Jól emlékszel.Elõtte ha rámcsörögnél ,az lenne a legjobb.Hali!
Dózer:
Jól emlékszem, hoyg te veszprémi vagy? A jövõ héten valamikor kocsival jövök be dolgozni, aztán bedobom a csomagtartóba a bicót. Pár nappal elõtte azért majd rádkérdezek.
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. June 30. - 15:55
Posted 2010. June 30. - 13:15
Hali!
Empty:
Köszi, de még nem tudok típust. Csak annyi biztos, hogy hátra a vázra szerelhetõ kellene. Pici lányom már alulról verdesi a 10kg-ot, úgyhogy sztem elég nagy már hozzá biciklire pattanjon :-)
Ha még nincsen típus akkor, ha mész venni, vidd a bringát is magaddal és eleve olyat vegyél
amit fel tudsz rakni! Szerintem!
Posted 2010. June 30. - 13:02
Dózer:
Jól emlékszem, hoyg te veszprémi vagy? A jövõ héten valamikor kocsival jövök be dolgozni, aztán bedobom a csomagtartóba a bicót. Pár nappal elõtte azért majd rádkérdezek.
Empty:
Köszi, de még nem tudok típust. Csak annyi biztos, hogy hátra a vázra szerelhetõ kellene. Pici lányom már alulról verdesi a 10kg-ot, úgyhogy sztem elég nagy már hozzá biciklire pattanjon :-)
Posted 2010. June 28. - 19:38
én 1,5 éve raktam fel gyerekülést egy merevfarú Scott montira.Felraktam a fully Epicre is,de csak azért,mert a nagyokosok a Specialized topicban váltig állították,hogy márpedig arra nem lehet feltenni.:)Elvileg nem is,de egy kissé átalakítottam a felfogató lemezt.A Scottra simán felment úgy emlékszem,de majd megnézem.Igen,az elsõ váltó bovden útban lehet,de szerintem megoldható a dolog.Kéne egy kép a bicajod problémás részérõl.Vagy egyszer elgurítod hozzám a bicajt,és megnézzük,fel lehet e tenni rá a gyerekülést.Hali!
Valamelyikõtök szerelt már fel a bringára gyerekülést? Arra gondolok ami hátul van, és a vázra kell szerelni, nem csomagtartóra. Akkor mi van, ha nekem az elsõváltó bóvdenje útban van, de marhára?
Posted 2010. June 28. - 15:19
Hali!
Valamelyikõtök szerelt már fel a bringára gyerekülést? Arra gondolok ami hátul van, és a vázra kell szerelni, nem csomagtartóra. Akkor mi van, ha nekem az elsõváltó bóvdenje útban van, de marhára?
Ma megyek be boltba!
Ha gondolod rákérdezek a lehetõségekre,
ha megírod a típusát!
Posted 2010. June 28. - 15:09
Posted 2010. June 28. - 09:04
Voltunk mi is a hétvégén fincsi kis túrán a helyi erõkkel. Lemenetünk Zalába az egyik kis falucskába és onnét startolt a 4 országos túra. Magyarország-Horvátország-Szlovénia-Auszria-Szlovénia-Magyarország, táv kb.: 150 km. Nagyon kellemes tekerés volt, kiváló idõben.........................és Magyar országot kivéve sehol nem dudáltak ránk, nem rázták az öklüket és nem akartak leszorítani az autósok, sokkal inkább mindenhol örültek nekünk és nagyon toleránsak voltak a kerékpárosokkal szemben, pedig néhányan mint a birkák úgy közlekedtek bringával az úton. Fincsi volt.
Posted 2010. June 27. - 22:43
nekem ez lett a hétvégi mérleg:
tegnap 3 óra intenzív itt a keszthelyi-hegységben, ma meg 3,5 órát síkon (már amennyire sík az L.tomaj - Tapolca - Devecser - Kúp és onnan haza szakasz)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. June 27. - 21:58
milyen volt a balaton-felvidék túra srácok?
Én is élveztem minden pillanatát. Sajnos nekem a derekam kicsit megfázott a sok ácsorgástól, de ez a hátizsák és a lenge öltözet hibája.
Azt, hogy a hajtómû többször is felkapta a láncot, megelégeltem! Lecseréltem a kopott hajtást. Elöl hátul új lánckereke és új lánc. Még jó hogy itthon voltak bevetésre várva!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. June 27. - 21:43
100kilométeres:) egyébként pedig tetszetõs. az idõjárás szerintem pont jó volt, nem döglõdtünk a melegtõl.
Posted 2010. June 26. - 21:36
A túra remek volt!
Az idõjárás csak kicsit volt néha szar, de a nagyobb esõket sikerült megúszni!
Tapasztalat! A patak medrében érdemes tekerni!
Tiszta marad a bringa és tekerhetõ az alja!
Posted 2010. June 26. - 21:26
Posted 2010. June 26. - 19:55
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. June 25. - 22:13
Jó lesz a Sportnál is 7 óra tájban.De legyen inkább a Lyuk Olaj benzinkútnál a tali.Találkoztunk mi már?Nekem nem rémlik.De gondolom biciklivel leszel,és te is egyorrú vagy,így megismerjük egymást.
lyukolaj, rendben:)
amúgy a tavalyi palota maraton bejárásánál találkoztunk, akkor még egy canyonnal voltam. a leírás meg stimmel:)
akkor reggel.
Posted 2010. June 25. - 21:58
Akkor a Lukoilnál 7.00-kor!Jó lesz a Sportnál is 7 óra tájban.De legyen inkább a Lyuk Olaj benzinkútnál a tali
Valószínû, hogy nem tekerem végig a távot, hanem Hidegkútnál kiszállok, és Tótvázsony felé hazatekerek. Így talán emberi idõben hazaérek, és a kecske is jóllakik...
Posted 2010. June 25. - 21:23
ha a lakásotok elé feltekerek(központi kolesszal szemben lakok ma) 7re az jó lenne neked? vagy sport vendéglõnél ha találkozunk?
Jó lesz a Sportnál is 7 óra tájban.De legyen inkább a Lyuk Olaj benzinkútnál a tali.Találkoztunk mi már?Nekem nem rémlik.De gondolom biciklivel leszel,és te is egyorrú vagy,így megismerjük egymást.
Posted 2010. June 25. - 21:02
Ma a Csobáncon lefárasztottam a rokonokat,így letudva a kötelezõ penzum.Tehát holnap megyek én is.Kb 7-kor indulok Veszprémbõl.8-kor a Füredi állomáson szeretnék lenni.
NEM MEGENNI!!
ha a lakásotok elé feltekerek(központi kolesszal szemben lakok ma) 7re az jó lenne neked? vagy sport vendéglõnél ha találkozunk?
Posted 2010. June 25. - 20:54
Ma a Csobáncon lefárasztottam a rokonokat,így letudva a kötelezõ penzum.Tehát holnap megyek én is.Kb 7-kor indulok Veszprémbõl.8-kor a Füredi állomáson szeretnék lenni.
NEM MEGENNI!!
Ügyes vagy!
Az energia akkor velem lesz Füredig, aztán lepasszolom neked!
Mof mindjárt jelentkezik a Veszprém-Füred távra!
Posted 2010. June 25. - 20:44
NEM MEGENNI!!Ok! Akkor nem eszem meg az egészet a túra alatt!
Posted 2010. June 25. - 19:04
http://laciklon.fotoalbum.hu/index