Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.028 hozzászólás

Pályáznék, ha elmenne az apróban hirdetett Fox villám és a fõnököm végre konkretizálná, hogy számol-e velem szeptembertõl :) Csak ne lenne fekete...

fekete fõnököd van? :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Csak ne lenne fekete...

Az benne a jó, ne viccelj :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Pályáznék, ha elmenne az apróban hirdetett Fox villám és a fõnököm végre konkretizálná, hogy számol-e velem szeptembertõl :) Csak ne lenne fekete...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Tud nekem valaki egy homlokcsõ hosszt mondani M-es alu Epic esetén (nem idei verzió)?

Kösz, Gábor

12 cm.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tud nekem valaki egy homlokcsõ hosszt mondani M-es alu Epic esetén (nem idei verzió)?

Kösz, Gábor

amugy honlapon 2002-ig fönt vannak a geó táblákl is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Kösz, Gábor

Olee-nak az van. Csak nem arra pályázol?

-=B.B.B.=-

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Két csavaros a rögzítése a papucsnál? Ha igen, elvileg belemehet az sbc tag is. Kérdés be lehet-e szerezni külön, egy epic vázhoz sorozatszám alapján csak megvehetõ.

Biztos, hogy rossz a brain, pogózik a bicaj?

egy csavar fogja azt a kis karbon fület,egy meg a tagot.Elég hamar behalt a Brain,kb 5000 km után.De már tavaly is kezdett gyengülni,szóval még ennyit sem bírt.Ha így számolom,akkor kb 2500 km-ig mûködött tökéletesen.Szóval kéne valami megbízhatóbb cucc,mert a vázat meg nagyon szeretem.

Igen,biztos hogy rossz.A Brain szelep totál nyitva,bár merre tekerem,"pogo in Togo".

Gabe,2006-os M-es alu Epicem fejcsõ hossza 110 mm.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás

Kösz, Gábor
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

2006-os Epic-be mi mehet bele az eredetin kívül?Valami ötlet?Ha egy kicsit barkácsolni lell hozzá a tagon (persely ilyesmi),az nem lenne baj,csak lenne valami egyéb lehetõség is,az nem lenne rossz.

Én anno 2005-ben tudtam egy 80 km-es túrát nyomni egy teszt Eipc-el.Akkor szerettem bele.Nekem ennyi rugóút is elég.

Két csavaros a rögzítése a papucsnál? Ha igen, elvileg belemehet az sbc tag is. Kérdés be lehet-e szerezni külön, egy epic vázhoz sorozatszám alapján csak megvehetõ.

Biztos, hogy rossz a brain, pogózik a bicaj?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A hétvégén pukkant el a Stumpy-m Triad tagja. A piros csavarantyú mögül ömlött az olaj. Nem kizárt, hogy teljes lock-outra ugrott a kék kar (csak mígy lehet, mert én sosem használom) és egy kisebb (30-40cm) szintkülönbség lehuppanást már nem tolerált. Nem értem miért kell eröltetni a full lock-out verziót egy trail keró rugóstagjánál. És az a hülye kar nagyon könnyen ugrik a felsõ (zárt) pozícióba. Mindegy, remélem x-factornál meggyógyul.

nem véletlen hanyagolja a fox az aftermarket tagoknál vagy 5 éve a full lockot
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
A hétvégén pukkant el a Stumpy-m Triad tagja. A piros csavarantyú mögül ömlött az olaj. Nem kizárt, hogy teljes lock-outra ugrott a kék kar (csak mígy lehet, mert én sosem használom) és egy kisebb (30-40cm) szintkülönbség lehuppanást már nem tolerált. Nem értem miért kell eröltetni a full lock-out verziót egy trail keró rugóstagjánál. És az a hülye kar nagyon könnyen ugrik a felsõ (zárt) pozícióba. Mindegy, remélem x-factornál meggyógyul.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
+ Karbon epic comp
+
metál piros sid
-
teljesen fehér epic (a pár évvel ezelõtti fehér epic jobban sikerült)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

berakom ide is

Specialized 2010

http://picasaweb.goo...pecialized2010#

Huhh, szépek. És szép, hogy vannak Fox-szal, Siddel és speci telóval szerelt változatok is :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Szépek. A karbon Stumpi erõsen emlékeztet formájában a Super Bowra oldalról nézve.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

no ja. piros, fekete, feher es ezzel a szinek le vannak rendezve

A piros kis feketével és fehérrel megbolondítva nekem tetszik, de a teljesen fehér annyira nem :)

FSR-XC linkek karbantartásáról itt kérdezhetek vagy takarodjak a karbantartás topikba?:D

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Aztadurva életbe!
De még mindig fehér...?

no ja. piros, fekete, feher es ezzel a szinek le vannak rendezve
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
kicsit egysiku a szinezés tényleg

crosstrailek ? :)

viszont a müanyag enduróból, 36-os talassal lehet építeni 12,5 kg alatti cuccot....azért az durva. (és az alu is csak + 40 deka)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Szépek,de egyik másik túl fehér.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Aztadurva életbe!
De még mindig fehér...?

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
berakom ide is

Specialized 2010

http://picasaweb.goo...pecialized2010#
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F