Pályáznék, ha elmenne az apróban hirdetett Fox villám és a fõnököm végre konkretizálná, hogy számol-e velem szeptembertõl Csak ne lenne fekete...
fekete fõnököd van?
Pályáznék, ha elmenne az apróban hirdetett Fox villám és a fõnököm végre konkretizálná, hogy számol-e velem szeptembertõl Csak ne lenne fekete...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Az benne a jó, ne vicceljCsak ne lenne fekete...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
12 cm.Tud nekem valaki egy homlokcsõ hosszt mondani M-es alu Epic esetén (nem idei verzió)?
Kösz, Gábor
amugy honlapon 2002-ig fönt vannak a geó táblákl isTud nekem valaki egy homlokcsõ hosszt mondani M-es alu Epic esetén (nem idei verzió)?
Kösz, Gábor
Olee-nak az van. Csak nem arra pályázol?Tud nekem valaki egy homlokcsõ hosszt mondani M-es alu Epic esetén (nem idei verzió)?
Kösz, Gábor
-=B.B.B.=-
Két csavaros a rögzítése a papucsnál? Ha igen, elvileg belemehet az sbc tag is. Kérdés be lehet-e szerezni külön, egy epic vázhoz sorozatszám alapján csak megvehetõ.
Biztos, hogy rossz a brain, pogózik a bicaj?
2006-os Epic-be mi mehet bele az eredetin kívül?Valami ötlet?Ha egy kicsit barkácsolni lell hozzá a tagon (persely ilyesmi),az nem lenne baj,csak lenne valami egyéb lehetõség is,az nem lenne rossz.
Én anno 2005-ben tudtam egy 80 km-es túrát nyomni egy teszt Eipc-el.Akkor szerettem bele.Nekem ennyi rugóút is elég.
nem véletlen hanyagolja a fox az aftermarket tagoknál vagy 5 éve a full lockotA hétvégén pukkant el a Stumpy-m Triad tagja. A piros csavarantyú mögül ömlött az olaj. Nem kizárt, hogy teljes lock-outra ugrott a kék kar (csak mígy lehet, mert én sosem használom) és egy kisebb (30-40cm) szintkülönbség lehuppanást már nem tolerált. Nem értem miért kell eröltetni a full lock-out verziót egy trail keró rugóstagjánál. És az a hülye kar nagyon könnyen ugrik a felsõ (zárt) pozícióba. Mindegy, remélem x-factornál meggyógyul.
berakom ide is
Specialized 2010
http://picasaweb.goo...pecialized2010#
A piros kis feketével és fehérrel megbolondítva nekem tetszik, de a teljesen fehér annyira nemno ja. piros, fekete, feher es ezzel a szinek le vannak rendezve
-=B.B.B.=-
Aztadurva életbe!
De még mindig fehér...?
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
RAUH-Welt
B E G R I F F