Hááát igen a hátszél az hátszél!
Holnap "sajnos" pihenõnap! De szerdán esetleg egy
"rövid" kör?
Üdv
Szerda foci. Elvileg. De holnap megyek, ha jó idõ lesz, talán Füredig is.
Hááát igen a hátszél az hátszél!
Holnap "sajnos" pihenõnap! De szerdán esetleg egy
"rövid" kör?
Üdv
Voltam.
Nem is hajtottam nagyon, de a Pinkóci tájékán azt vettem észre, hogy egész jó
idõt jövök. 25 perc alatt értem a Postáig. Nem rossz. Visszafele amit bírtam, 28
perc. Majdnem leestem a biciklirõl, új egyéni rekordot jöttem, és még csak el se
fáradtam! Hazafele Jet benzinkúttól végig toltam egy kocsisort, miközben
hátulról integettem, hogy gyorsabban
Voltam.Sziasztok!
Kb. 16.30 körül indulok egyet tekerni aszfalton!
Danes ha ráérsz vagy bárki aki szeretne jönni!
Üdv
Ha valaki hét közben érne rá: kedden és csütörtökön de. 10-tõl indulnak rendhagyó montis tesiórák a Testnevelési Tanszék elõl. Mindenkit (sulin kívülrõl is) szívesen látunk. Laza hangulatú, 2-3 órás tekerésekrõl van szó. Esõ esetén valszeg storno.
Nekem a kedd az valszeg jó lenne ...
Úgy tûnik egy egész outi lesz beszerezve az alkalom kedvéért (persze csak kölcsönbe).Tanács: Szerezzél be egy országúti külsõt!!
6,5 körbõl? Ne legyünk kishitûek. Legyen 4,5!Én úgy számoltam, hogy ha, ismétlem ha!, összejön a 30-as átlag max. 2-3 kört tudok majd tekerni a "pénzemért"!
Def: a laza országúti kör egy olyan felkészülési
egység, mely segít megalapozni, hogy a Tihany-kupa mindenre elszánt mtb-s
részvevõjét az élboly max 1-szer körözzön le és ne 2-ször.![]()
Hali!
Def: a laza országúti kör egy olyan felkészülési egység, mely segít megalapozni, hogy a Tihany-kupa mindenre elszánt mtb-s részvevõjét az élboly max 1-szer körözzön le és ne 2-ször.Ma csak 27,7 km/h-s átlag jött össze!
Az a fránya hátsó emelkedõ!!! A héten megyek és begyakorolom!
Laza országúti kör?! Az milyen?
Jövõ vasárnap mit szólnál egy laza országúti körhöz? Almádi-Tihany-Almádi. (Én Vp-...-Vp.)A Tihany Kupát viszont kegyetlenül be fogjuk sz**ni! A hátsó emelkedõt még emészteni kell!
Hihetettlen itt a jó idõ és senki nincs a bringáján:(
Hát azért ez így nem igaz! A párom is akart tekerni, de a veszprém környéki tekerés ennyi esõ után neki sok lett volna, fõleg a te tempódban!Hihetettlen itt a jó idõ és senki nincs a bringáján:(