Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Montisok!

Hétvégére terveztek valamit?

Üdv

oldalbordámmal tervezünk egy keszthelyi letekerést rokonokhoz ha az idõ is engedi ... ha mégsem tudnánk menni, akkor tekerhetünk vmit ...
Mert tekerni jó!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Aszfalt rajongóknak!

http://www.amkeli.fw.hu/

Jövöre jó lenne ezt a sorozatot betáblázni!
Akit érdekel írjon majd!

Nem lehet elég korán elkezdeni a szervezkedést és
az igény felmérését! :)

Montisok!

Hétvégére terveztek valamit?

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hú Vazze!

Tegnap mentem egy Almádi-kört, s nagyon kellemes idõ volt rövid gatyában, s vékony, hosszú felsõben. Semmit nem fáztam, még lefelé sem! Erre ma reggel kimegyek a kocsihoz, mondom lehúzom a szélvédõrõl a párát. Na ez nem jött össze, mert simán rá volt fagyva! Kicsit meglepõdtem, még jó, hogy a tavalyi jégoldóból maradt valami, s az épp a kocsiban volt. Úgyhogy nem picit volt hideg a hajnal, reggel, még 6:15-kor is -0,5 Celsiust mutatott a hõmérõ. Azt hiszem a kora reggeli, meg a késõ esti tekerésekhez már komolyabban fel kell öltözni, mert hamar meglepõdhet az ember!
Buddha: Ma beszélek fõnökkel, aztán meglátjuk mit szól a csütörtöki akcióhoz!
Danesdzsu: Tegnap nem te vágtattál velem szemben a bringaúton? Olyan 18:00 körül jöhettél Vp felõl, hosszú cuccban tagyóval a hátadon?

Na minden jót!
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Ötletem sincs... Ilyen ez a felfedezés. De estére mennem kell dolgozni:) .

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Tiszteletem Mindenkinek!

Buddha! Az az Eplény környéke engem is nagyon érdekelne! Igazából én Zircig szeretnék eljutni terepen, ám Eplénytõl már ismerem az utat, viszont odáig nem! Nyáron egyszer Jakusékkal megindultunk a lõtérrõl, s megpróbáltunk a 82-esel párhuzamosan haladni. Úgy elfogyott alólunk az út, hogy cipelhettük a bringákat, s örültünk, hogy sötétedés elõtt kitaláltunk az útra! Azóta nem jártam arra, de nagyon érdekelne! Azt tudom, hogy valahol Eplény és Olaszfalu között át lehet menni Lókútra, onnan föl Hárskútra, aztán onnan már ismerõs! Viszont engem az érdekelne, hogyan lehet a legrövidebben eljutni Vp-bõl Eplénybe, Zircre! Azon a környéken nagyon sok helyet ismerek, rengeteg jó hely van, ahol lehetne jókat túrázni! Tudom, mert ott nõttem fel, s mielõtt bringázni kezdtem volna, rengeteget motoroztam terepen azon a környéken! Megpróbálom magam szabaddá tenni csütörtök délelõttre, de nem ígérek semmit. Ha sikerülne, akkor mindenképpen itt szólok!
Ha 9-kor indulnánk, durván mikorra számíthatnánk megérkezésre?
Két keréken szép a világ...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Amúgy mitõl hiánycikk a sisak alá való fejkendõ? Vagy csak azokban a bringaboltokban nincs, ahová én mentem be? Murphy, a kurva nénikédet! Kezd már elegem lenni belõled...

van az interspar-ral szemben valami outland vagy mi a fene a bolt neve ... ott nem ilyen kültéri sport cumókat árulnak? Mert, ha igen akkor ott lehet hogy van fejkendõ is :)
Mert tekerni jó!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
A felsöörsi régröl rémlik, hogy nagyon jó kis hangulatos
rész! Felsöörs Füred viszonylatban szoktunka arra túrázni!
Csodáloztam volna ha a vörösberényit mondtátok volna!
Az se rossz hely csak túl közel van hozzá a kultura!:(

Milyen szerencse, hogy virsligumiskerékpárom is van!
A TDP-n ajándékba kaptam fejkendöt!:D

Üdv

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Ja, a felsõörsi Malom-völgyrõl van szó. (Nekünk is feltûnt, hogy nem ez az egyetlen az országban...:) Jó biznisz lehetett régen ez az erdei molnárkodás, hogy szinte minden patak mentén ûzték. Kár, hogy kihalt. Szívesen kitanultam volna, mert nekem való életformának tûnik.)

