Mit össze nem tudtok nyavajogni hihetettlen, ezért idén nincs karácsony:), ha esik ha fúj menni kell.
Jelentem értettem!!
Akkor holnap valahol Szentkirály és Almádi között!
Mit össze nem tudtok nyavajogni hihetettlen, ezért idén nincs karácsony:), ha esik ha fúj menni kell.
Csak szedjem össze magam, majd kapsz még. Egy kicsit leépül az öregember, oszt már egybõl szemtelenkednek vele:D
Leégni max én fogok, ha elmegyek montival a Tihany kupára! Ironman barátom mindenképp rá akar dumálni. (Eddig mindig sikerült neki állatságokra rávenni pl: maratonfutás, stb) Úgyhogy hajrá, az utolsó helyre már van egy jelentkezõ.
Leégni max én fogok, ha elmegyek montival a Tihany kupára! Ironman barátom mindenképp rá akar dumálni. (Eddig mindig sikerült neki állatságokra rávenni pl: maratonfutás, stb) Úgyhogy hajrá, az utolsó helyre már van egy jelentkezõ.
Neeeeeeeeem! Nincs az a pénz, hogy
aszfalton én hosszút megint montival tekerjek!
Elég volt a Kab-hegyrõl letekerni!
Amúgy nem volt kedvem ma bemenni a boltba
a pedálokért! Így még ha szeretnék sem tudnék!
Király lenne ha már milliárdos lennék!
Akkor azt hiszem már rég az Alpokban készülnék
a Tihany Kupára!
Viszont akkor megnyugodtam! Nem kell kapkodnom az ebéddel!
Amíg te leérsz Almádiba én 2x is megebédelek!
Ne vedd a szívedre!
Üdv
Neeeeeeeeem! Nincs az a pénz, hogyNehogy már!
Tessék montival jönni!
Szenvedj csak te is!
Megõrültél? Az alap, hogy négynél elõbb nem megy. Vagy átmentél laza milliárdosba, és így kötetlen a munkaidõd?
Leégni max én fogok, ha elmegyek montival a Tihany kupára! Ironman barátom mindenképp rá akar dumálni. (Eddig mindig sikerült neki állatságokra rávenni pl: maratonfutás, stb) Úgyhogy hajrá, az utolsó helyre már van egy jelentkezõ.De ne bántsd, muszáj a kollégának pörgetni, különben leégünk....
Mi az az országúti? Nekem olyan nem lenni!
Az én traktorgumiaimmal az aszfalt önmagában olyan mintha pillanatragasztóba hajtanék.
Mi az az országúti? Nekem olyan nem lenni!Mentél már országútival vizes úton?
Nehogy már!
Tessék montival jönni!
Szenvedj csak te is!
Ok!
Majd meglátjuk! A hétfõvel csak annyi a gond,
hogy én akkor csak 16.00 körül tudok elindulni!
De madj még beszélünk!
Üdv
Nehogy már!9.00 körül elindulnék Veszprém irányában aztán
valahol összefutnánk! Csak megismerjetek mert
országútival megyek!
Az az igazság, hogy elég korlátozott az idõm, 13.00-ig haza kellene érnem.Asszem ketten indulunk holnap 9-kor.
Déenes mitszólnál egy hosszú túrához a római fûrdõhöz?
Sok sikert, nekem a holnap nem jó sajnos. De ha hétfõn jó az idõ....
A megfigyelõnk jelentette, hogy már csöpög az esõ
csopakon! Marad a B verzió azaz vasárnap! Az idõpont
szerintem nem fog változni 14.00 az almádi postánál!
Üdv
Ui.: De utálok így kavarni!