A lényeg!
Holnap, bár még le kell beszélnem Mof-fal, 8:00-kor fogunk indulni Füredrõl.
Ha valaki még akar jönni tudja hol leszünk!

Kell persze,dehogy passzolom!Köszi!
Jelen állás szerint megyek!
Mof, ha hamar végzünk még egy szúnyogos kilátó túra?
Nekem szombaton még lenne más elfoglaltságom is úgyhogy a lehetõ legkorábbi indulás mellett szavazok. (Dél körül szeretnék hazaérni.)
Jelen állás szerint megyek!
A 890-esbõl vettem 2 csomagot! Mivel más nagyon nem is volt! Müzlit meg nem veszek a dekában!
Ha kell az egyiket át tudom adni! Ha passzolod akkor sincs harag!
Nagyon ki van rabolva! Még pólót sem tudtam venni magamnak!
Veszprémben? ---> Füreden az állomáson!
Veszprémben? ---> Füreden az állomáson!mikor és hol gyülekezzünk Veszprémben?
Nekem szombaton még lenne más elfoglaltságom is úgyhogy a lehetõ legkorábbi indulás mellett szavazok. (Dél körül szeretnék hazaérni.)
Úgy néz ki, tudunk Babival menni a Balaton 50-re. Mikor és hol találkozzunk? Rajt 7-9,30-ig! Kik jönnek?
Déenes; Empty; Mof; Babi; Laciklon;..........
Gyanítom,hogy most már késõ.:)Vettél valamit?
Nekem szombaton még lenne más elfoglaltságom is úgyhogy a lehetõ legkorábbi indulás mellett szavazok. (Dél körül szeretnék hazaérni.)Mikor és hol találkozzunk?
Ez az a "marcipános" vagy van külön mogyorós is?
Aki tudja, hogy Dózer mirõl beszél pontosítson!
1 doboz, 2 doboz mennyi kell? Árát nézzem vagy ne?
Vagy ha ott vagyok és keresgélek hívjalak fel?
Én ezeket szoktam leginkább venni:Aki tudja, hogy Dózer mirõl beszél pontosítson!
Szerintem a sós víz is jó isostar helyett, ha épp nincs jobbvajon jó lenne-e ez mondjuk Isostar helyett?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nekem olyan energiaszelet csomag kéne,amit Mattinál és Déenesnél is szoktam gyakran látni.Kb 1.5 éve szeretnék ilyet venni,
de sosem jutok el a Dechatlonba.A nevét nem tudom a cuccnak,kicsi világos,felirat nélküli csomagolása van,a dobozt nem tudom hogy néz ki.
Az íze mogyoró szerû.Szóval ha ilyet ,vagy hasonlót vadásznál nekem,megköszönném.
Holnap megyek!
Valakinek valami?
Ha tök egyedül mész,akkor kb a 65 reális.Ha olyanokkal mész,akiknek szintén teljesen ismeretlen a terep,akkor 85.:DSzerintem csapódj egy rutinos csapathoz.Sziasztok!
A környéken ismeretlen embernek teljesen esélytelen 65 km alatt kihozni a Balaton 50 MTB túrát?
Üdv Nagi
Ma sikerült beújítanom szemüveg téren a Decathlonban.
Fotokromatikus lencse nagyon jó ár érték arányban: