Kiegészítés a múltkori fékbetét-vásárlással kapcsolatos morgolódáshoz:
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy elkerülhettem volna a felesleges mászkálást, ha a kedvenc boltomban, a Farády kerékpárboltban kezdem a beszerzést. Csak hát reggel 9 órakor ez az üzlet még nem nyit ki. De mint azt a minap tapasztalhattam, komoly választékokt tart például az általam keresett cserélhetõ (fém nélküli) fékbetétekbõl is. Pl. ott a Ritchey teljes skálája, plusz más márkák. Hab a tortán, hogy 1.600,- Ft egy pár, míg én 2.100-at fizettem néhány sarokkal arrébb ugyanezért. Nem siránkozni akarok, mert akkor nagyon örültem neki annnyiért is, és Farádyéktól - akik szerintem megérdemlik a nevesített pozitív kritikát, mert ez már a sokadik jó tapasztalatom velük kapcsolatban - sem kapok jutalékot, csupán jelzem, hogy nem feltétlenül lel aranyat, aki korán kel.
Egyebek: Ha a Kona által gyártott fényvisszaverõ csukló- illetve bokapántok veszprémi fellelhetõségérõl tud vki vmit, kérem jelezze! Ez az a cucc, amit a CM-on elég sokan viseltek, egy mozdulattal felcsapható, frankón láthatóvá tesz és még jól is néz ki. A Factor szerint egy darabig hiánycikk volt, most újra kapható (hol ???), kb. 500 pízír...
Ha valaki menne közületek ma 10-re a rendhagyó MTB tesiórára, kérem, jelezze a Balázsnak, hogy kb. 10-kor indulok a melóhelyemrõl (Almádi) haza, és ha volnának oly kedvesek és a mai túrán Almádi felé vennék az irányt, akkor félúton összefuthatnánk a kerékpáruton és ismét aláírásért hajthatnék!
Köszi!!!