A ma reggeli elõrejelzés szerint csütörtök még rendben lesz, aztán hétvégén már esõgumi!

Amúgy mitõl hiánycikk a sisak alá való fejkendõ? Vagy csak azokban a bringaboltokban nincs, ahová én mentem be? Murphy, a kurva nénikédet! Kezd már elegem lenni belõled...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

1., Melyik Malom völgyre gondoltok? Arra ami Felsöörsnél van?

2., Hétvégére szarabb idöt mondanak de ha a "környékre"
szerveznétek valamit akkor vevö lennék én is valamelyik nap!
Ez a hétvége nagyon-nagyon rosszul sikerült! Szombaton Tihany és
Almádi között fájó háttal kellett tekernem. Azt hittem össze magamat!
Vicsorogtam mintha 50-nel tekertem volna, közben meg az átlag 20 volt!:(

3., Remélem mindenki kiszüretelte magát!
Ou. terep minden jöhet! Kab-hegy még mindig várat magára!

Üdv

Ui.: Beértem zárás elött a boltba!:D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
ööö reggel 9 ??? akkor még cudar egy hideg van ám!! :D

Jövõ héten csütörtök (okt.19.) délelõtt lesz az a fél nap, amit bringázásra tudok fordítani. 9 óra körül szándékozom indulni (kivételesen a tesi tanszék elõl :) ).

"A" terv: A bringaúton Kádártán át Rátótig, majd sajnos a 82-es fõúton az eplényi vasútállomásig. Ott megkeresni (felderíteni) azt a -remélhetõleg- jelzett turistautat, ami a hadiúttal párhuzamosan, de attól északra halad. Azon el Márkóig, majd Csatáron keresztül vissza.
A poén az volna, hogy a fent említett turistaút fõutvonal mentes összeköttetést biztosítana számunkra az eplényi terepek (kirándulóerdõ, sípálya, alsóperei vadászkastély, stb.. ) felé. Ezért érdekel annyira.

"B" terv: A legutóbb felkeresett Malom-völgy részletesebb felderítése.

Mert tekerni jó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Nem az én dumám volt ez eredetileg ... ezt én is "nyúltam"

még Paraferee-tõl ... neki volt (vagy még van is) olyan bringája hogy elöl 130 hátul 150 (asszem) ... Kona Bear ha jól emlékszem ... és õ volt aki mindig hangosan rikkantva meg kurjongatva száguldozott az erdõben miközben belement a nagyobb árkokba letörésekbe stb ... amikor meg kérdeztük hogy nem fél-e hogy esetleg valami történhet ... akkor meg az mondta hogy: kimozogja :)

szal valahonnan innen ered ... legalábbis amennyire én tudom :)

lehet hogy Paraferee is hallotta valakitõl, de akkor azt már tõle kérdezzétek ;)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Ja, igen... Bocsika, hogy lenyúltam a dumádat (Kimozogja...!!!), de annyira a szívembõl szóltál, hogy magam sem tudtam volna frappánsabban megfogalmazni az életérzést...:lol1:

Jövõ héten csütörtök (okt.19.) délelõtt lesz az a fél nap, amit bringázásra tudok fordítani. 9 óra körül szándékozom indulni (kivételesen a tesi tanszék elõl :) ).

"A" terv: A bringaúton Kádártán át Rátótig, majd sajnos a 82-es fõúton az eplényi vasútállomásig. Ott megkeresni (felderíteni) azt a -remélhetõleg- jelzett turistautat, ami a hadiúttal párhuzamosan, de attól északra halad. Azon el Márkóig, majd Csatáron keresztül vissza.
A poén az volna, hogy a fent említett turistaút fõutvonal mentes összeköttetést biztosítana számunkra az eplényi terepek (kirándulóerdõ, sípálya, alsóperei vadászkastély, stb.. ) felé. Ezért érdekel annyira.

