Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Hali!

Dózer:
Jól emlékszem, hoyg te veszprémi vagy? A jövõ héten valamikor kocsival jövök be dolgozni, aztán bedobom a csomagtartóba a bicót. Pár nappal elõtte azért majd rádkérdezek.

Jól emlékszel.Elõtte ha rámcsörögnél ,az lenne a legjobb.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Hali!
Empty:
Köszi, de még nem tudok típust. Csak annyi biztos, hogy hátra a vázra szerelhetõ kellene. Pici lányom már alulról verdesi a 10kg-ot, úgyhogy sztem elég nagy már hozzá biciklire pattanjon :-)

Ha még nincsen típus akkor, ha mész venni, vidd a bringát is magaddal és eleve olyat vegyél
amit fel tudsz rakni! Szerintem! :)

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hali!

Dózer:
Jól emlékszem, hoyg te veszprémi vagy? A jövõ héten valamikor kocsival jövök be dolgozni, aztán bedobom a csomagtartóba a bicót. Pár nappal elõtte azért majd rádkérdezek.

Empty:
Köszi, de még nem tudok típust. Csak annyi biztos, hogy hátra a vázra szerelhetõ kellene. Pici lányom már alulról verdesi a 10kg-ot, úgyhogy sztem elég nagy már hozzá biciklire pattanjon :-)
FELAHEGYRE! :scared:

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Hali!

Valamelyikõtök szerelt már fel a bringára gyerekülést? Arra gondolok ami hátul van, és a vázra kell szerelni, nem csomagtartóra. Akkor mi van, ha nekem az elsõváltó bóvdenje útban van, de marhára?

én 1,5 éve raktam fel gyerekülést egy merevfarú Scott montira.Felraktam a fully Epicre is,de csak azért,mert a nagyokosok a Specialized topicban váltig állították,hogy márpedig arra nem lehet feltenni.:)Elvileg nem is,de egy kissé átalakítottam a felfogató lemezt.A Scottra simán felment úgy emlékszem,de majd megnézem.Igen,az elsõ váltó bovden útban lehet,de szerintem megoldható a dolog.Kéne egy kép a bicajod problémás részérõl.Vagy egyszer elgurítod hozzám a bicajt,és megnézzük,fel lehet e tenni rá a gyerekülést.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Hali!

Valamelyikõtök szerelt már fel a bringára gyerekülést? Arra gondolok ami hátul van, és a vázra kell szerelni, nem csomagtartóra. Akkor mi van, ha nekem az elsõváltó bóvdenje útban van, de marhára?

Ma megyek be boltba!
Ha gondolod rákérdezek a lehetõségekre,
ha megírod a típusát!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hali!

FELAHEGYRE! :scared:

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Ahoj Laciklon!

Voltunk mi is a hétvégén fincsi kis túrán a helyi erõkkel. Lemenetünk Zalába az egyik kis falucskába és onnét startolt a 4 országos túra. Magyarország-Horvátország-Szlovénia-Auszria-Szlovénia-Magyarország, táv kb.: 150 km. Nagyon kellemes tekerés volt, kiváló idõben.........................és Magyar országot kivéve sehol nem dudáltak ránk, nem rázták az öklüket és nem akartak leszorítani az autósok, sokkal inkább mindenhol örültek nekünk és nagyon toleránsak voltak a kerékpárosokkal szemben, pedig néhányan mint a birkák úgy közlekedtek bringával az úton. Fincsi volt.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nah, jólvan. akkor volt pörgés! :)

nekem ez lett a hétvégi mérleg:
tegnap 3 óra intenzív itt a keszthelyi-hegységben, ma meg 3,5 órát síkon (már amennyire sík az L.tomaj - Tapolca - Devecser - Kúp és onnan haza szakasz) :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

milyen volt a balaton-felvidék túra srácok? :)

Én is élveztem minden pillanatát. Sajnos nekem a derekam kicsit megfázott a sok ácsorgástól, de ez a hátizsák és a lenge öltözet hibája.
Azt, hogy a hajtómû többször is felkapta a láncot, megelégeltem! Lecseréltem a kopott hajtást. Elöl hátul új lánckereke és új lánc. Még jó hogy itthon voltak bevetésre várva!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

100kilométeres:) egyébként pedig tetszetõs. az idõjárás szerintem pont jó volt, nem döglõdtünk a melegtõl.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

A túra remek volt!
Az idõjárás csak kicsit volt néha szar, de a nagyobb esõket sikerült megúszni!
Tapasztalat! A patak medrében érdemes tekerni!
Tiszta marad a bringa és tekerhetõ az alja! :D

Nagi

Nagi

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Finom volt a gyümölcsleves, és durva volt az össztelós felhozatal:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Jó lesz a Sportnál is 7 óra tájban.De legyen inkább a Lyuk Olaj benzinkútnál a tali.Találkoztunk mi már?Nekem nem rémlik.De gondolom biciklivel leszel,és te is egyorrú vagy,így megismerjük egymást.:D

lyukolaj, rendben:)
amúgy a tavalyi palota maraton bejárásánál találkoztunk, akkor még egy canyonnal voltam. a leírás meg stimmel:)
akkor reggel.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Jó lesz a Sportnál is 7 óra tájban.De legyen inkább a Lyuk Olaj benzinkútnál a tali

Akkor a Lukoilnál 7.00-kor!
Valószínû, hogy nem tekerem végig a távot, hanem Hidegkútnál kiszállok, és Tótvázsony felé hazatekerek. Így talán emberi idõben hazaérek, és a kecske is jóllakik... :)
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

ha a lakásotok elé feltekerek(központi kolesszal szemben lakok ma) 7re az jó lenne neked? vagy sport vendéglõnél ha találkozunk?

Jó lesz a Sportnál is 7 óra tájban.De legyen inkább a Lyuk Olaj benzinkútnál a tali.Találkoztunk mi már?Nekem nem rémlik.De gondolom biciklivel leszel,és te is egyorrú vagy,így megismerjük egymást.:D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Ma a Csobáncon lefárasztottam a rokonokat,így letudva a kötelezõ penzum.Tehát holnap megyek én is.Kb 7-kor indulok Veszprémbõl.8-kor a Füredi állomáson szeretnék lenni.

NEM MEGENNI!!:)

ha a lakásotok elé feltekerek(központi kolesszal szemben lakok ma) 7re az jó lenne neked? vagy sport vendéglõnél ha találkozunk?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Ma a Csobáncon lefárasztottam a rokonokat,így letudva a kötelezõ penzum.Tehát holnap megyek én is.Kb 7-kor indulok Veszprémbõl.8-kor a Füredi állomáson szeretnék lenni.

Ügyes vagy! :D

Az energia akkor velem lesz Füredig, aztán lepasszolom neked! :)

Mof mindjárt jelentkezik a Veszprém-Füred távra!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Ok! Akkor nem eszem meg az egészet a túra alatt! :)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
OK. 8-kor a füredi állomásnál! :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index