Ez attól függ, hogy melyik PetiéDNS
holnap Tündével fogok bringázni. ma esett le, hogy Õ a Peti felesége... kicsi a világ
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. July 01. - 18:00
Posted 2010. July 01. - 17:44
3
csak azt nem értem, hogy itt miért lett 30 mérföld, amikor én 62 km-t mértem...
érdekes.
1600 szintet sikerült begyûjteni
DNS
holnap Tündével fogok bringázni. ma esett le, hogy Õ a Peti felesége... kicsi a világ
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. July 01. - 17:39
itt móváron meg a polgármesteri hivatal mellett van egy kebapos, laborban hetente többször rendelünk tõlük. csípõsen érdemes kérni.
úgy emlékszek mi is a hambiboxnál ettünk. lehet az eléhezés miatt, de nekem nagyon ízlett, be is toltam egy chilliset, meg egy sajtosat:)
Posted 2010. July 01. - 12:38
Igazi ínyenc vagy, mindig vonzod ezeket a gasztrocsodákatmost legalább nem volt darázs a söröspohárban,mint tavaly
Posted 2010. July 01. - 11:29
tehát a fõtértõl - nagy templom nagy placcal - megyünk a balaton irányába és beborítunk az egyik utcán balra - le a vasút ill. strand felé.
megnézem. ha nem ma, akkor holnap.
kösz
lehet ez az, mert úgy rémlik nyúletetõ is volt.
HAMBURGER ÉS SALÁTABÁR
gyorsétterem salátabár
Keszthelyi üzlet bolt
HAMBURGER ÉS SALÁTABÁR - 8360 Keszthely, Jókai u. 2.
Cím: 8360 Keszthely, Jókai u. 2.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. July 01. - 07:28
köszi, így már el sem lehet téveszteni.
Alsóõrsön te melyik büfét ajánlod?( ahol esetleg van gyros is)
A strandon kifelé-befelé is áruló büfékben szoktunk enni Alsóõrsön.A hamburger szerintem amúgy sehol nem jó igazán.,én csak a Mekiben eszem hambit.Múlt héten az Alsóõrsi Fogas büfében ettünk sült halat.Na az finom volt,és Edelweiss is kapható.Szerintem azon a soron gyros is van.
Tegnap Almádiban,az egyik strandos büfébõl kívûlrõl ettünk pizzát,fiam hamburgert.Fiamnak nagyon ízlett a hamburger,nekem a pizza már kevésbé.De most legalább nem volt darázs a söröspohárban,mint tavaly,vagy csak nem vettem észre.
a palacsinta sehol sem olyan,mint otthon
Posted 2010. July 01. - 06:16
tehát a fõtértõl - nagy templom nagy placcal - megyünk a balaton irányába és beborítunk az egyik utcán balra - le a vasút ill. strand felé.ha már takarmány
tom odébb van, - de nektek mégis közelebb- - nem tudjátok keszthelyen megvan még az a qrva jó hamburgeres
központtól kicsit vissza egy kis utcában volt ami a vasútállomáshoz, meg a strandhoz vitt, egy kis saroképület
vagy 25 féle hamburger volt és emlékeim szerint jók is.
megnézem. ha nem ma, akkor holnap.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. June 30. - 23:36
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. June 30. - 23:31
edit: Tig, menjél Zircre hambit enni! vagy hozzánk Hódmezõvásárhelyre:)
zirci nagyonnagyon jó, sokféle, nemdrága. utóbbi szintén fasza, HATALMAS, de kb 790 egy duplahúsos. laktató..
Zircen hambi?
hambibox= kritikán aluli
az apátságnál ami van,ott nem mostanság ettem (2003) azóta nem tudom változott-e valamit,de az sem volt túl meggyõzõ annó!
6 lépcsõs füreden :velõs
Benító ételfutár füreden:hambi (helyben sütött puffancs ,és hús!!!)
Tihany, Péntek fagyizó (apátság alatt,lépcsõ mellett):fagyi
almádi, aluljáró mellett:fagyi
almádi, lángosos stimmel
Posted 2010. June 30. - 23:01
Almádiban az Aramisban(buszpu.) meg a MOL kút melletti étteremben ettünk sokszor. elõbbi inkább a hamburger és barátai, utóbbi inkább "normális" kajákkal operál. a Wesselényi strandnál meg a Napfény büfét érdemes keresni, ott szoktunk lángos-hosszúlépés kombót fogyasztani.