"B" terv: A legutóbb felkeresett Malom-völgy részletesebb felderítése.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Otthon még próbálgattam megfejteni a térkép segítségével, hogy hol tévedhettünk el. Már sejtem... De a környék tényleg megérne pár misét!
Úgy nézem, lehetne olyan kört menni, ami végig szép, változatos és technikás. Sõt, ebbe a körbe Fajszról is be lehet csatlakozni turistaúton. Legközelebb felderítjük! (Továbbra is érdekel a Rátóti Nagymezõt az Eplény vasútállomással összekötõ jelzett turistaút.) Addig is: Kimozogja...!!!

jaja ... jó volt a kis túrácska ...

Látom új aláírásod van ... :)

tetszik nagyon ... ki volt az ötletadó? ;)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Ez is megvolt. Tekeres-völgy - Nemesvámos - Veszprémfajsz - Palóznak - Malom-völgy - Felsõörs - Szentkirályszabadja.
Jó kis tekerés volt. (És még szerencsére a vacsorát sem késtem le.)
Különösen tetszett az erdei út a Malom-völgyben. Kicsit jobban fel kellene deríteni a környéket arrafelé.
Hazafelé Emptytrash is betársult pár percre a bicikliúton (virsligumival könnyû).
Remélem sokáig lesz még kegyes az idõjárás, ilyen jó kis õszi túrákhoz.

Hali!

Otthon még próbálgattam megfejteni a térkép segítségével, hogy hol tévedhettünk el. Már sejtem... De a környék tényleg megérne pár misét!
Úgy nézem, lehetne olyan kört menni, ami végig szép, változatos és technikás. Sõt, ebbe a körbe Fajszról is be lehet csatlakozni turistaúton. Legközelebb felderítjük! (Továbbra is érdekel a Rátóti Nagymezõt az Eplény vasútállomással összekötõ jelzett turistaút.) Addig is: Kimozogja...!!!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Üdv az érettebb korosztájnak. Ha valakit érdekel, ma zircrõl a 11,30-as vonattal megyünk vinnyére bringástol, onnan vissza tekerünk zircre. Kényelmes tempóval mivel a 6.1/2 éves kisfiam is teker. Azért nem gyalogtempóra kell gondolni...
Porvai v.áll-tól vagy a csalánoson, vagy Porva, Borzavár felé jövünk vissza..
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Ez is megvolt. Tekeres-völgy - Nemesvámos - Veszprémfajsz - Palóznak - Malom-völgy - Felsõörs - Szentkirályszabadja.
Jó kis tekerés volt. (És még szerencsére a vacsorát sem késtem le.)
Különösen tetszett az erdei út a Malom-völgyben. Kicsit jobban fel kellene deríteni a környéket arrafelé.
Hazafelé Emptytrash is betársult pár percre a bicikliúton (virsligumival könnyû).
Remélem sokáig lesz még kegyes az idõjárás, ilyen jó kis õszi túrákhoz.

Hali!
www.magicteam.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

akkor mikor és hol lesz a tali? :)

14.30 testnevelés tanszék.

Hali!
www.magicteam.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
a weboldalon van telefonszám ... szerintem fel kellene hívni és megkérdezni ... már akit nagyon érdekel :D
Mert tekerni jó!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

szerintem du 4ig biztosan ... de lehet hogy 5 vagy 6ig ...

kösz bazzze... :D
ez ám a pontos meghatározás :)

weboldalt nézem én is, sajna nem láttam, azért írtam ide, hátha tudjátok. mindegy nem nekem kell végülis, így nem érdekes annyira :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ok!
Én szívemszerint már 2-kor is elindulnék, de csak ha nektek is jó. Ha nem akkor természetesen marad az eredeti idõpont.
(De tényleg csak csökkentett zsírtartalmú menet)

Hali!

megpróbálom a 2:30-at...

akkor mikor és hol lesz a tali? :)

a BikeLand meddig van nyitva ma? és holnap? illetve holnap mikor nyit?
köszi

szerintem du 4ig biztosan ... de lehet hogy 5 vagy 6ig ...

sajna weboldalukon nincs fent a nyitvatartás ...
http://www.bikeland.hu/
Mert tekerni jó!