Mármint mihez? Szombaton 10.00 körül is szervezõdik egy menet, és vasárnap 10.00 körül is.Ha lehet, akkor én is csatlakoznék.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Started by
Beraczkai
, 2004. December 05. 21:21
Posted 2006. December 28. - 22:44
www.magicteam.hu
Posted 2006. December 28. - 22:35
Ez a skype meg msn cím megjelenítés nekem valamiért nem müxik. Aki gondolja akkor vegyen fel:
MSN: gaaltamas82@yahoo.com
MSN: gaaltamas82@yahoo.com
Posted 2006. December 28. - 22:30
Posted 2006. December 27. - 17:11
Sajna Jakus sem tud jönni, holnap csak délután ér vissza Vp-be. Úgyhogy eddig hárman! De az legalább biztos! Az útirányt majd ott eldöntjük.
Két keréken szép a világ...
Posted 2006. December 27. - 15:53
Akkor eddig hárman.
Emptyvel beszéltem, sajnos nem tud jönni, mert piszokul fáj a keze.
Együttérzésünkrõl biztosítottam.
Ano, Jakus?
Emptyvel beszéltem, sajnos nem tud jönni, mert piszokul fáj a keze.
Együttérzésünkrõl biztosítottam.
Ano, Jakus?
www.magicteam.hu
Posted 2006. December 27. - 10:47
Akkor 28-án 11-kor a Spar parkolónál? Király kivégzek minden karácsonyi sütit.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. December 27. - 10:14
Posted 2006. December 27. - 10:01
Ok, legyen 11:00, s akkor a szokott helyen: Jutasi úti Spar parkoló!
Posted 2006. December 27. - 09:58
Nekem csak a 11.00 lenne jó mert reggel be kell mennem munkaügyben. Ha nektek is OK akkor megyek.Hali!
Lehetne egy 10:00 órai találkozó, aztán mehetnénk egy kört, csak úgy letekerni a karácsonyi sütiket! Vélemény?
Hali!
www.magicteam.hu
Posted 2006. December 27. - 09:49
Hali!
Remélem mindenki kellemesen átvészelte ezt a néhány napot! Az idõ nagyon szép, csak egy kicsit hideg! Ez a holnapi tekerés, ahogy Kann Matti jelezte, nekem is jó lenne! Érdekel még valakit? Lehetne egy 10:00 órai találkozó, aztán mehetnénk egy kört, csak úgy letekerni a karácsonyi sütiket! Vélemény?
Remélem mindenki kellemesen átvészelte ezt a néhány napot! Az idõ nagyon szép, csak egy kicsit hideg! Ez a holnapi tekerés, ahogy Kann Matti jelezte, nekem is jó lenne! Érdekel még valakit? Lehetne egy 10:00 órai találkozó, aztán mehetnénk egy kört, csak úgy letekerni a karácsonyi sütiket! Vélemény?
Posted 2006. December 27. - 02:01
Sziasztok egy füredi bringás vagyok, szívesen csatlakoznék mert az osztálytársaim nem szeretnek sokat tekerni.
Nyáron vettem egy Meridát azzal szoktam túrázgatni, most éppen slick gumi van rajta.
http://www.kvft.extr...php?/category/1
Ittvan egypár kép rólam meg a bicajrol.
Üdv.: Ilyés Dávid
:horse:
Nyáron vettem egy Meridát azzal szoktam túrázgatni, most éppen slick gumi van rajta.
http://www.kvft.extr...php?/category/1
Ittvan egypár kép rólam meg a bicajrol.
Üdv.: Ilyés Dávid
:horse:
ergjáqerohgkûõgkv
Posted 2006. December 26. - 12:47
Jaa Columbia bakancs , dechatlon polar túra kabát, Polartech aláöltözet, alsó gatya amin békák szeretkeznek sport zokni és nektek mit hozott?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. December 26. - 12:46
Hát én egy 28 val kiegyeznék, a szilveszteri nem hiszem , hogy jó, mert vendégek lesznek.
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. December 26. - 12:29
Nagyon állat!ajándék tõlem nektek
A tánc látom már megy, és a tekerés?
Kinek mit hozott a BikeJézuska?
Szilveszteri tekerést remélem felvettétek a naptárba!
Mikor tekerünk még elõtte?
Hali!
www.magicteam.hu
Posted 2006. December 26. - 11:59
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. December 24. - 09:15
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek, s remélem jövõ héten két ünnep között sikerül összehozni egy tekerést! Errõl majd még beszélünk!
Posted 2006. December 23. - 17:06
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok kedves ismerõseim és persze szereteiteknek is.
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. December 23. - 10:22
Én is szeretnék kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánni mindenkinek!
Ez a szilveszteri tekerés egész jónak hangzik ... remélem, hogy énis ott tudok majd lenni
Ez a szilveszteri tekerés egész jónak hangzik ... remélem, hogy énis ott tudok majd lenni
Posted 2006. December 23. - 10:06
Hi!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, én is ezúton kívánok kerékpáralkatrész-ajándékokban gazdag boldog karácsonyt a kedves topictársaságnak.:winter:
Sajnos a tekerést egyelõre ki kell hagynom, mert még mindig dögrováson vagyok.
Most hívom fel az érdeklõdõk figyelmét, hogy az év múlatására - a következõ illendõ fogadtatására - szilveszteri :cheers: terepbringázást tervezünk 31-én. Olyan 10 órai indulásban gondolkodunk. Az irány még szabadon választható, valami az alkalomhoz méltó 50-60 km-es útvonaltervre javaslatokat várok.
Addig is minden jót!
Hali!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, én is ezúton kívánok kerékpáralkatrész-ajándékokban gazdag boldog karácsonyt a kedves topictársaságnak.:winter:
Sajnos a tekerést egyelõre ki kell hagynom, mert még mindig dögrováson vagyok.
Most hívom fel az érdeklõdõk figyelmét, hogy az év múlatására - a következõ illendõ fogadtatására - szilveszteri :cheers: terepbringázást tervezünk 31-én. Olyan 10 órai indulásban gondolkodunk. Az irány még szabadon választható, valami az alkalomhoz méltó 50-60 km-es útvonaltervre javaslatokat várok.
Addig is minden jót!
Hali!
www.magicteam.hu
Posted 2006. December 23. - 07:36
Mivel most vagyok utoljára netközelben az ünnepek elõtt, ez úton szeretnék békés, boldog karácsonyt kívánni minden kedves ismerõsõmnek. Egyetek, igyatok, pihenjetek sokat! (És persze bringázzatok...)
::cheers:
::cheers: