Vasárnap ki jön akkor?
Matti?
Empty, neked akkor OK?
Ha jó lesz az idõ akkor mehet a dolog!
Le akarsz jelentkezni a VKSE-nél vagy az utazást
"egyénileg" oldjuk meg?
Vasárnap ki jön akkor?
Matti?
Empty, neked akkor OK?
Bocsi, elfelejtettem válaszolni, de ami késik nem múlik!erre hogy lehet felkerülni?
Levlistán ajánlották, szerintem menni kellene:
Holnap, vagy péntek délután jönne valaki egy aszfaltos kört?
Levlistán ajánlották, szerintem menni kellene:Hétvége?
Vasárnap (10-én) Cuha-völgy túra. Évrõl-évre elmegyünk és mindig nagyon jól szokott sikerülni. Úgy néz ki az idõ is nagyon jó lesz. Addig már jelentõsebb esõ nem lesz,
Gyülekezõ: Vp vasútállomás 7:40.
Az útvonal a következõ: Veszprémbõl vonattal Ajka(7:56-kor indul) - Magyarpolány - Szent-kút forrás - Farkasgyepû - Németbánya - Királykapu - Odvaskõ - Rézbükki-út - Kõrishegy - Vinye - Cuha-völgy - Borzavár - Zirc - Akli - Lókut - Vp
A táv 110-120km. (senki ne becsülje le, ez montival nem kevés), a szint kb. 1400m lesz.
Rövidítési, könnyítési lehetõsegek:
Odvaskõnél jobbra el lehet menni Bakonybélen keresztül Vinyére, így közel 300m szintet lehet spórolni. Zircrõl a 82-esen haza újabb 100m szinttel és néhány km-rel kevesebb.
Veszprémbõl 10:55-kor indul egy személyvonat Gyõr fele, 11:55-kor van Vinyén és ott is lehet csatlakozni a túrához, de várni kell, mert mi 13h elõtt biztosan nem érünk oda. Onnét csak kb. 50km hazáig.
Étkezési lehetõség: Vinye Pokol csárda
Vízvételi lehetõség: Szent-kút (12km), Farkasgyepû(21km), Vinye Kõpince-forrás(65km), Zirc Cihelka-kút(85km), Lókút(95km) .......Bakonybél(40km)
Hazaérkezés kb. 18h
Aki biztosan jön , jelezze, mert a vonatjegyeket elõre meg kell venni.
És mire esett a választásod?
Az agyam elhagyom, teljesen megadta magát a külsõm, sajna vennem kellett egy új készletet.:mad:
Matti: Legközelebb tekerés elõtt ne csak 5 perccel nézd meg a bringát! Azért elmentem egyedül is. Jó nagy a forgalom Almádi felé a bringaúton, nem unatkoztam.
Csütörtök vagy péntek délután valakinek jó egy tekerésre? Valószínû maradok aszfalton, ha már ezek a gumik vannak egyelõre fent!
én szívesen megyek bármikor bárhová ... akár dagonyázni is ... csak már bringán üljek újra
Mit szólnál, ha lemennénk inkább Almádiába
bringaúton? Nincs kedvem sarazni! Asszem felteszem az aszfalt-gumikat. Ha
benne vagy, találka 16:00 Sparkoló, aztán lemehetünk megint a mólóig. Arra
már úgyis régen voltunk, egy kis változatosság nem árt! Vélemény?
Déenes: Köszi a képeket! Jó kis túra lehetett szép helyeken!
Matti: Az idõjárást elnézve könnyen lehet, hogy lemondom a mai tekerést. Vagy szerinted menni kéne dagasztani?
Nem túl bõ termés, de azért ez is valami:Na váccáp? Voltatok hétvégén tekerni? Képek vannak? Ide vele!
Gipszbe integrált spd patent?énis énis énis akaroook mennii!!!!