alsóörsi palacsinta valóban nem egy rakéta. talán nem is volt annyira kaki, de itthon finomabbat sütök:)
amúgy ha legközelebb Füreden járunk, a Hatlépcsõsben ennem KELL! már kb 4 alkalmat hagytam ki.. lehet már el is felejtettek:(
zirci nagyonnagyon jó, sokféle, nemdrága. utóbbi szintén fasza, HATALMAS, de kb 790 egy duplahúsos. laktató..
lehet a keszthelyihez is kell(ett) a hangulat (szeretem azt a környéket)
ellenben hódmezõre gyakran járok, de tán azt rühellem a legjobban az országban (legalábbis ahol eddig voltam)
felétek is elõfordulok, csak általában percre kiszámolva , úgyhogy csak a szarosban (meki) ettem egyszer, azt is csak azért mert várni kellett a góréra a mofém márkaboltban, és qrva éhes voltam.
Posted 2010. June 30. - 22:44
alsóörsi palacsinta valóban nem egy rakéta. talán nem is volt annyira kaki, de itthon finomabbat sütök:)
amúgy ha legközelebb Füreden járunk, a Hatlépcsõsben ennem KELL! már kb 4 alkalmat hagytam ki.. lehet már el is felejtettek:(
Posted 2010. June 30. - 22:44
tom odébb van, - de nektek mégis közelebb- - nem tudjátok keszthelyen megvan még az a qrva jó hamburgeres
központtól kicsit vissza egy kis utcában volt ami a vasútállomáshoz, meg a strandhoz vitt, egy kis saroképület
vagy 25 féle hamburger volt és emlékeim szerint jók is.
Posted 2010. June 30. - 22:39
Posted 2010. June 30. - 22:36
Én ha a parton jót akarok enni,akkor Alsóõrsre megyek.Almádiban még nem találtam igazán jó büfét.
Janes:Felsõõrs-Szentkirály
C
Felsõõrsön a falu tetején a temetõnél kell bemenni az erdei útra,és azon végig menni.Ha kiértél a mezõre,ahol az elágazás van,ott jobbra a murváson az erdészházig,az meg már a bicikli út.
köszi, így már el sem lehet téveszteni.
Alsóõrsön te melyik büfét ajánlod?( ahol esetleg van gyros is)
Posted 2010. June 30. - 21:47
ok. Alsóõrsi tipp is jöhet.
csak mondja el valaki, hogy Felsõõrsrõl hogy lehet terepen Szentkirályra menni legegyszerûbben.
Mi múltkor a vasútállomáshoz közelebbi átjárónál közvetlen a sarkon ettünk!
Semmi csalamádé, csak zöldség! A palacsinta állítólag szar volt, de a hamburger az jó!
Almádit ismerõ emberektõl megkérdeztem, hogy hol érdemes enni!
A központban mondtak egy-két helyet, de azokat én spec nem ismerem,
nem ettem még ott! Így ajánlani sem merem!
Posted 2010. June 30. - 21:04
Janes:Felsõõrs-Szentkirály
http://maps.google.c...4408dbb5c40bc7a
Felsõõrsön a falu tetején a temetõnél kell bemenni az erdei útra,és azon végig menni.Ha kiértél a mezõre,ahol az elágazás van,ott jobbra a murváson az erdészházig,az meg már a bicikli út.
Posted 2010. June 30. - 20:54
Fagyizót tudok!
Kiemelkedõen jó "junkfood"-ost nem ismerek!
Múltkor Alsóörsön ettünk meglepõen jó hamburget!
Lángost lehet(ett) finomat enni a strandi soron még tavaly!
Megkérdezek mást is hátha többet tudnak, aztán ha van valami szólok!
ok. Alsóõrsi tipp is jöhet.
csak mondja el valaki, hogy Felsõõrsrõl hogy lehet terepen Szentkirályra menni legegyszerûbben.
Posted 2010. June 30. - 20:19
empty almádiban tudsz jó hamburgeres/gyrosos helyet ?! Lehet pénteken legurulunk egy kollégával.
Fagyizót tudok!
Kiemelkedõen jó "junkfood"-ost nem ismerek!
Múltkor Alsóörsön ettünk meglepõen jó hamburget!
Lángost lehet(ett) finomat enni a strandi soron még tavaly!
Megkérdezek mást is hátha többet tudnak, aztán ha van valami szólok!
Posted 2010. June 30. - 19:42
Van kinõtt ülésem ha érdekel.még nem tudok típust. Csak annyi biztos, hogy hátra a vázra szerelhetõ kellene. Pici lányom már alulról verdesi a 10kg-ot, úgyhogy sztem elég nagy már hozzá biciklire pattanjon
Ehhez hasonló:gyerekülés
Neked olcsón megszámítom