OK. remélem tudnak segiteni.koszi az infot, nem gondoltam volna, hogy bukom a garanciat nagyobb tag miatt
akkor valszeg megkeresem az x-factort a szukites okan
Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2009. March 24. - 23:02
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. March 24. - 23:02
Posted 2009. March 24. - 22:59
piros/fehér van még nálunk, a kék annyira nem fogy, hogy félelmetes. magyar piaci sajátosság, mikor minden propero-nk elkelt már tavaly még majdnem az összes kék megvolt, és nem is hajlandóak elvinni. szóval nem hozok semmi kéket. meg sárgát is csak csinján. piros, szürke, fekete és fehér megy minden variációban.Ebben a fehér színben tetszene, esetleg kékben. Vagy bármilyen narancs, de olyat nem láttam a honlapon. (Echelon) Air 8 ugyanez vonatkozik. Méretileg Uvexek 55-61 ek voltak.
Szemüvegbõl olyat keresek,aminél a keret körbeüleli a lencsét. Lehetõleg világosabb lencsével, narancs pl.
méret: 3féle van, S, M, és L
nekem 57-es fejem van, épp az M-esnek a felsõ határa, de még kényelmes. az L-es 56-tól kezdõdik, és 61-ig tart asszem.
amugy 24900-ért van propero, ha rászánod az összeget, az annyival jobb mint az echelon, hogy van shild is (az echelonhoz nincs, és nem is lehet tenni) meg könnyebb is. esetleg akciós decibel 29-ért
szemüveget holnap megsasolom mi van.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. March 24. - 22:52
semmi áttuningolás, sima gyári specitõl származó fox tag.
mindjárt megkérdezem ericet.
szerk: megkérdeztem, nincs nekik ilyen most. azt javasolta szûkíttes vissza egy normált, mert ha nem eredeti méretû tagot teszel a vázba, bukod a garanciát
koszi az infot, nem gondoltam volna, hogy bukom a garanciat nagyobb tag miatt
akkor valszeg megkeresem az x-factort a szukites okan
Posted 2009. March 24. - 22:49
Szemüvegbõl olyat keresek,aminél a keret körbeüleli a lencsét. Lehetõleg világosabb lencsével, narancs pl.
Posted 2009. March 24. - 22:41
semmi áttuningolás, sima gyári specitõl származó fox tag.ha nem vlmi 'attuningolt' tag, mint a triad is, akkor legyszives (rp23 kellene nekem)
mindjárt megkérdezem ericet.
szerk: megkérdeztem, nincs nekik ilyen most. azt javasolta szûkíttes vissza egy normált, mert ha nem eredeti méretû tagot teszel a vázba, bukod a garanciát
Posted 2009. March 24. - 22:37
ez nem Fityisz váza?
Langster meg érdekes dolog lesz ha megjön, nem tartom valószínûnek, hogy az akkor mondott árat tartani tudjátok... Bár ugy legyen
Posted 2009. March 24. - 22:35
valami szuper spanodnak rendeltem a 29-es össztelóst, majd miután megrendeltem egy héttel visszamondtadnem értem , ne haragudj
nem baj, cserébe örök életedre várnod kell a langsteredre muhhahhaa :ogien:
Posted 2009. March 24. - 22:32
szivacsszettet, csatot és shildet lehet cserélni. szíjat nem árulnak.
jaja, az az M-es rendelésre jön, de a kedves megrendelõ már visszamondta... (ugye sala? ezúton is kösz!)
nem értem , ne haragudj
Posted 2009. March 24. - 22:26
190x50-essel meg tudtommal több is mûködik itthon gond nélkül, olyan méret meg több gyártónak is van (rp23 is)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. March 24. - 22:26
x-factor csinált már nekünk ilyen "lebutitást" egy kérdést megér, hogy veszik-e megint a fáradtságot (nem egyszerû meló ahogy hallottam)
most hozattam valakinek nem szabványos méretû xfusion-t is, lehet (mondom LEHET) tudok szerezni ilyen foxot is, amit üldözöl eleve butitva. viszont nem olcso cserébe, ilyen 80k körül asszem. kérdezzek rá?
ha nem vlmi 'attuningolt' tag, mint a triad is, akkor legyszives (rp23 kellene nekem)
Posted 2009. March 24. - 22:19
x-factor csinált már nekünk ilyen "lebutitást" egy kérdést megér, hogy veszik-e megint a fáradtságot (nem egyszerû meló ahogy hallottam)Sziasztok,
Van egy 2006-os stumpjumper fsr vazam. A lenyeg, hogy tre a levegos tagom (fox triad), es ki szeretnem cserelni egy fox float rp23-ra, viszont 'szerencsere' a specialized nem hive a szabvanyos dolgoknak, igy a triadom parameterei az 'elterjedt' 7.5" x 1.75". Weben olvastam, hogy le lehet fojtani egy szabvanyos 7.5" x 2" -es tagot a nekem kello parameterekre (vlmi plusz cuccos es nemi hozzaertes aran). Illetve a geometriat kicsit modosito 7.875" x 2" is beepitheto anelkul, hogy a vazat osszeverne. En az utobbit szeretnem megjatszani, viszont elotte azert ki szeretnem probalni, hogy tenyleg nem ver-e oda a vaznak egy 7.875" x 2" -es levegos tag, ha teljesen osszenyomodik.
