Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

2008-as HT-t? Azt meggondolnám használtan, mert állítólag eléggé törékeny, és ugye csak az elsõ tulajra vonatkozik a garancia.

http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=55828&start=15

rob: köszi. akkor be fogok szerezni egy fox tagot, amit tudok használni, amíg az afr-t nem tudom :)

Köszi,ez csúnyán eltört.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem tudom mi bajotok a Triad-dal, nekem tokre bejott.

most RP23-am van, es jo, de nem erzem ugy hogy jobb mint a Triad.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Ha a 2008-as Stumjumperen cserélném ki a tagot rp23-ra, mennyire változna meg a geoja?
stumpjumpa

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Decathlon nem annyira volt rossz amíg olcsóbb volt a többi túraboltnál, de most már igaza van Rob-nak. A mostani "kiárusítás" is csak olyan termékekre vonatkozik ami nem kell senkinek. bringás cuccból semmi sem volt akciós. Az ár/érték arány a béka segge alatt van. Hervisrõl meg ne is beszéljünk, elszálltak egy kicsit.

1000/4 km után már nem is akarom megjavíttatni a specialized tagom, nagyon bejött a foxrp23. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha propedál bekapcsolva, könnyebb tekerni, 1-es fokozatban még 20%-ot sem nem ül be.A nagyobb rugóút miatt nem ér bele a pedál a kövekbe, könnyebb irányítani is. Váltó jól mûködik, bár lehet hogy ennél nagyobb utat már nem lehetne kihozni belõle. Sokkal alacsonyabb nyomáson használom, így nyitott állapotban nagyon mozgékony ami lefelé igencsak jól jön.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Nem a Hervis-rõl volt szó a cipõvel kapcsolatban?
Biztos egy freud-i elsülés a Decathlon:). Pedig van különbség a (nem biciklis) cuccok között. A Decathlon javára.
Teszem hozzá van ismerõsöm akinek Taho talpa is tört már, kettõ is. Ki is cserélték neki ahogy illik egy garis cipõhöz. Nekem a túrás felépítésû cipõk közül Shimano is tört el. Nem jó keverni a dolgokat. Nem bírják a merev talpú cipõk, ha gyalogolnak bennük. Számomra viszont még mindig a Spec a legkényelmesebb. Nem kell tolni, gyalogolni bennük. Tekerésre szánták õket.:)

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Sziasztok!
Nem tud valaki valahol,akár e-bayn is s-works fekete-piros stumpjumper karbon vázat?
Egyet találtam,de az komplett bringa.
Használt lenne a megfelelö 18-as,esetleg 19-es.

2008-as HT-t? Azt meggondolnám használtan, mert állítólag eléggé törékeny, és ugye csak az elsõ tulajra vonatkozik a garancia.

http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=55828&start=15

rob: köszi. akkor be fogok szerezni egy fox tagot, amit tudok használni, amíg az afr-t nem tudom :)
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

a talpuk pl. tökéletesen ugyanaz

Mivel a speci nem ruhagyár, ezért valszeg veszi a ruházatot egy nagyobb gyártótól, mint ahogyan a hervis is a balance esetében. Gondolom ez esetben pont ugyanazt a modellt vették meg, csak kértek egy eltérõ designt, pár feliratot, majd vastagon beárazták.

a jiangling landwind is ugy néz ki mint egy opel frontera, mégis ez lesz vele:

a specialized nem vesz valamit, és rárakja a jelet. mindent fejlesztenek maguktól, és ennek a fejlesztésnek költsége van, amit sajnos meg kell fizetni. cserébe legalább jó lesz. aztán ha jó, mások jönnek, és lekoppintják. eddig sem volt nagy véleményem a decathlonról, de most még csökkentek a szememben.

xle: igen

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Sziasztok!
Nem tud valaki valahol,akár e-bayn is s-works fekete-piros stumpjumper karbon vázat?
Egyet találtam,de az komplett bringa.
Használt lenne a megfelelö 18-as,esetleg 19-es.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Hát egy Balance kerékpár is hasonlít egy montira, és mégsem az:)

a talpuk pl. tökéletesen ugyanaz

Mivel a speci nem ruhagyár, ezért valszeg veszi a ruházatot egy nagyobb gyártótól, mint ahogyan a hervis is a balance esetében. Gondolom ez esetben pont ugyanazt a modellt vették meg, csak kértek egy eltérõ designt, pár feliratot, majd vastagon beárazták.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát egy Balance kerékpár is hasonlít egy montira, és mégsem az:)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Eltört a balance márkájú hervises kerékpáros cipõm talpa, ezért elmentem újat nézni. Meglepõdve tapasztaltam, hogy a specialized taho cipõje nagyon hasonlít a balancra, a tapa gyakorlatilag megegyezik, a felõrésze pedig ugyanolyan szabású, csak kicsit eltérõ kivitelû.

A hervisben én 5000 -ért vettem a cipõt (nem akciósan is 8000), speci névre márkázva pedig 25000.

Drága az a specialized felirat....

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Dózer: szerintem csináltasd meg a fox tagot szervízben és akkor az egy darabig jó lesz. Az AFR tag totál megbízhatatlan: már a harmadiknál tartok március óta.

megcsináltatom,jövõ hétfõn elküldöm a tagot.De még használom addig.Lehet hogy megbízhatatlan az AFR,,de legalább van rá garancia.Amúgy ahogy utána számoltam,ez a Fox sem nagyon bírt többet mint neked az,AFR,csak nem egybõl fosta magát össze a tag,hanem fokozatosan,és elõször nem voltam biztos benne,hogy tényleg rossz e a tag.

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Igen, azzal. Ez a váz az elsõ (és nem is igazán tudok másik típusról), amely minden kívánalmamnak megfelel. Csak sajnos a kapcsolatunkat beárnyékolja a szinte állandó rugóstagprobléma.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Dózer: szerintem csináltasd meg a fox tagot szervízben és akkor az egy darabig jó lesz. Az AFR tag totál megbízhatatlan: már a harmadiknál tartok március óta.

rob: még régebben kérdeztem, hogy az AFR és FOX tagok kicserélhetõk-e és írtad, hogy azoknál a vázaknál igen, ahol a felsõ csatlakozásnál a csapágy külsõ átmérõje 22mm. Na, most nálam ez a helyzet (2007-es S-works Epic AFR taggal). Akkor ebbe jó lenne a FOX brain?

Azzal a 2007es epic-kel versenyzel? Megesküdtem volna rá, hogy neked stumpjumpered van. Mondjuk, versenyen nincs sok idõm megfigyelni (mindig 1,5óra körül elmész mellettem, aztán többet nem is látlak :) ).

A sebesség mindent megold.

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

rob: még régebben kérdeztem, hogy az AFR és FOX tagok kicserélhetõk-e és írtad, hogy azoknál a vázaknál igen, ahol a felsõ csatlakozásnál a csapágy külsõ átmérõje 22mm. Na, most nálam ez a helyzet (2007-es S-works Epic AFR taggal). Akkor ebbe jó lenne a FOX brain?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Volt fekete bringám kettõ is, ráadásul az egyik specialized:

Posted Image

2 percre lent hagytam a pincében és már poros volt :)

az ön pincéjében van a hiba :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Olee mekkora az Epiced?

sztem jó méret Neked
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Olee mekkora az Epiced?

http://piacter.bikem...t=239891&cat=15

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Olee mekkora az Epiced?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Volt fekete bringám kettõ is, ráadásul az egyik specialized:

Posted Image

2 percre lent hagytam a pincében és már poros volt :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"