Ez attól függ, hogy melyik PetiéDNS
holnap Tündével fogok bringázni. ma esett le, hogy Õ a Peti felesége... kicsi a világ

Ez attól függ, hogy melyik PetiéDNS
holnap Tündével fogok bringázni. ma esett le, hogy Õ a Peti felesége... kicsi a világ
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Igazi ínyenc vagy, mindig vonzod ezeket a gasztrocsodákatmost legalább nem volt darázs a söröspohárban,mint tavaly
tehát a fõtértõl - nagy templom nagy placcal - megyünk a balaton irányába és beborítunk az egyik utcán balra - le a vasút ill. strand felé.
megnézem. ha nem ma, akkor holnap.
köszi, így már el sem lehet téveszteni.
Alsóõrsön te melyik büfét ajánlod?( ahol esetleg van gyros is)
tehát a fõtértõl - nagy templom nagy placcal - megyünk a balaton irányába és beborítunk az egyik utcán balra - le a vasút ill. strand felé.ha már takarmány
tom odébb van, - de nektek mégis közelebb-- nem tudjátok keszthelyen megvan még az a qrva jó hamburgeres
központtól kicsit vissza egy kis utcában volt ami a vasútállomáshoz, meg a strandhoz vitt, egy kis saroképület
vagy 25 féle hamburger volt és emlékeim szerint jók is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
edit: Tig, menjél Zircre hambit enni! vagy hozzánk Hódmezõvásárhelyre:)
zirci nagyonnagyon jó, sokféle, nemdrága. utóbbi szintén fasza, HATALMAS, de kb 790 egy duplahúsos. laktató..
Almádiban az Aramisban(buszpu.) meg a MOL kút melletti étteremben ettünk sokszor. elõbbi inkább a hamburger és barátai, utóbbi inkább "normális" kajákkal operál. a Wesselényi strandnál meg a Napfény büfét érdemes keresni, ott szoktunk lángos-hosszúlépés kombót fogyasztani.
alsóörsi palacsinta valóban nem egy rakéta. talán nem is volt annyira kaki, de itthon finomabbat sütök:)
amúgy ha legközelebb Füreden járunk, a Hatlépcsõsben ennem KELL! már kb 4 alkalmat hagytam ki.. lehet már el is felejtettek:(
edit: Tig, menjél Zircre hambit enni! vagy hozzánk Hódmezõvásárhelyre:)
zirci nagyonnagyon jó, sokféle, nemdrága. utóbbi szintén fasza, HATALMAS, de kb 790 egy duplahúsos. laktató..
Én ha a parton jót akarok enni,akkor Alsóõrsre megyek.Almádiban még nem találtam igazán jó büfét.
Janes:Felsõõrs-Szentkirály
C
Felsõõrsön a falu tetején a temetõnél kell bemenni az erdei útra,és azon végig menni.Ha kiértél a mezõre,ahol az elágazás van,ott jobbra a murváson az erdészházig,az meg már a bicikli út.
ok. Alsóõrsi tipp is jöhet.
csak mondja el valaki, hogy Felsõõrsrõl hogy lehet terepen Szentkirályra menni legegyszerûbben.
Fagyizót tudok!
Kiemelkedõen jó "junkfood"-ost nem ismerek!
Múltkor Alsóörsön ettünk meglepõen jó hamburget!
Lángost lehet(ett) finomat enni a strandi soron még tavaly!
Megkérdezek mást is hátha többet tudnak, aztán ha van valami szólok!
empty almádiban tudsz jó hamburgeres/gyrosos helyet ?! Lehet pénteken legurulunk egy kollégával.
Van kinõtt ülésem ha érdekel.még nem tudok típust. Csak annyi biztos, hogy hátra a vázra szerelhetõ kellene. Pici lányom már alulról verdesi a 10kg-ot, úgyhogy sztem elég nagy már hozzá biciklire pattanjon