Üdv mindenkinek!
Picit eltûntem mostanában, bringázni is csak egy bõ hete voltam legutóbb. Múlt hét sok melót hozott, aztán már nem volt idõm és energiám tekerni. Hétvégente pedig mostanában inkább szüleimnél vagyok, úgyhogy akkor nem is tartózkodom Vp-ben. Viszont ha valaki menne valamelyik délután a környéken, az szólhatna. Bár én a legutóbbi 1-2 tekerésemet aszfalton tettem, de csak egy gumicsere, s már mehetünk is dagonyázni!
Nem a mostani hétvégén, hanem elõtte mentem egy aszfaltos kört fent a Bakonyban, olyan lazás 44km volt, de fincsi. Zirc-Olaszfalu-Nána-Tés-Szápár-Csetény-Dudar-Esztergár-Zirc. Mostanában szerintem hétvégente egyre többet fogok ezen a részen menni, persze erdõben, terepen is. Akit érdekelnének ezek a Zirc környéki részek, s ráér hétvégén eljönni, az szóljon, s mehetünk egy jó túrát! Ugye akár vonattal is lehet Vp-bõl érkezni, vissza Vp-be pedig vagy legurul az illetõ, vagy szintén vonat. Viszont ha valaki van Zirc környéki, s tekerne, õt is szívesen várom. Nekem szinte biztos, hogy amíg az idõ engedi, addig a hétvégéimet ott töltöm, s arrafelé tekergek!
Remélem azért valakinek lesz kedve és ideje jönni!
Két keréken szép a világ...