Nekem 9:11 alatt lett meg. Jövõre ismét megyek!!! Nagyon kikészítettem magam. A Hajagon végig rázott a hideg, pedig 36°fok nyomta a tarkómat. És eddig ismeretlen helyeken is sikerült fájdalmat éreznem:D . Konkrétan a seggem lyukától a farkam hegyéig behelyezett vörösen izzó szögesdrót fílingrõl beszélek.:scared: Azt is érdekes volt látni közelrõl, hogy valaki teker, teker, aztán mindenféle elõjel nélkül feldõl, mint a krumpliszsák és se kép, se hang a továbbiakban...
A táv utolsó részén már legyeket hessegetni sem volt erõm, rámszálltak, én meg fuvaroztam õket. Számomra ez új mértéket állított a fáradtság tekintetében.
A múzeumtól hazáig nagyrészt toltam a verdát, kis részt pedig állva tekertem. Fáááááájt....
A Kõrisre felfelé azt hittem, hallucinációim vannak, mert mikor feltettem a napszemüveget, stroboszkópszerûen kezdtem látni a dolgokat. Néhány századmásodpercre a színlátásom is kihagyott és komoly problémáim voltak a távolság felmérésével. Magamban már le is játszottam, hogy agydaganatom van, vagy valami ilyesmi. Aztán az ellenõrzõpontnál vettem észre, hogy elvesztettem az egyik lencsét a Rudyból, innét származtak a vizuális effektek... Hát szétröhögtem magam magamon.
Ja, a lokátorállomás kerítéséhez NE támasszatok bicajt! Én megtettem, be is riasztott a rendszer, rohant az õr elkergetni...