Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

hát pl nem a tesco és interspar biciklis polcaira gondoltam :)

szal olyan kéne ahonnan majdnem mindent be lehet szerezni ... nekem most speciel hollowtech II-es XT-s hajtómûhöz kellene bal és jobboldali csapágy (nemtudom hogyan csináltam, de szétcsesztem és lóg a hajtómûvem kissé, illetve kotyog!! :D )
és continental edge vagy crosscountry külsõ is érdekelne ...

szóval valami ilyesmire gondoltam ami "normális"

Bikeland

Farády

Ezek vannak még Veszprémben, a kuszin kivül. Ha ennyit veszel, valszeg jobban jársz, ha netrõl rendeled meg egy pakkban, egy szállítási költséggel.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Üdv!

Itt Veszprémben hol van "értelmes" bringabolt?

???

hát pl nem a tesco és interspar biciklis polcaira gondoltam :)

szal olyan kéne ahonnan majdnem mindent be lehet szerezni ... nekem most speciel hollowtech II-es XT-s hajtómûhöz kellene bal és jobboldali csapágy (nemtudom hogyan csináltam, de szétcsesztem és lóg a hajtómûvem kissé, illetve kotyog!! :D )
és continental edge vagy crosscountry külsõ is érdekelne ...

szóval valami ilyesmire gondoltam ami "normális"

Ano,pl Kuszi,a szekfû úton

A kuszi-nak néztem a weboldalát és kissé horribilisek az árak :)

szóval valami más (hátha van olcsóbb lehetõség is alkatrészek vásárlására)

Bakonynánán volt vki biciklizni?eszméletlen erdei utak vannak ott
már második éve h ott nyaraltam

Én nem voltam még arra, de nyitott vagyok minden új erdei túrára ...
Mert tekerni jó!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ano,pl Kuszi,a szekfû úton

Bakonynánán volt vki biciklizni?eszméletlen erdei utak vannak ott :) már második éve h ott nyaraltam

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

Üdv!

???

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Van már jó telód? :)

ha van, akkor mikor teszteljük le? :)

Sziasztok!

Megnéztem Tihanyt! Jelentem annyira azért nem estem
össze mint gondoltam! Söt! Ha a dokival sikerül egyeztetni
nagyon durva dolgok fognak történni!:D

Nem tudja valaki, hogy mitöl függ a tihanyi verseny
rövid távjának hossza? Egyszer ha jól láttam 2 kör volt
idén meg az idöt elnézve 1 kör. Jövöre meg akkor 3 lesz?

Üdv

Mert tekerni jó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Üdv!

Mert tekerni jó!

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

Benne vagyok csutortokbe is, de ha otkor indulunk Almadibol akkor tuti sotetbe erkezunk! :-D fel ot? :D

Szerezz egy lámpát, négyre érek haza a melóból A fél öt csak centizve menne. És még bármikor közbejöhet egy gyereklátogatás is, azért nem merek elõre ígérni semmit.

Ron

Ron

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Benne vagyok csutortokbe is, de ha otkor indulunk Almadibol akkor tuti sotetbe erkezunk! :-D fel ot? :D

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

Szuper, akkor tervezzuk vasarnapra!!! :D De vigyazz, mert azota mind 2x olyan gyorsak lettunk! :-)

Ja, a lezúzott térdemmel...
Jó, vasárnap de.11? Aztán félbalaton.

Mehetünk egy kisebbet csütörtökön is, ha neked jó.....

mondjuk 5-re almádiban vagyok a postánál, aztán mondjuk tihany és a kikötõtõl felmászunk.

Ron

Ron

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

Én is lent leszek, remélem a bringa is befér a kocsiba. Vasárnap talán ráérek...

Szuper, akkor tervezzuk vasarnapra!!! :D De vigyazz, mert azota mind 2x olyan gyorsak lettunk! :-)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Danesdzsu, hetvegen menjunk tekerni, penteken, szombaton,

Én is lent leszek, remélem a bringa is befér a kocsiba. Vasárnap talán ráérek...

Ron

Ron

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Danesdzsu, hetvegen menjunk tekerni, penteken, szombaton, mind1 mikor, de msot tenyleg tervezzuk meg! :-) ELORE! :-) Jah, es remelem ido is engedi... Jah, irtam mailt, nezd meg!!!

