Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2007. március 15. - 13:00
Most értem haza Tihanyból!
Kibaszott jó az idõ!!!!
Az említett hátsó emelkedõ a révtõl
kezd tetszeni!
Még pár alkalom gyakorlás és király lesz!
Délután sajnos már nem lesz idõm tekerni!
Holnap meg megyek veszprémbe a boltba!
De szombaton ha marad egy kis idõm még mehetünk egy
kört! Legalább nem fogom kikészíteni Déenest!
Üdv
Ui.: Füreden kerüljétek el a Tagorét, plussz
utána a kerékpárútat is! A körforgalomnál menjetek rá
a k.útra! Tihany felé meg nyírták a bokrokat és minden
tele van ágakkal!!
A vasárnapi idõpont megfelelõ!
Írta 2007. március 15. - 11:09
Írta 2007. március 15. - 10:49
Még jó hogy!A vasárnapi tekerés áll még?
Ma megyek Keszthelyre, onnan hozom az outit. Barátom azt ígérte mára összerakja, és délután már tekerünk egy "kis" outi kört. Szerintem vasárnapra teljesen leharcolódok mert holnapra betervezett egy montis túrát a Keszthelyi hg-ben (vmi Author maraton szerût sok szinttel), és szombaton megspékeljük még egy kis spinninggel.:paker: Úgyhogy vasárnap minden reményem szerint outival. Terveim szerint 9.00-kor indulnék Veszprémbõl.Országútival jönnél vagy még a montival?
25-e után kizárólag terep. Ez most csak egy kitérõ, mindent ki kell próbálni egyszer.Terepre sajnos egyhamar nem fogok kikerülni! De márc. 25 után remélem már lesz!
Írta 2007. március 15. - 09:52
Déenes!
A vasárnapi tekerés áll még?
Országútival jönnél vagy még a montival?
Most indulok gyakorolni Tihanyba!
Ha valakinek van kedve jönni tekerni akkor
Tihanyba megtalál!
Terepre sajnos egyhamar nem fogok kikerülni!
Még mindig nem raktam össze a bringát, plussz
sajnos idõm sincs! De márc. 25 után remélem már lesz!
Üdv
Írta 2007. március 14. - 21:52
De mi is tekerünk a várvölgyben és talán a rómaifürdõt is útba ejtjük.
Ez itt nekünk helyben van.
Jó tekerést neked!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2007. március 14. - 19:19
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. március 14. - 18:40
Írta 2007. március 14. - 17:21
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. március 14. - 13:48
De a többi nap érdekelne!
Írta 2007. március 14. - 13:44
Írta 2007. március 14. - 13:11
Ano, a rendhagyó tesióra legnagyobb meredeksége 14% volt, nem pedig 17, ahogyan azt Almádiban állítottam. A nagy küzdelem során összekevertem a hõmérséklet adatokat a meredekséggel... (Már ha érdekel ez a szint-emelkedés ügy egyeltalán valakit rajtam kívül.)
a fenébe ... pedig már azt hittem olyan jó erõben vagyok, hogy 17%os emelkedõn felviharzok nagytányéron!!
de sebaj ... tegnap még délután is mentem egy lájtos aszfaltosat asszonypajtással (almádi oda-vissza) ... úgyhogy erõsítek mint állat ... legközelebb 20%os emelkedõn fogok felmenni mint azállat
Írta 2007. március 14. - 12:24
Írta 2007. március 14. - 08:37
No, kérdés a következõ: Szombaton 9:00 indulással érdekelne valakit egy tekerés? Fogalmam sincs egyelõre, hogy merre, de mindenképpen terepen kellene menni néhány órát. Eléggé felszáradt a föld. úgyhogy akár el lehetne nézni zizegõ alatt Eplény felé, majd fel akár a Római-fürdõig. Bár más javaslatot is szívesen fogadok! Reméljük az idõ hasonló lesz! Érdekel valakit a dolog?
Írta 2007. március 13. - 19:52
Összesen 6 ismerõs jött szembe csak vp-szentkirály között:)
Bocs, ha nem köszöntem mindenkinek, de megpróbáltam megdönteni a tegnapi rekordom. Háát, a hideg miatt visszafordultam a vödör-völgy végérõl...
Írta 2007. március 13. - 08:22
Írta 2007. március 12. - 20:40
Hááát igen a hátszél az hátszél!
Holnap "sajnos" pihenõnap! De szerdán esetleg egy
"rövid" kör?
Üdv
Szerda foci. Elvileg. De holnap megyek, ha jó idõ lesz, talán Füredig is.
Írta 2007. március 12. - 20:17
Voltam.
Nem is hajtottam nagyon, de a Pinkóci tájékán azt vettem észre, hogy egész jó
idõt jövök. 25 perc alatt értem a Postáig. Nem rossz. Visszafele amit bírtam, 28
perc. Majdnem leestem a biciklirõl, új egyéni rekordot jöttem, és még csak el se
fáradtam! Hazafele Jet benzinkúttól végig toltam egy kocsisort, miközben
hátulról integettem, hogy gyorsabban
Hááát igen a hátszél az hátszél!
Holnap "sajnos" pihenõnap! De szerdán esetleg egy
"rövid" kör?
Üdv
Írta 2007. március 12. - 20:08
Voltam.Sziasztok!
Kb. 16.30 körül indulok egyet tekerni aszfalton!
Danes ha ráérsz vagy bárki aki szeretne jönni!
Üdv
De elöszõr a múlt hét: Elmentem Kann Mattival és Redivel. Egy tragédia volt az erõnlétem, a sebességem, minden, de jó hogy ott voltak, így be tudtam állni mögéjük természetesen kizárólag "udvariasságból", véletlenül se azért, mert egy 30 seces sprinttõl is kikészültem...
Szal tragikus volt. Nem is voltak ma komoly elvárásaim, gondoltam, nem is szólok, csak vp-almádi, aztán egy hét borogatás majd talán helyreráz a versenyre. Nem is hajtottam nagyon, de a Pinkóci tájékán azt vettem észre, hogy egész jó idõt jövök. 25 perc alatt értem a Postáig. Nem rossz. Visszafele amit bírtam, 28 perc. Majdnem leestem a biciklirõl, új egyéni rekordot jöttem, és még csak el se fáradtam! Hazafele Jet benzinkúttól végig toltam egy kocsisort, miközben hátulról integettem, hogy gyorsabban:)
A változások tavalyhoz képest: új nyereg, új külsõ, és kb. plusz 10 kg. (nem izomban)
Asszem a gumi lehet az oka....
Írta 2007. március 12. - 17:06
Kb. 16.30 körül indulok egyet tekerni aszfalton!
Danes ha ráérsz vagy bárki aki szeretne jönni!
Üdv
Írta 2007. március 12. - 16:05
Ha valaki hét közben érne rá: kedden és csütörtökön de. 10-tõl indulnak rendhagyó montis tesiórák a Testnevelési Tanszék elõl. Mindenkit (sulin kívülrõl is) szívesen látunk. Laza hangulatú, 2-3 órás tekerésekrõl van szó. Esõ esetén valszeg storno.
Nekem a kedd az valszeg jó lenne ...
na lesz valami a keddi (aza holnapi) tekerésbõl!!???