Montisok!
Hétvégére terveztek valamit?
Üdv
oldalbordámmal tervezünk egy keszthelyi letekerést rokonokhoz ha az idõ is engedi ... ha mégsem tudnánk menni, akkor tekerhetünk vmit ...
Montisok!
Hétvégére terveztek valamit?
Üdv
Amúgy mitõl hiánycikk a sisak alá való fejkendõ? Vagy csak azokban a bringaboltokban nincs, ahová én mentem be? Murphy, a kurva nénikédet! Kezd már elegem lenni belõled...
Jövõ héten csütörtök (okt.19.) délelõtt lesz az a fél nap, amit bringázásra tudok fordítani. 9 óra körül szándékozom indulni (kivételesen a tesi tanszék elõl ).
"A" terv: A bringaúton Kádártán át Rátótig, majd sajnos a 82-es fõúton az eplényi vasútállomásig. Ott megkeresni (felderíteni) azt a -remélhetõleg- jelzett turistautat, ami a hadiúttal párhuzamosan, de attól északra halad. Azon el Márkóig, majd Csatáron keresztül vissza.
A poén az volna, hogy a fent említett turistaút fõutvonal mentes összeköttetést biztosítana számunkra az eplényi terepek (kirándulóerdõ, sípálya, alsóperei vadászkastély, stb.. ) felé. Ezért érdekel annyira.
"B" terv: A legutóbb felkeresett Malom-völgy részletesebb felderítése.
Otthon még próbálgattam megfejteni a térkép segítségével, hogy hol tévedhettünk el. Már sejtem... De a környék tényleg megérne pár misét!
Úgy nézem, lehetne olyan kört menni, ami végig szép, változatos és technikás. Sõt, ebbe a körbe Fajszról is be lehet csatlakozni turistaúton. Legközelebb felderítjük! (Továbbra is érdekel a Rátóti Nagymezõt az Eplény vasútállomással összekötõ jelzett turistaút.) Addig is: Kimozogja...!!!
Ez is megvolt. Tekeres-völgy - Nemesvámos - Veszprémfajsz - Palóznak - Malom-völgy - Felsõörs - Szentkirályszabadja.
Jó kis tekerés volt. (És még szerencsére a vacsorát sem késtem le.)
Különösen tetszett az erdei út a Malom-völgyben. Kicsit jobban fel kellene deríteni a környéket arrafelé.
Hazafelé Emptytrash is betársult pár percre a bicikliúton (virsligumival könnyû).
Remélem sokáig lesz még kegyes az idõjárás, ilyen jó kis õszi túrákhoz.
Hali!
szerintem du 4ig biztosan ... de lehet hogy 5 vagy 6ig ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ok!
Én szívemszerint már 2-kor is elindulnék, de csak ha nektek is jó. Ha nem akkor természetesen marad az eredeti idõpont.
(De tényleg csak csökkentett zsírtartalmú menet)
Hali!
megpróbálom a 2:30-at...
a BikeLand meddig van nyitva ma? és holnap? illetve holnap mikor nyit?
köszi