Ron

Ron

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Mért, most a fogassornal szerintem nincs tul sok fele szabvany, annak meg nincs nagy jelentosege szerintem, h hany sebesseges a gep. :-S

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Üdv mindenkinek!

Picit eltûntem mostanában, bringázni is csak egy bõ hete voltam legutóbb. Múlt hét sok melót hozott, aztán már nem volt idõm és energiám tekerni. Hétvégente pedig mostanában inkább szüleimnél vagyok, úgyhogy akkor nem is tartózkodom Vp-ben. Viszont ha valaki menne valamelyik délután a környéken, az szólhatna. Bár én a legutóbbi 1-2 tekerésemet aszfalton tettem, de csak egy gumicsere, s már mehetünk is dagonyázni!
Nem a mostani hétvégén, hanem elõtte mentem egy aszfaltos kört fent a Bakonyban, olyan lazás 44km volt, de fincsi. Zirc-Olaszfalu-Nána-Tés-Szápár-Csetény-Dudar-Esztergár-Zirc. Mostanában szerintem hétvégente egyre többet fogok ezen a részen menni, persze erdõben, terepen is. Akit érdekelnének ezek a Zirc környéki részek, s ráér hétvégén eljönni, az szóljon, s mehetünk egy jó túrát! Ugye akár vonattal is lehet Vp-bõl érkezni, vissza Vp-be pedig vagy legurul az illetõ, vagy szintén vonat. Viszont ha valaki van Zirc környéki, s tekerne, õt is szívesen várom. Nekem szinte biztos, hogy amíg az idõ engedi, addig a hétvégéimet ott töltöm, s arrafelé tekergek!
Remélem azért valakinek lesz kedve és ideje jönni!
Két keréken szép a világ...

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

Most akkor mi van?

Váltócsere, vagy 6-os fogassor. Szerintem.

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts

Szerintem a váltónak számít

Most akkor mi van?
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

Szerintem gyartanak mindenhez megfelelo termeket. (amugy meg az szerintem nem szamit, csak a lanc hosszanak kell megfelelonek lenni!)

Szerintem a váltónak számít

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts

Szerintem gyartanak mindenhez megfelelo termeket. (amugy meg az szerintem nem szamit, csak a lanc hosszanak kell megfelelonek lenni!) http://www.ebike.hu itt nezz korul, egy csomo dolog akcioban van, joval ar alatt mas uzletekhez kepest, neten lerendeled, aztan sporoltal egy csomot, meg a szallitasi dijjal egyutt is. (ha meg elore osszegyujtod mit akarsz venni es tullepsz egy vasarlasi osszeget, akkor meg ingyen viszik hazhoz, ezert erdemes kicsit varni, aztan egybe rendelni tobb mindent)

oksa, köszi az oldalt! Ismerem! Csak az a gond hogy most rendeltem nemrég és annyit már nem várok hogy megin összejöjjön egy pár cucc, inkább kicseréltetem valamelyik boltban.

Ron

Ron

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

eddig oké, csakhogy nekem a fogaskoszorúmon 6 kerék van, nem 8 vagy 10 :(
Vagy ez nem számít?

Szerintem gyartanak mindenhez megfelelo termeket. (amugy meg az szerintem nem szamit, csak a lanc hosszanak kell megfelelonek lenni!) http://www.ebike.hu itt nezz korul, egy csomo dolog akcioban van, joval ar alatt mas uzletekhez kepest, neten lerendeled, aztan sporoltal egy csomot, meg a szallitasi dijjal egyutt is. (ha meg elore osszegyujtod mit akarsz venni es tullepsz egy vasarlasi osszeget, akkor meg ingyen viszik hazhoz, ezert erdemes kicsit varni, aztan egybe rendelni tobb mindent)

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts

Nem tudom, szerintem minden gyartonak vannak alap modellei, igy en mindenkepp vmi Shimanot javasolok. De beviszed az uzletbe es megmondod nagyjabol milyet akarsz, meg ok mit javasolnak az a legjobb.

eddig oké, csakhogy nekem a fogaskoszorúmon 6 kerék van, nem 8 vagy 10 :(
Vagy ez nem számít?