhiányos már a készlet.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
probike-ban nézd meg
árlistán van , méret kérdéses
probike-ban nézd megSzerintetek van még esély arra, hogy valahol 2008-as Crosstrailt találjak? az idei modellek sajnos nem tetszenek annyira...
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
http://forum.bikemag...&postcount=3249Jah, igen már 2009 van. 2 cipõ árára lennék kíváncsi. Az egyik a Sport, a másik a Comp, ha jól tudom.(a 3 tépõzáras, és a csatos, ha rossz modelleket mondtam volna)
köszi
-=B.B.B.=-
ugy érted tovább? mert hogy emelkedtek 2008-ról 2009-re sajnos, ezt az árfolyamváltozást senki nem tudja lenyelni.A Spec. cipõ árak fognak emelkedni ebben az évben?
Köszi!
huszon-harmincezres cipõbe nincs értelme tenni, akkor veszel egy comp mtb-t, és eleve benne van.
nálunk egy plusz-os kapható
-=B.B.B.=-
tényleg bizony.Rob, azok a spéci Speci talpbetétek tényleg olyan drágák? Nem is az árral lenne a baj, ha beválna... Lehet egyáltalán kapni? A Velotech-et megkérdezem majd.
-=B.B.B.=-
Nekem Epic van,én arra savazok.A Stumpinak nem tetszenek a szögei,meg rövid is.Meredek emelkedõn emelgeti az elejét,na persze cserébe lefelé ezért kárpótol.De ha van mindkét bicajból,el nem hiszem hogy nem tudsz dönteni.Akkor máshogy:
Ha valaki venne ilyet, mi alapján döntene a két váz között?