Szerintetek van olyan bicajbolt (Budapesten), ahol egy ilyen kiserletet le lehetne zsirozni? Esetleg van valakinek tapasztalata a temaban? Elore is kosz a valszokat.
itt a link a forumhoz, ahol hasonlokat olvastam (ahogy neztem, vlki sikerrel ki is probalta, amit tervezek, de azert megse adnek ki penzt latatlanba..):
http://forums.mtbr.c...highlight=Triad
most hozattam valakinek nem szabványos méretû xfusion-t is, lehet (mondom LEHET) tudok szerezni ilyen foxot is, amit üldözöl eleve butitva. viszont nem olcso cserébe, ilyen 80k körül asszem. kérdezzek rá?
Posted 2009. March 24. - 22:13
Van egy 2006-os stumpjumper fsr vazam. A lenyeg, hogy tre a levegos tagom (fox triad), es ki szeretnem cserelni egy fox float rp23-ra, viszont 'szerencsere' a specialized nem hive a szabvanyos dolgoknak, igy a triadom parameterei az 'elterjedt' 7.5" x 1.75". Weben olvastam, hogy le lehet fojtani egy szabvanyos 7.5" x 2" -es tagot a nekem kello parameterekre (vlmi plusz cuccos es nemi hozzaertes aran). Illetve a geometriat kicsit modosito 7.875" x 2" is beepitheto anelkul, hogy a vazat osszeverne. En az utobbit szeretnem megjatszani, viszont elotte azert ki szeretnem probalni, hogy tenyleg nem ver-e oda a vaznak egy 7.875" x 2" -es levegos tag, ha teljesen osszenyomodik.
Szerintetek van olyan bicajbolt (Budapesten), ahol egy ilyen kiserletet le lehetne zsirozni? Esetleg van valakinek tapasztalata a temaban? Elore is kosz a valszokat.
itt a link a forumhoz, ahol hasonlokat olvastam (ahogy neztem, vlki sikerrel ki is probalta, amit tervezek, de azert megsem adnek ki penzt latatlanba..):
http://forums.mtbr.c...highlight=Triad
Posted 2009. March 24. - 21:53
van persze. 19.900 az uj echelon (3 szinben) és az uj tactic is (2 szinben), illetve van olcsóbban chamonix, air 8, és 8900-ért még air force 3 is.Rob bukótok van 20 k-ig? Esetleg korábbi évrõl szemüveg?
szemüveg: van pár maradt, de erõsen hiányos. van preferrált szin vagy tipus?
Posted 2009. March 24. - 21:51
Posted 2009. March 24. - 21:51
4500 gramm körül van taggal, ami azt jelenti minusz 6-700 gramm tag nélkül.2009 Specialized Demo 8 tag nélkül kb milyen súlyban van? Valamint a Clutch 2,3 tömege is érdekelne.
Köszi.
clutch-ra nincs adatom, de 1300-nak saccolom a többibõl kiindulva.
Posted 2009. March 24. - 21:49
szivacsszettet, csatot és shildet lehet cserélni. szíjat nem árulnak.Lehet kapni Specialized Chamonix bukóhoz szíjat? Úgy látom sehol nincs fixen rögzítve, és mivel kezd viseltes lenni, lehet lecserélném...
jaja, az az M-es rendelésre jön, de a kedves megrendelõ már visszamondta... (ugye sala? ezúton is kösz!) szóval az fogható.Robhoz lenne egy kérdésem:
Stumpjumper fsr comp 29 vagy expert 29 es váz rendelhetõ e itthon vagy teljesen reménytelen?
Esetleg bicaj is érdekelne láttam is egyet az árlistába de csak M est...........
rendelni remélem tudok, de türelmet kell kérjek, csak májustól igérem. mekkora vagy, hogy nem jó az M-es?
Posted 2009. March 24. - 15:50
Stumpjumper fsr comp 29 vagy expert 29 es váz rendelhetõ e itthon vagy teljesen reménytelen?
Esetleg bicaj is érdekelne láttam is egyet az árlistába de csak M est...........
Posted 2009. March 24. - 12:21
Posted 2009. March 24. - 11:53
Köszi.